Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sie ciesze ze w poprzednim evencie nafarmilem matsow dla 4 postaci, teraz moge olac. Z ciekawostek to wreszcie zebralem drewno na shining splendor, crafci sie wlasnie :P

• Minusik 1
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym mimo wszystko poza standardowymi ticketami i kaktusami chciał te materie po 8k. MAG +15% nie warty zachodu moim zdaniem, ale te tańsze są niczego sobie, jak ktoś nie grinduje TMów i posiada jedynie standardowe +10% z craftingu.

Opublikowano (edytowane)

Welna, czy jest jakiś 5-6*, którego NIE wylosowałeś ostatnio...? Powiedz jeszcze, że Elze masz z daily...

Kolejne tickety po Refię. Złoty kryształ i... Clyne...

Edytowane przez Suavek
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj zrobiłęm Pulla za 5k i tak mam 5* Elze ( dopiero ma 36 lvl , ale zaraz pofarmie karme i go wyleweluje) - tak moge wam ustawic na frienda zebyscie mili 100% bonusu

Mam taak w (pipi) duzo dobrych postaci ,z e potrzebuje tylko farmy i itemow do nich

Mam Serie , Karla i Elze w Teami wiec dosc szybko chyba to wyfarmie

Edytowane przez Welna
Opublikowano

953,238,817 jak macie inne nicki niz na forum to podajcie, bo mam spora liste oczekujacych. Max 2 dni i bedzie dual wield na Codzie albo Kainie, wiec fajny dmg beda wykrecac.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Rage pull za 5k lapis i rainbow Elza :) :) :)

Ustawie jak tylko będę miał lvl w miarę bo nie wiem czy jest sens ja na lvl 1 dawać jako main . Z wkur.wienia do ekstazy :D

Edytowane przez Ader
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nazbieralo mi sie lapisu, ale jakos mnie ten banner nie jara.

Podbijcie te Elzy z Wełna to moze cos sie pofarmi ten event ;)

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

Sensowny atak dostaje dopiero na 100lvl :P

Calkiem niezla jest, ale widzac ile lapisu i ticketow poszlo na Lunetha bez powodzenia, juz zaczynam odkladac na Orlandu i Balthiera :P mam nadzieje ze tego drugiego dadza na premiere remasteta FF12

• Minusik 1
Opublikowano

Mam prawie 7k Lapis i też kusi mnie 11-pull, mimo tego, że jest nieopłacalny na tle daily. Niemniej jednak rozważam, bo chcę tę Refię, zanim szanse na nią jeszcze bardziej zmaleją. Tickety zostały mi tylko te, co dadzą jako daily oraz ewentualnie za 3000-6000 Karma.

A przy moim szczęściu z 11-pull trafię kolejnych Galufów, Krile, Penelo i Clyne'ów.

Opublikowano

Lepszego banerka na wywalenie 5k lapisu nie dostaniesz, top healer + jakaś tam szansa na Lunetha. Jakbym nie dostał Refii na samym początku, to na 100% próbowałbym 10+1.