Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tez poki co chomikuje lapis i bilety. Enchanted maze event byl spoko, latwy i nawet jak zle poszlo to mialem mini cactuara i gigantuara.

Nowy event bede w stanie zbadac dopiero na przerwie w pracy.

BTw, polecacie przejscie story mode do ostatniego mozliwego dungeon'u czy lepiej juz pakowac teraz? Jestem na 3 wyspie, ale mam malo dobrych postaci (Rain, Tellah, Kefka, Charlotte i Freya moga miec 5*, poki co wszyscy na 4* + Kain 4*). 

Gdzie mozna jakies konkretne bronie zdobyc? Oplaca sie robic questy w miastach?

Opublikowano (edytowane)

bronie to eventy glownie, teraz pare fajnych sie trafi w koloseum

ale z nowego eventu leci krysztalow do expa summonow :obama:

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

oplaca bo dostajesz lapisy za to, chyba ze nie potrzebujesz.

to nowe koloseum dosc ciezko, ale z postaciami na 80lvl dasz rade.

nowy event spoko, przeciwnikami sa ludzie, a w teamie garland i 2x cod z man eater

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Właśnie sobie policzyłem,że potrzeba mi 17700 Auracite Shards znowu farma chyba jakis  najbliższy eavent bede musiał pominąć.

Elit quest mój team Kefka ,Celes,Exdeath,Tellah,Mag z friend list i CoD która dobija niedobitków.

Edytowane przez masta_g
Opublikowano

Jestem rozdarty między grindowaniem kryształów dla esperów, a grindowaniem shardów... Kryształy pięknie lecą z ADV eksploracji, a z tego co widzę po "znajomych", to espery na dwóch gwiazdkach naprawdę solidnie zwiększają statsy postaci.

Przy okazji, jakie są Wasze ID? Kilka osób podawało na wcześniejszych stronach, ale chyba tylko Michu mam na liście.

Jak coś, to mój 330,145,089, main Fencer z 300 ATK póki co.

Opublikowano

Przy okazji, jakie są Wasze ID? Kilka osób podawało na wcześniejszych stronach, ale chyba tylko Michu mam na liście.

Jak coś, to mój 330,145,089, main Fencer z 300 ATK póki co.

Piszcie ID z nickami moje dane : Ader 085,397,078

Main - Kefka z dualcastem i 343 mag

Co do eventu,chcę szybko wyframić 11,400 matsów,żebym mógł wykupić broń,tarczę,star quartz i tickety.Resztę mam w uju ;) Później exploracja do końca eventu po megacite'y. Obecnie stoję na 2200,a elity one shotuję,łącznie z ostatnim bossem.

Team: Kefka blizzaga x2 na dwie ostatnie rundy,zwykle wystarcza jedna,Tellah  blizzaga,Vaan(focus na ostatnią rundę -  bossa),Lenna - rozdaje turbo ethery i czasem cheer,CoD - barrage z man eaterem daje radę na niedobitków no i z listy zawsze biorę maga 300+ mag

Opublikowano

Tarcza taka sobie, ale pewnie zrobie bo nie ma tak ciekawych nagrod jak w evencie z ciastkami. Policzylem ze z 12k matsow zrobie bez spiny na pro i ranga gdzies w okolice 55 powinna skoczyc

• Minusik 1
Opublikowano

Dzisiaj wpadl Gaffgarion. Mi pasuje bo nie mam zbyt mocnych postaci.

Narazie sie chyba skupie na levelowaniu postaci i esperow. Na pro do bossa sie mecze, boss mnie rozwala szybko.

Potrzebuje holy crystal zeby robic postacie na 5*

Opublikowano (edytowane)

Dodalem, killabie (n sie nie zmiescilo).

Edit

Dzisiaj chyba uzyje lapis zeby odnawiac energie. Mam rank 25 i mi to wszystko szybko schodzi. Trza podbic levele.

Edytowane przez Killabien