Shen 9 679 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Za Leo Cecil wchodzi z tego co pisał. Tylko ze przy obecnym stanie gry tank nie jest jakos bardzo potrzebny. Pozniej juz to niby niezbedny. Kupujecie lapis? Dla mnie te summony za drogie, ale raz na pare tygodni zostawiam te 5zł w brabe exvius i mobius. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Ja tam nic nie kupujeMoj obecny team to COD KefkaLennaRamzaAmarantMam Cecila ale jeszcze nie wyfarmilem, Kefke x2 , COD x2 Golbez i jeszce jakies małe do farmienia TM Niestety nie posiadam jeszcze broni odpowiednio silnych aby ich wymaksowac Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) Zależy od sytuacji. Jeśli taki Artemios ginie mi czasem od jednego, czy dwóch ciosów bossa, to wolę, żeby przyjął je na siebie jakiś tank, najlepiej jeszcze z Cover. No i Cecil ma Curaje, co też zdjęłoby dodatkowy obowiązek z Tellaha jeśli chodzi o rezerwowy Heal. To plus Focus. Vaan natomiast z tego co widzę ma Full Break, Focus i... tyle. Czyli co, jak rzuci buff na team i break na wroga, to zostaje mu właściwie sam atak i ewentualnie Aero, jeśli nie zaopatrzę go w dodatkowe zdolności. Z dwojga złego wolę mieć takie dylematy, gdy już wyleveluje te postacie, niż marudzić na brak dobrych postaci do wyboru. Z Cecila się cieszę, bo z tego co widzę, co by się nie działo, to pozostanie on dobrą i przydatną postacią także w dalekiej przyszłości. Coś, czego nie mogę powiedzieć o moim obecnym teamie, w którym NIKT nie dostanie w przyszłości 6*. Ubolewam z tego powodu, bo Fencer strasznie mi się podoba i na razie to zdecydowanie najlepsza moja postać. A Lapis kupiłem raz, bo zrobiłem 11-pull i nie zostało mi nic do slotów i daily. Ale to szybko się nadrabia questami i giveaway'ami, więc póki co też nic nie kupuję już. Edytowane 19 października 2016 przez Suavek Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Za Leo Cecil wchodzi z tego co pisał. Tylko ze przy obecnym stanie gry tank nie jest jakos bardzo potrzebny. Pozniej juz to niby niezbedny. Kupujecie lapis? Dla mnie te summony za drogie, ale raz na pare tygodni zostawiam te 5zł w brabe exvius i mobius. Ja kupuję co jakiś czas 60 nrg za 4 zeta,przydaje się do farmienia TMów Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Ja jeszcze nie placilem nic, obecnie mam ponad 5k lapisu i 2 summon bilety. Moj glowny team to: Delita 5* max Cecil 4* 50 Gaffgarion 5* max Kefka 5* max Tellah 5* max Jeszcze mam kaina czekajacego zeby go na 5* zrobic, Rydia na 4*, Garland 4* 55 i drugiego Cecila. Dodatkowo Freya i Rain na 5* 70+. Z przyszlych postaci na pewno chce Orlandu, Gilgamesha i Tidusa. Idealnie by bylo jakbym mial jeden team fizyczny i jeden magiczny. Intangira (czy jak mu tam) rozwalilem w 2 tury, nawet nie mial okazji meteora puscic. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Altema Changes Rating http://altema.jp/ffbe/unit FIRION tylko NA 5* omgf top tier Halloween eavent Moogle King Shop https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/58fxj4/gl_halloween_units_info/ Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Kain nadal w topce, fajnie. Chyba oleje daily summona i juz zaczne odkladac na Balthiera <3, Orlandu i Rikku. 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Paskudnie wyglądają te nowe-stare postacie. Sprite'y niczym doklejone w paincie. Strasznie rzuca się to w oczy. Niby postacie dobre, ale estetyka też jest dla mnie ważna. 1 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Ta Fina z bannera od biedy dobra bo ma 6*, cheer i raise. Jest szansa ja trafic bo tylko 4* 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 To gdzie farmimy nowy event? Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Dzis fart, wpadl Kuja, brakowalo mi trzeciego maga do chainow z thundaga, fajnie sie zgra z Rydia i Tellahem. Event tam gdzie zawsze, vortex. Dobrze ze na bossie mozna dropic itemy, bo gdyby byla tylko opcja z tymi 15 walkami to bym to olał. Edytowane 21 października 2016 przez Shen 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Więc tak,banner jest do dupy,chyba ,że ktoś potrzebuje postaci z Focus,jaką jest Black Cat Lid.Ja będę oszczędzał lapis przez najbliższe dwa tygodnie Event prościutki,szybko sie itemki zgarnie Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Szybko zmieniles zdanie odnosnie bannera, na poprzedniej stronie wychwalales jednostki. Przerazilem sie na poczatku ze te 15 walk trzeba bedzie farmic, dobrze ze tylko boss ostatecznie. Czekam na PRO i kose, niedlugo bede mial Dual wield, to jak znalazl bedzie do pary z gungnirem na Kainie. Dodał mnie do znajomych koles z ranga 94, obecnie Kain z 530 ataku, wymiata bardziej niz Lightning ktora mam z takim samym atakiem. Babel PRO i tak nie do przejscia dla mnie ;p 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Kiedy wszystkie umiejętności wyszły,i jeszcze doczytałem,że Fina nie może leczyć siebie,to zmieniłem zdanie.Nic w tym nadzwyczajnego. Magowie z Firagą rozwalają ten event Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Do czego firaga jak z bossa jest najlepszy drop i pada w dwie tury? 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Nie wiem,może dlatego,że jest słaby na fire i pada w jedną? Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Niewielka roznica, ale jak ktos juz ma magow to spoko. 1 Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Mi pada w 3, szkoda ze tak duzo NRG zzera. Mysle, ze sobie odpuszcze pulle na jakis czas i zamiast tych 250 na postacie to wkorzystam troche lapisu na odnowe nrg i farmienie tego eventu. Dzisiaj zrobilem pierwsza psotac na 6*! Jest nia Delita, moj skarb. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 JA nie moge przejsc 3ciego bossa, nie mam magów z ogniem Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Tez nie mam, mam team bijacy fizycznie i bez problemu. Cheer od Lenny i jazda. A to ze kosztuje boss duzo energii to dobrze, loguje sie raz na pare godzin, 5 minut i z glowy. Gdybym mial exploracje farmic znowu jak za czasow mog cake, to bym oszalał. Wyliczylem sobie ze spokojnie wszystko wyfarmie w tydzien itemy ktore chce, wiec spory zapas na duperele. Dual wield z Zidana juz niedlugo 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Pokonałem , ale dla mnie bedzie to ciezka przeprawa chyba ze sobie jakiegos kozaka z DMG wezme do znajomych Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Ciezko moze byc z PRO jak wejdzie, survivors flask moze sie przydac. 1 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Magowie z Firagą rozwalają ten event Twój najlepszy mag nie ma Firagi Wracając do tematu dodadzą pro do HalloWin eaventu i nowa wyspe plus trial z bossem http://ffbe.kongbakpao.com/new-island-new-trial-pro-difficulty-announced-for-27th-october/ Edytowane 21 października 2016 przez masta_g Cytuj
Ader 383 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Magowie z Firagą rozwalają ten event Twój najlepszy mag nie ma Firagi Wracając do tematu dodadzą pro do HalloWin eaventu i nowa wyspe plus trial z bossem http://ffbe.kongbakpao.com/new-island-new-trial-pro-difficulty-announced-for-27th-october/ Wystarczy ze eq zamieniam mam jeszcze Tellaha x2 Terrę i Viviego z dualcastem Poza tym średnio mam do wyboru parę Lightning ,które Crushing blowem wykańczają bossa Edytowane 21 października 2016 przez Ader Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Ile te Lightning maja ATK? U mnie nikt nie potrafi tak szybko rozwalic bossa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi