Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z daily wypadł Kefka. Co prawda tradycyjnie tylko na 3 gwiazdkach, więc będzie grind exp, ale jest postęp. Teraz jeszcze Cecilem bym nie pogardził, choć znając życie największy drop rate będzie miał Edge.

Opublikowano

W ostatniej chwili zdecydowałem się a pulla za 5k zapisu, bo zależało mi trochę na Agrias (głównie na jej fullbrejku). Długo biłem się z myślami bo w sumie gwarancji, że wpadnie nie miałem żadnej, Mustadia już mam kilka sztuk, na Ramzie mi nie zależy, a 5k lapisu drogą nie chodzi. No ale pullłem i wpadły aż trzy. Do tego 3 Rydie, Ludmiła, Bartz, Artemios i killerzy Galuf i Fran. Szkoda, że nie wleciała żadna Lenna czy inna Garnet, ale może poszczęści się z Rosą z daily pullów na aktualnym bannerze.

Opublikowano

Teraz jeszcze Cecilem bym nie pogardził, choć znając życie największy drop rate będzie miał Edge.

Zgadnijcie kto wypadł z daily. No zgadnijcie...

A z ticketów Cyan, Russel, Fran i Luna...

^%$&*@ tę grę...

Opublikowano (edytowane)

za bardzo spinasz dupe, na luzie trzeba grac

No do grania na luzie tych wszystkich ELT to by się dobry team przydał, a nie ciągle crapy, średniaki i maks 4*. A wyjątkowego mam pecha, bo poza daily i ticketami dużo już summonów robiłem za Lapis, a nadal nie mam nikogo naprawdę porządnego, plus praktycznie non-stop wypadają mi niebieskie kryształy, rzadko żółte, a tenczowego na oczy nie widziałem. Żadnych Chizuru, żadnych Cecilów, Cloud of Darkness, WoL, Exdeath itd. Raptem Kefka wypadł z potencjalnych przyszłych 6* ostatnio, a reszta jest przyblokowana na 5* nawet w Jap.

A przecież w efekcie przekłada się to na resztę gry. Ciężko mi zdobyć dobry ekwipunek z eventów, czy bossów, bo z obecnego teamu wyciągam, ile wyciągam.

No a jak się czyta, że innym wypadają sami killerzy, choć grają znacznie krócej, i to bez wydawania kasy, to idzie się zirytować na swego pecha. :P

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

I tego Trust Moogle sie dostaje za kazdym razem kiedy sie przejdzie to PRO czy tylko raz? bo jak tylko raz to se wole pofarmic

Tylko raz. 

Nie wiem czemu ten event ma trwac az 2 tygodnie jak po przejsciu go raz nic wiecej sie nie da wyciagnac.