Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 187 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Vaan ma focus i w przyszlosci dostanie 6*.

Niech mnie ktoś zabije.

galuf, fran, refia, refia, ingus, krile, rydia, edgar, refia, cecil, shadow, galuf, bedile, edgar, edgar,clyne, lenna, edgar, refia, krile, maria, leo, arc, russell, arc.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Wlasnie, Rydie tez zgarnalem.

Od focusa mam Cecila, ale widze, ze Ingus oprocz breaka jest slaby.

Refia, Arc i Vaan maja pierszenstwo. Potem Exdeatha tez przypakuje.

Opublikowano

(...)

I Luneth na 5 gwiazdkach

(...)

Walnąłem sobie daily. Tęczowy kryształ. 5* Luneth. (...)

Je*aniutcy  :obama:

Opublikowano

U mnie szkoda strzepic ryja, czas zakonczyc gre.

A tak serio trzeba wyexpic Refie, Cecila, drugiego CoD'a i zgrabny tym razem z Kainem.

Opublikowano

Daily - Alma...

1 Ticket - Garnet 4* (um... yay?)

2 Ticket - Sabin 3* (...)

3 Ticket - Locke 3* (kind of yay)

4 Ticket - Sabin 3* (ffs...)

5 Ticket - Arc 3* (yay)

Kusi ciągnąć dalej, ale trudno, póki co Daily i może za 2 tygodnie więcej ticketów, jeśli w międzyczasie Refia nie wpadnie. Zostało mi jeszcze 8 ticketów + 4600 Lapis, ale coś tam na przestrzeni miesiąca jeszcze wpadnie.

Opublikowano

Po moich pullach widac ze Refia nie powinna byc problemem.

Opublikowano

Z moim szczęściem to nie byłbym tego taki pewien.

Słabą wolę mam, to pociągnąłem jeszcze jeden ticket. Niebieski kryształ, klikam, zmienia się w złoty? Refia? Klikam, a tam... Penelo... :<

Opublikowano

Ja mam tyle tych Penelo ze wyfarmie jej TM i jakis miecz na coda wrzuce.

Sztylet.

Opublikowano

Kurde - awansowałem ludków zanim wszedłem w ten event - teraz sobie nie radze. Musze poczekac i podpakowac

Opublikowano

SKur.wesyny mają Lunetha....

Gratsy Panowie :)

Ja wywaliłem jeszcze 3 tickety i mam Refię,oraz Arca - mogę umierać :D

Opublikowano

cod nadal jest (pipi) bo nie ma dla niej dobrych broni, a zanim wyfarmie Lockiego to mina z 2 miesiace

Opublikowano

Ja już nowy eavent mam za sobą cieńki ten boss był.

Opublikowano

Mi zostal elt, ale sie cykam troche, moze jak Refie wyexpie

Opublikowano

Na elt można fajnie megacite pofarmić zabijając smoki ^_^

Opublikowano

Moje pierwsze podejcie do ELT sie zakonczylo porazka z Xande. Potrzebuje kogos za Gaffa wsadzic, on nic nie robi.

Opublikowano

Chyba tych moich dwoch Arcow wyexpie, za(pipi)iste chainy beda sadzic. Jak ktos nie ma dualcasta to nie ma lepszego maga

Opublikowano

I jeszcze LB mają niezłe.

Na ta chwile jak ktoś ma czas to najlepsze miejsce do expienia.

Opublikowano

Maranda jest spoko, biore jedna Lightning i jazda, tylko z 10 minut schodzi

Koncze tak coda expic i teraz sie zastanawiam czy brac sie za Refie czy Cecila, ale healer ktorego ciezej ubic niz Lenne chyba bardziej sie przyda

Opublikowano

Daily tragedia, bo Russel. Skusiłem się jeszcze na dwa tickety, z nadzieją, że a nuż może jednak mi się poszczęści, to wpadł Anzelm i drugi Locke...

Teraz zaczynam oszczędzać tickety. Obawiam się jednak, że mogę nie mieć szczęścia z Refią przy Daily.

Opublikowano

Ja juz sie pogodzilem ze nie bede mial lightning i lunetha ;p expie cody i farmie dla nich TM Lockiego

Opublikowano

Dzisiaj z daily znowu Ignus. Juz mam 4. Jak sie dostane Lunetha pod koniec to 10+1 zrobie.

Opublikowano

No mimo wszystko 5* to nie 4*. O base 5* nawet nie marzę. Tymczasem Refia to na chwilę obecną swego rodzaju must-have.

Xande mnie rozwalił... A już się cieszyłem, że zbiłem mu HP do 50%, a tu bach, trzy postacie leżą.

Phoenix Down niby biorę ze sobą, ale tak jest mi ich szkoda, skoro są ograniczone, że w efekcie w ogóle ich nie używam. Wolę powtórzyć misję. A jednak chciałbym ELT przejść, bo oprócz Trust Moogla zdobyć można też m.in. Golden Staff, Golden Blade i 5 Star Quartz.