Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Mi szkoda teraz energii jak sa eventy. Przy randze 50 duzo nie trace przy wyzerowaniu przed snem.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 185,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Bossowie w story mode zaczynaja mi sprawiac trudnosci. Wczoraj Arachne, dzisiaj kolejny boss zaraz po niej.

Diabolosowi nie udalo mi sie nawet 1/2 zabrac. Ale muzyka byla epicka.

Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać dziś i zrobiłem daily - Gaffgarion.Tragedii nie ma,za jakieś pół roku będę miał bracery z 30 atk xD

BTW Nie wiem czy tylko ja tak mam,ale w oczekiwaniu na FFXV pykam teraz w FFT War of The Lions :D To chyba przez ten event ;)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Ja Shadowa trafilem [`]

Też... To już przestaje być śmieszne, bo ta postać jest jak kara. Zmarnowane 250 Lapis. Nawet TM nie warty uwagi.
Opublikowano

Ader skad masz dualcast? Niemozliwe zebys ludmiłe tak szybko wyfarmił

Opublikowano

Polowales na Lightning?

Dzis Garnet 4*, niby lepiej, ale juz ja mam. No ale jej TM dla tanka kiedys chcialem wyfarmic to bedzie szybciej.

Opublikowano

Wydałem wszystkie tickety i lapis na banner z lightning,ale powoli odbudowuje,już mam 3 k lapisu,bo sporo ostatnio trofików wbiłem :) Dziś wpadł Zidane,będzie już 4 do farmy :)

Opublikowano

ja mam tarcze i miecz z eventu, jeszcze 3 tickety i chyba (pipi)e to, biore sie za TM na makrze. Ja mam 4 kainow po 10%, drugie tyle jeszcze trzeba wbic. Potem Zidane, mam dwoch, ale jeden juz 40%

Opublikowano

Dlugo juz w to gracie?

Ja jakies 2 tygodnie. Na poczatku chcialem jak najwiecej postaci miec i je pakowac ale chyba sie skupie na obecnym teamie bo slaby jestem (Veritas a ambel village mnie rozwala jak dziecko). Narazie chomikuje bilety i PRO walke z eventu robie tylko jak Ader jest dostepny. 

Jeszcze mam 2 postacie do zrobienia na 5* (Tellah i Gaff). Potem tylko levele na exp ADV.

Opublikowano

Ja też coś tak jak Shen zacząłem. Co do friend listy i mojej dostępności - jak zamkniesz aplikację to się odświeża. Mam typa z twitcha na liście ranking 80 i jego lightning soluje ten quest na elicie xD Ranking ma 80, att na tej babce 610. Nick Camashi,jest modem u streamera ffbe Claica co te filmiki robi ;) Potwór :D Sporo friendsów z twitcha dodałem, nie muszę się zbytnio martwić o przyszłość :D

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Wlasnie jakis Ader mu przelal chyba z 15 euro xd beka

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Wszedłem na twitcha tego calego Claica i u gory sie caly czas wyswietlaly dotacje od Adera po 5euro.

Opublikowano

U Claica nie bywam chyba pomyliłeś z innym streamerem,a jeśli chodzi o ffbe jest tylko Claic,Tek Maki i JanSama.U tego ostatniego często bywam i jemu chyba z 10 dałem,ale to było ze 2 tygodnie temu ;) Nie widzę w tym nic dziwnego,nie pierwszy i nie ostatni mój donejt na twitchu :)

Opublikowano

U niego bylem, ma swoj nick w linku, nie mozna sie pomylic. Tylko nie wiem jak mozna ogladac jak ktos w to gra ;p wytrzymalem 3 minuty klikania eventu.

Dzis sie trafil piaty juz Kain, w weekend zapuszcze makro to moze wyfarmie dosc TM na ta wlocznie. 

Opublikowano

U niego bylem, ma swoj nick w linku, nie mozna sie pomylic. Tylko nie wiem jak mozna ogladac jak ktos w to gra ;p wytrzymalem 3 minuty klikania eventu.

Dzis sie trafil piaty juz Kain, w weekend zapuszcze makro to moze wyfarmie dosc TM na ta wlocznie. 

Ja nie oglądam gry,raczej rozmawiamy na discord o bannerach,postaciach i TMach.

Opublikowano

a ten nox juz dziala? bo ja nie moge gry odpalic.

calkiem fajny banner jutro, szczegolnie jak ktos nie ma postaci z fullbreak

Opublikowano

Nox wciąż nie działa,w sumie na MEmu gra śmiga lepiej i moje macra działają sprawniej.

Co do bannera to się zgadzam :)

Edytowane przez Ader