Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A te dodatkowe misje to nie zostały przełożone przypadkiem? W grze nie ma informacji o nich, podobno została usunięta i tylko w sieci zostały screeny.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Exploration Wind Shrine.

Dzisiaj z daily mialem zloty krysztal a w nim... Maria.

A chooy, mam bilet to uzyje. Niebieski krysztal a w nim... Maria.

Nie mialem zadnej, juz mam dwie.

Opublikowano

Jak ktoś na Reddicie zauważył, najlepiej sprawdza się znajomy Tellah lub Terra, gdyż z dużym MAG zwykła Fira zabija większość wrogów, a na bossa Raise. W razie czego jest Osmose, a jak trzeba to trochę Gil na Ether można przeznaczyć. Dobre, jak się chce jedną jednostkę tylko wysłać, która zbierze całość EXP.

Dziś z daily Golbez, którego nie miałem. Zdziwiłem się, że nie ma on w JP 6*, skoro jest główną postacią.

Nadal bym chciał Refię... Ciekaw jestem, jak będzie wyglądać Daily od piątku, przy dwóch bannerach.

Opublikowano (edytowane)

Dobra,CoD na arenie wymiata izi 5 win streak :)

w sensie ze przeciwnicy to ludzie? Chociaz drugiego chyba nie mam co expic, bo nie ma dla niego broni ;/

Dobra,CoD na arenie wymiata izi 5 win streak :)

Wyrzuciłem boomerang i nie ma drugiej broni dla niej...

jestes jakas maczuga do kupienia co ma 20 czy 30 ataku Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tak Shen,poza tym z DW robi 999 dmg x8,Kefka robi AoE za 999 i praktycznie nie ma co zbierać z przeciwnika.Zwykle zostaje 1 żywy,jak akurat COD za dużo ataków zmarnuje na jednego pionka.Żadna Lightning czy Luneth nie podskoczą(wiem,bo zamiatałem nimi podłogę). Trzeba wylewelować drugą CoD :) Arc z dual black magic też byłby OP,zmienię WoLa za Arca jak wyleweluję.Jakbym dał nawet Tellaha teraz i zrobił chaina z magią to padaliby w 1 turę,ale już mi się nie chciało bo i tak to za proste jest xD

Edytowane przez Ader