Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Lipa z tymi nagrodami, materie fajne, ale bronie do dupy. Dynie mialy lepszy sprzet. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) Dla mnie materia ważniejsze,broni jest w tej chwili od groma,poza tym są jeszcze TMy. Co do bannera - jednak warto poczekać na banner,kiedy Tilith otrzyma 6* czyli Tilith ,Maxwell i Vargas. Ten jest po prostu przegięty dla F2P, same 4* i jedna 5* Edytowane 8 listopada 2016 przez Ader Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 No ja go odpuszcze, mam Refie, a Tilith bez 6* to bez sensu. 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Czyli nie mozna bedzie robic daily z FFIII juz? I chooy, po Lunecie. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Mi teraz najbardziej potrzebne to sa Cactuary bo mam duzo do wylevelowania zanim wejde na PvP Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja w zasadzie tez. Akurat mam wolne od czwartku, mialem sie uczyc na egzamin ale chyba fajnal mi zabierze wiekszosc czasu. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Znalazlem makro do eksploracji maranda coast, musze przetestowac bo dobry exp 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Jak przetestujesz to daj link please. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 wrzuce linka po robocie, chyba ze ader ma pod reka, on wie wszystko. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) Tutaj są wszystkie dostępne macra pod MEmu : https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/55f44k/lets_talk_nox_macros/ Musicie zejść nieco niżej,są wszystkie eksploracje Edytowane 8 listopada 2016 przez Ader Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Zrobilem pulla za 5k, powiem tyle, (pipi)ac ta gre 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Czyli ja nie robie, dzieki za poswiecenie. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Bez kitu, oszczedzam teraz wszystko na Balthiera i Orlandu. Sensowny team juz zmontuje z tego co mam. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Dla Balthiera nawet bron bede niedł˘ugo miał, mam na nich 87% Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja mam czterech Mustadio, to zrobie dwa gnaty. 1 Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Teraz jak tylko zmienia system summonow (ze zlotego krysztalu leca tylko 4* base) to bedzie jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gralem."Lekka" przesada. Ale update brzmi obiecująco. Martwi mnie jednak kolejny grind. Trochę męczące to bywa z tak krótkimi przerwami. Mam nadzieję, że będzie równie łatwy, jak halloweenowy. Będą dwa bannery na raz, tylko nie wiem, jak będzie wyglądało wtedy daily. Przypuszczam, że zmieni się z FFIII na rzecz BF. Z daily Galuf. Ta gra mnie trolluje. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 No okej, przesadzilem z najlepsza gra w zyciu. Ale dawno, dawno nie wciagnalem sie w zadna gre na ponad miesiac. I co tydzien czekam na bannery. I to gra mobilna jest. Jak wyjdzie banner z FFVII to Gumi sami zostana Gillionerami. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 (edytowane) Pewnie nie jedna osoba by rozbiła "skarbonke" jakby dali na gwiazdke banner FFT <Orlandu ,dopiero wczoraj zobaczyłem ile on ma slotów na ability Edytowane 8 listopada 2016 przez masta_g Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 I to gra mobilna jest.No właśnie i przez to niestety "cierpi" ona mocno. No sorry, może mam inne podejście, nie jestem wielorybem, ale dla mnie abstrakcją jest wydawać setki, czy nawet tysiące złotych/dolarów na loterię w grze, przywilej grania, i wirtualną walutę, podczas gdy inne produkcje wysokobudżetowe o nierzadko podobnych założeniach, również na wiele godzin zróżnicowanej rozgrywki, mogę mieć za góra parę stów na premierę, taniej dużo po. I mogę w nie grać bez ograniczeń. A tymczasem w BE mamy wszystko charakterystyczne dla gier mobile - energię potrzebną do gry, limit slotów, które trzeba dokupować, ogromny grind, loterię, efektywność gracza/drużyny zależną nie tyle od taktyki, co od szczęścia (jakie postacie wylosuje), presję czasu przy eventach, itp. itd. IMO gra broni się póki co głównie tym, że jak na F2P dużo rozdawane jest za darmo, lub za niewielki wkład. Ok, gra ma na siebie zarabiać - nie mam przeciwwskazań, sam już na BE trochę grosza dałem. I dopóki płacąc niewielkie kwoty, lub płacąc je sporadycznie jestem w stanie grać i coś tam osiągnąć, to jest ok. Problem pojawi się wtedy, kiedy okaże się, że bez drużyny topowych 6* nie będę już w stanie czegoś przejść, bo nie wydałem 5000zł na stertę 11-pullów, i nie wygrindowałem sterty TMów przez macro lub fuzje. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja gram w BE i Mobius. W obie do tej pory moglem przejsc wszystko bez płacenia. F2p sa ok poki nie ma bezposredniej rywalizacji pomiedzy graczami. Chociaz Mobius moim zdaniem ma duzo lepszy model, tam sie losuje profesje postaci z listy, ale nie ma dubli, majac odpowiednia duzo cierpliwosci zdobedzie sie wszystko. BE to zwykła loteria fantowa, gram juz dlugo i widzialem dwa teczowe krysztaly, w tym jeden jak robilem rerolla na poczatku. 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ja jeszcze nic nie placilem. Mialem jeden teczowy krysztal (Delita) i chyba 4 zlote. Kiedys sie zastanawialem czy by nie zaplacic raz tylko co za "duza" gre (do £40). Jesli za kilka miesiecy dalej mi sie bedzie swietnia gralo to czemu nie. Na pewno nie wydam na to wiecej kasy bo wolalbym za to ps4 kupic z nowym fajnalem. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Jak będzie banner z Orlandu i do tej pory nie kupie Pro to pewnie 1tyś. dam. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 ja do tej pory wydałem 10zł na Mobius i 5zł na BE, coś czasem rzuce, ale prawie 200zł za 5k lapisu no nie na moja kieszen. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Tylko teraz dzieki tym zmianom bedzie jeszcze wiecej Lapisu dostepnego wiec oddala sie wizja płacenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi