Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Vaan ma focus i w przyszlosci dostanie 6*.

Niech mnie ktoś zabije.

galuf, fran, refia, refia, ingus, krile, rydia, edgar, refia, cecil, shadow, galuf, bedile, edgar, edgar,clyne, lenna, edgar, refia, krile, maria, leo, arc, russell, arc.

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

Daily - Alma...

1 Ticket - Garnet 4* (um... yay?)

2 Ticket - Sabin 3* (...)

3 Ticket - Locke 3* (kind of yay)

4 Ticket - Sabin 3* (ffs...)

5 Ticket - Arc 3* (yay)

Kusi ciągnąć dalej, ale trudno, póki co Daily i może za 2 tygodnie więcej ticketów, jeśli w międzyczasie Refia nie wpadnie. Zostało mi jeszcze 8 ticketów + 4600 Lapis, ale coś tam na przestrzeni miesiąca jeszcze wpadnie.

Opublikowano

Z moim szczęściem to nie byłbym tego taki pewien.

Słabą wolę mam, to pociągnąłem jeszcze jeden ticket. Niebieski kryształ, klikam, zmienia się w złoty? Refia? Klikam, a tam... Penelo... :<

Opublikowano

Maranda jest spoko, biore jedna Lightning i jazda, tylko z 10 minut schodzi

Koncze tak coda expic i teraz sie zastanawiam czy brac sie za Refie czy Cecila, ale healer ktorego ciezej ubic niz Lenne chyba bardziej sie przyda

• Minusik 1
Opublikowano

Daily tragedia, bo Russel. Skusiłem się jeszcze na dwa tickety, z nadzieją, że a nuż może jednak mi się poszczęści, to wpadł Anzelm i drugi Locke...

Teraz zaczynam oszczędzać tickety. Obawiam się jednak, że mogę nie mieć szczęścia z Refią przy Daily.

Opublikowano

No mimo wszystko 5* to nie 4*. O base 5* nawet nie marzę. Tymczasem Refia to na chwilę obecną swego rodzaju must-have.

Xande mnie rozwalił... A już się cieszyłem, że zbiłem mu HP do 50%, a tu bach, trzy postacie leżą.

Phoenix Down niby biorę ze sobą, ale tak jest mi ich szkoda, skoro są ograniczone, że w efekcie w ogóle ich nie używam. Wolę powtórzyć misję. A jednak chciałbym ELT przejść, bo oprócz Trust Moogla zdobyć można też m.in. Golden Staff, Golden Blade i 5 Star Quartz.