Opublikowano 3 listopada 20168 l 70000 cukierków przeznaczyć na drugiego Trust Moogla, czy materiały 6* do postaci, których i tak nie mam i mogę długo nie mieć? Forumku, doradź.
Opublikowano 3 listopada 20168 l A masz jakiekolwiek materialy na 6*? Ja bym jakis tam zapas zrobil, moze akurat bedziesz mial farta w tym bannerze? Jutro pociagne pierwszy raz od ponad 10 dni. Chyba jestem uzalezniony, rece mi sie trzesa.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Jakieś tam materiały mam, od 5 do 15 sztuk. Tylko Cecila levelowałem, bo nikogo więcej nie mam. Cicho liczę na Refię, ale z moim szczęściem skończę z armią Ingusów.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Na Refie chociaz wykup co potrzebne, na wiki masz ilosci. Chyba ze faktycznie masz rowne 70k i musisz wybierac.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Tak się niecierpliwię na ten event, że nie wiem czy nie wyp*erdolę wszystkich biletów day 1
Opublikowano 4 listopada 20168 l 2 złote , z 11 pula + 1 złoty z codziennegoNic ciekawego z 11 pula + WoL ktorego nie mialem wiec w sumie oki trzeci COD wiec pofarmie TM
Opublikowano 4 listopada 20168 l Tyle daily zrobilem, Luna 3*. Juz mam 50% barrage. Po pracy zrobie bilecik i event.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ja mam tyle tych Penelo ze wyfarmie jej TM i jakis miecz na coda wrzuce.
Opublikowano 4 listopada 20168 l 3x Tickedt - Ingus Ingus Refia - dziekuje I Luneth na 5 gwiazdkach Teraz musze pomyslec jak to poustawiacMam topowy team jak ich poleveluje Edytowane 4 listopada 20168 l przez Welna
Opublikowano 4 listopada 20168 l Trafiles Lunetha? Oficjalny hejt na Welne dopoki i ja nie zgarne Lunetha.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Walnąłem sobie daily. Tęczowy kryształ. 5* Luneth. Chyba wyląduje od razu w party. Dobra postać? Póki co nic innego nie pulluję chyba.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Wypalilem 10 biletow, ktore mialem. Ignus x3, Arc x2, Refia x1, Galuf, Vaan, Exdeath i jeszcze cos jednego. Calkiem spoko. Nadal chce Lunetha though.
Opublikowano 4 listopada 20168 l Refia i Vaan całkiem spoko. Arc to najlepszy Mag (Jesli kefka nie ma skilla DC jak Ader) niezle
Opublikowano 4 listopada 20168 l Wlasnie sie zastanawiam kogo levelowac jako breakera, Ingusa czy Vaana?