Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trafił się ten bonusowy przeciwnik. Razem z buffami postaci 4000 karmy z jednej rundy

Od: skończyły się cactuary elza ma 6* i 41 lvl

Shen - daj znac jak Twoj COD bedzie miał Duala

Edytowane przez Welna
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

rknt9dK.png

(pipi)ę tę grę... To już nie jest nawet śmieszne.

nic nie mow, tak wygladal moj  uhIULOW.jpg

Welna dasz jej diablosa?

12% do duala zostało, cos sypne lapisem, mysle ze do niedzieli najpozniej. Trust moglem chcialem sie ratowac, ale dupny drop z eventu i go oleje chyba.

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

WoL i Gaffa bym przyjął.

Nie wiem, czy 11-pull ma sens tak naprawdę. Kuszą tym jednym bonusowym złotym kryształem, ale to właściwie tyle. Ze złotego może wypaść badziew, zaś reszta może być równie dobrze niebieska. Przynajmniej przy wyciąganiu pojedynczo za 500 można przestać w pewnym momencie, jeśli wpadnie to, na co polowaliśmy. Tak udało mi się Cecila dorwać, choć z nim też były problemy swego czasu.

Zmarnowane 5000 Lapis. Zły jestem. Praktycznie same 4* i powtórki Arca, którego i tak nie wiem czy i kiedy będę grindował do TM. Bah.

Opublikowano (edytowane)

Też się ratowałem. Nie wpadła ani jedna... A bardzo ją chciałem, i nadal chcę.

Brakuje mi dobrego attackera cały czas. Może jak wyfarmię Barrage, to jeszcze z Fencera coś wycisnę.

A Black Cat Lid dobra się okazuje teraz, zarówno do Areny (Petrify - insta KO), jak i na event. Nie wiadomo czy to bug, czy co, ale Hex Strike ostatniemu bossowi zawsze walnie wszystkie trzy statusy, na które jest podatny, w tym Paralyze. Jak ktoś chce, to mam ją jako leader. Nic przydatniejszego niestety póki co nie zaoferuję, przy takich pullach...

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Nie wiem, albo wszyscy jednak maja fuksa albo nie mają pojęcia jakiego można mieć pecha. Nie widziałem złotego kryształu od 2 miechów i nie trafiłem żadnej postaci z banerów w tym czasie. Miałem już też 2 rage quity i ciągle na nowo instaluje to (pipi). Za to dzisiaj w jednej walce nowego eventu trafił mi sie 3x Metal God... pffffffff.

Opublikowano

Mi zostało 7 lvl do 100 dla CoD wbić mam ją ustawioną na Dibolosie z dualem więc jak ktoś chce skorzystać ,a mnie nie ma we frendsach to zapraszam do wspólnej gry

Chino 746 886 372

Opublikowano (edytowane)

JA juz nie mam surowców na 6* do lvlowania , wiec narazie zostaje tak jak jest

Elza 6* 44 lvl

Luneth 6* 7 lvl
Cecil 100

COD 100

Ramza 100

Refia 5* 34 lvl
a oprocz tego pierdylion innych postaci z samymi dobrymi TM - bedzie ciezko to wszystko wyfarmic

PS - Ramza chyba pojdzie w odstawke / 

Team Elza / Luneth / Cecil / COD / Refia sie szykuje

A jest jeszcze WOL 5* 1 lvl

PS: Szkoda ze te bonusowe stworki nie wpadaja czesciej. Przed chwila wpadły 2 - wynik koncowy 8000 karmy

Edytowane przez Welna
  • Plusik 1
Opublikowano

Z daily kolejny Arc. Kupiłem jeszcze jeden Ticket od moogla za 3000 Karmy. Niebieski kryształ, zmienia się w złoty, a tam... Bedile.

Gra mnie trolluje na tym etapie. Został chyba jeden Ticket za darmo do końca bannera FF3. Czyli w sumie dupa. Dwa tygodnie, dużo ponad dwadzieścia ticketów, daily, 11-pull i nic, najlepszy healer przeszedł obok. To jest frustrujące, bo na tym etapie gra po prostu rzuca mi kłody pod nogi, a każdy kolejny event będzie trudniejszy, niż u szczęściarzy.

Czasem serio brakuje mi opcji typu "zapłać więcej za gwarantowany drop". Bym chętnie dał np. 2000 Lapis za jeden gryształ z Refią. Ale niestety, nie na tym ten biznes polega, gdyż Gumi liczy, że przy takim pechu kupię więcej Lapis i będę ciągnął dalej. Ech.

Opublikowano (edytowane)

U mnie pulle słabiutkie ostatnio, ale cieszę się z Lunetha z daily (już pisałem tutaj). Zamieniłem jakiegoś randomowego wojownika na Kuję, chociaż w sumie to nie wiem czy zostanie, bo jakoś średnio mi się nim gra.

Wysłałem zaproszenia do Shena i Killabiena, Welna ma pełną listę :( Mój nick KeWei (400,618,236).

Edytowane przez Szwed
Opublikowano

Dzisiaj z daily pulla Fran, kiepsko. 

Troche sie pobawilem w arene i lapis uzylem, zeby nrg odnowic. Mialem tez raz farta z 3 metal god i juz mi zostaly tylko 3 bilety za 6k kazdy. Mysle, ze do piatku sie wyrobie i potem juz farmienie TM.

Opublikowano

Ja kupiłem Bronie , Star Quartz , Cacturay i troche itemow do lvl up na 6* - ja juz nie musze ciagnac pulla , wiec postaram sie wyfarmic wiekszosc z tego eventu ( szczegolnie ability)

TM pozniej, a Lapisy juz zbieram, Od wczoraj zmarnowałem z 400-500 na odnowienie NRG

Opublikowano

Kurde, chcialbym tyle wyfarmic, ale jak by wzial frienda z bonusowym unitem to bym mial problem z pokonaniem Vargasa.

Kaktuary tez juz wszystie mam, Arc na max, Refie chyba 75 i Exdeath 4* na 56.

Na arenie Arc, Tellah, Kefka, Cecil i Delita. 

3x Thundaga robi swoje 90% walk. 

Opublikowano (edytowane)

Pamietaj ze Elza na 100 lvl ma bardzo fajna rzecz. Jesli masz COD w druzynie to on sam zrobi na barrage okolo 20k x 4

Ja go bije 3ma postaciami

Cecil blokuje wszystko

Elza - Wrzuca na niego - do defa i SPR

I COD go bije

Pozostałych 2 daje tylko bonus do karmy bo sa za slabi na lvl ktory mam

COD od znajomych z 360 Ataku daje rade jako drugi do DMG. Łatwo idzie

Jak mam słabego Frienda to 3  rundy, jak mam dobrego to 1 runda

Edytowane przez Welna