Skocz do zawartości

Stranger Things - Netflix

Featured Replies

• Odpowiedzi 600
  • Wyświetleń 57,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słyszałem wiele pozytywnych niezwykle opinii, podjarany. Niestety, serial okazał się irytująco słaby.     Długo by wymieniać. Na przykład to, jak pozbawiony jest celu, po prostu odnosząc się do nie

• Czasem dobrze jest się zapoznać z fenomenem popkultury po tym, jak już opadnie kurz. Ja pier/dolę, niezłą zbiorową halucynację tu macie xD   Czegoś tak prymitywnie jadącego na nostalgii, nie mając

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na Fear of the Dark - Iron Maiden, też by zrobili klimatyczny zwiastun :) chociaż epokowo 10 lat do przodu mogłby komuś się nie spodobać.

Opublikowano

Skończyłem wczoraj 1 Sezon i muszę przyznać, że podobało mi się :) Czekam na drugi... Podoba mi się klimat ameryki z tamtych lat :) Zerknąłem właśnie na trailer sezonu 2 i jaram sie!

Opublikowano

Przehoi plakat.

Opublikowano

3 sezon potwierdzony :ohboy:

stranger-things-season-3-pic.jpg?w=980

I potwierdzone, że maja być łącznie 4 sezony.
Opublikowano

Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:p

Opublikowano

Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:p

Moja uważa że jest i mówi że drugi sezon będę już sam oglądał.
Opublikowano

Moja uważa że jest i mówi że drugi sezon będę już sam oglądał.

Po dwóch odcinkach nawet jej się podoba. Gdyby nie elementy horroru to pewnie jeszcze bardziej i boję się, że im dalej

tym gorzej :P

Opublikowano

Jest trochę straszny, mam ziomka co nie daje rady tego ogladać xd

Opublikowano

jeden jump scare, może dwa

Opublikowano

Wszystkie co wrzucam są oficjalne. Za tydzień ma być kolejny hołd dla innego filmu z lat 80.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

@wszystkie plakaty

member-berries-sq__41362.1479844436.500.