Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sie serio zastanawiam nad farmieniem TM uzywajac lapis. Moze nie az tyle co na reddicie mowia (ok 18k w moim przypadku), ale troszeczke. Delita mam 31% i jeszcze pewnie jakies trust moogle wpadna to tez uzyje.

Orlandu, where art thou!?

Opublikowano

Ja (pipi)e, z 250 Arc i z ticketa kolejny, mam juz czterech. Tak samo z Refia.

Oddaj jedną Refię... Załamię się jak mi nie wpadnie. Zobaczyłem jej zwycięską animację i teraz już muszę ją mieć. Nie obchodzi mnie, że będą lepsi healerzy w przyszłości.

Wczoraj nie bardzo chciało mi się grać, to sobie jedną ręką klikałem TMy. Wpadło ~2% na postać w ok. 2h, więc nie jest źle - za rok może postać skończę.

Zastanawiam się na kogo przeznaczyć Turst Moogle. Najbliżej TM jest Luna z Barrage, której mam dwie sztuki.

Opublikowano

2 sztuki od ok. 3 miesięcy gry to nie tak często ;)

Na razie grinduję powoli Zidane'a, Lennę (bo mam na niej już prawie 40%), 2x Lunę i Mediusa. Nie zależy mi aż tak na OP itemach, zaś takie Growth Egg się przyda do szybszego levelowania ewentualnych nowych postaci w przyszłości.

Opublikowano

W końcu CoD na 100 lvlu z DW,jeszcze tylko kilka dni farmienia i będzie rising sun.

Po upgradzie CoD zabierał mu 20k hp jednym atakiem,a barrage z dw daje att razy 8 xDDD Po pierwszej turze miał gdzieś 1/4 hp ,lul CoD rządzi na ten event :)

Jak ktoś ma ochotę to mogę ustawić jako maina - 450 att w tej chwili z Lunar Pestle i jakimś badziewnym bumerangiem z 35 att.

Team: Cecil (Focus) ,Lenna (Cheer),WoL (FullBreak),CoD, Kefka Hyperdrive i Lightning z 650 att jako friend :) Dodam tylko,że akurat na tego bossa CoD>Lightning i główny dmg szedł od chmurki :)

Teraz czas na levelowanie Refii ... tylko 240 leveli xD A później Arc :)

Opublikowano (edytowane)

Lepiej obczaicie nagrody za następny event :D

A no i w końcu dostajemy misje tak jak w JP,za które będzie dodatkowy Lapis i inne bonusy :D

Overview

• Every quests will have 1 Clear Reward and 3 Achievement Rewards
    (Yes, you will have to go back and do them)
  • Clear within the specified conditions to obtain them
  • Map quests usually gives Lapis
    Trials/Events rewards vary...
    Trust Moogles/Equips/Materias etc.
  • More Info JP Perspective

Ja tam się jaram :)

Edytowane przez Ader
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Teraz jak tylko zmienia system summonow (ze zlotego krysztalu leca tylko 4* base) to bedzie jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gralem.

Btw o co chodzi z tymi bonusami do postaci? Czasami widze, ze jakas postac ma bonus +75% albo =100%

Edytowane przez Killabien