Shen 9 679 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 w japonskiej wersji dostawalo sie jednego, szalu nie ma ;p ja musze ogarnac emulator androida na kompa i odpalic makro do klikania earth shrine ;p 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2016 4 Lani jejejejeje bana gra Cytuj
Ader 383 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 w japonskiej wersji dostawalo sie jednego, szalu nie ma ;p ja musze ogarnac emulator androida na kompa i odpalic makro do klikania earth shrine ;p Jak ogarniesz Shen to napisz co i jak na forumku Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 4 Lani jejejejeje bana graja znowu (pipi)any Sabin 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) Na colosseum jaki macie już progres? BTW ja dziś dostałem Clyne'a Edytowane 31 sierpnia 2016 przez Ader Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Int B-3, krotko gram wiec slabo, ale z obecnym skladem powinienem wszystko przejsc. Opcjonalnych bossow dawno na lajcie ubilem 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Shen,ustaw Locke na maina jak możesz,bo trzeba mogcakes robić Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Mam caly czas. Tych itemow leci az za duzo, zrobilem 2x eksploracje na nowej wyspie i odpaliłem 3 premium crafty. Polecam ogolnie wydac te 900 lapis na recke, bo inaczej mozna sie zaklikac na smierc. 3 sloty tez pomagaja jesli chce sie wszystko kupic. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Zrobiłem 4 sloty na craft i jadę najlepszą recka na wszystkich. Polecam obadać filmik: Nagrody są boskie,chyba póki co najlepszy event. 100 metalgigantuarów Dla samych rare summon ticketów się opłaca wykupić tą receptę i sloty. Edytowane 1 września 2016 przez Ader Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Najlepsza bron dla Cloud of darkness i chyba jedyna tarcza dla magów, to moje pierwsze cele. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 mi brakuje "maki" leci cały czas cos innego Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Mi jej leci najwiecej. Farmie dwars forge, obecnie najlepszy spot do wbijania rangi, jeden z kepszych na exp jednostek, do tego dropia fire megacryst na hero ring i masa matsow ewentowych Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 (edytowane) Najlepsza bron dla Cloud of darkness i chyba jedyna tarcza dla magów, to moje pierwsze cele. Ja sobie daje spokój z eventami na summony zaczne losować jak pojawi się Lightning ps.pamietajcie ,żeby u Króla kupić Star Quartz Edytowane 2 września 2016 przez masta_g Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Ja losuje raz dziennie za 250 i tyle. Sa lepsze nagrody od star quartz 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 4 września 2016 Autor Opublikowano 4 września 2016 Jeśli chodzi o koloseum to ja już skończyłem (to co na chwikę obecną dali, czekam na hard) - ale żadnych specjalnych nagród za to nie ma niestety. Ja wszystkie ciastka wymieniem na rare summon tickety - bo wreszcie muszę mieć kogoś z barrage i koniec kropka. Z bannera FFVI poleciała mi Terra - dupy nie urywa ale jest całkiem ok. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Terra, drugi Locke i Celes. Z eventu mam juz maczuge i dzis odbieram tarcze. Potem chyba star quartz i tickety. 1 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Ja sobie daje spokój z eventami na summony zaczne losować jak pojawi się LightningI wtedy nagle wszyscy zaczną się żalić, że polując na Lighting ciągle wpada im każda inna postać z XIII, tylko nie ona. Spoko mi się na razie gra, tak każualowo. Czy później są jakieś solidne bariery wymagające horrendalnego grindu, czy można sobie pykać na spokojnie? Na razie doszedłem do Lanzelt Snowfields, więc w porównaniu do reszty to pewnie nic. Levelowanie postaci strasznie się ciągnie na tym etapie bez kaktusów. Trochę żałuję, że więcej ich nie grindowałem w trakcie eventu. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Dobrze sie leveluje w vortexie jak sie siedzi w pracy, raz na jakis czas szybka rundka za sporo expa. Ja nie napotkalem zadnej sciany, wszystko spokojnie mozna przejsc bez wydawania kasy i przesadnego grindu. Na kaktusach dobilem caly team na 80lvl 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Nie w głowie mi granie w pracy, ani ogólnie pilnowanie energii na przestrzeni dnia. A z tego co widzę Chamber of Experience potem nawet jednego levelu nie stuknie. Poza kaktusami lepszej alternatywy nie ma, rozumiem? Bo strasznie dłuży mi się levelowanie choćby tych postaci, które mnie interesują, a przecież cała gra polega na zbieraniu pierdyliarda jednostek... Ech, "uroki" F2P... Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 (edytowane) No ja mam luz, wyciagam tel co 2h, pykne 3 vortexy i jakos leci. Najlepszy exp z exploracji na nowej wyspie. Do tych gier trzeba miec cierpliwosc albo gruby portfel jak ten pan Edytowane 5 września 2016 przez Shen Cytuj
Ader 383 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Nie w głowie mi granie w pracy, ani ogólnie pilnowanie energii na przestrzeni dnia. A z tego co widzę Chamber of Experience potem nawet jednego levelu nie stuknie. Poza kaktusami lepszej alternatywy nie ma, rozumiem? Bo strasznie dłuży mi się levelowanie choćby tych postaci, które mnie interesują, a przecież cała gra polega na zbieraniu pierdyliarda jednostek... Ech, "uroki" F2P... Obecnie najlepszy sposób to kupienie tych 100 kaktusów za mogcakes.Tanie jak barszcz są i jeśli nie masz innego sposobu to wydaj cakesy na kaktusy. Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 6 września 2016 Autor Opublikowano 6 września 2016 No ja mam luz, wyciagam tel co 2h, pykne 3 vortexy i jakos leci. Najlepszy exp z exploracji na nowej wyspie. Do tych gier trzeba miec cierpliwosc albo gruby portfel jak ten pan WTF!? Gdyby tak gra była MMORPG to bym kulturalnie podszedł do tego Pana i zagadał: "items plizzz, unit plizzz" Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Mam juz bron, tarcze, star quartz i summon tickety, teraz juz event lajtowo, wezme chyba moogla co daje te 10% trust mastery, pasywne skille, a dalej sie zobaczy. Wszystko dozbieram na spokojnie. 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 6 września 2016 Autor Opublikowano 6 września 2016 Ja nie mam lapisu, żeby kupić ten box, który się najbardziej opłaca - mam ten średni (rare) - co daje po 3h 540 ciastek i średnio się zbiera, chyba odpuszczę. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 to co Ty robisz z lapis? codziennie 250 wpadalo przez jakis czas. plus wpadaja za koloseum czy wbijanie rang 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi