Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Na Fear of the Dark - Iron Maiden, też by zrobili klimatyczny zwiastun :) chociaż epokowo 10 lat do przodu mogłby komuś się nie spodobać.
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Skończyłem wczoraj 1 Sezon i muszę przyznać, że podobało mi się :) Czekam na drugi... Podoba mi się klimat ameryki z tamtych lat :) Zerknąłem właśnie na trailer sezonu 2 i jaram sie!
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:p
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:pMoja uważa że jest i mówi że drugi sezon będę już sam oglądał.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:pMoja uważa że jest i mówi że drugi sezon będę już sam oglądał. Po dwóch odcinkach nawet jej się podoba. Gdyby nie elementy horroru to pewnie jeszcze bardziej i boję się, że im dalej tym gorzej :P
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Jakie oni robią kozak plakaty :banderas: Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Wszystkie co wrzucam są oficjalne. Za tydzień ma być kolejny hołd dla innego filmu z lat 80. Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 22 września 20177 l http://www.adweek.com/creativity/netflix-is-making-stranger-things-versions-of-classic-80s-movie-posters-and-theyre-amazing/