Opublikowano 17 listopada 20168 l Mam fizyczny team, CoD, CoD, Elza, Cecil i Refia. Team magow chce zrobic, ale mam 5 Arców i chyba oni zajma wszystkie miejsca ;p
Opublikowano 17 listopada 20168 l W ogole to sie zawiodlem nowym banerem. Chcialem FFV a tutaj jakis lichy baner dali. I ta Maxwell tez bez 6* czyli mid-tier jak dobrze pojdzie.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Czy ja chcę zrobić parę pulli za 500 dla Refii i być zawiedzionym, czy sobie już odpuścić...? Z nowego bannera pewnie wpadną sami Duane. Tej postaci nawet dla TM nie warto trzymać. Chyba już bym wolał Clyne'a, albo Galufa.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Ja sobie ten baner odpuszczam, nawet daily nie bede robil. Mam CoD, Gaffa i Garlanda. Sprobuje zdobyc MAxwell dla bonusow i wyfarmie moogla.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Zablokowali mi na arenie status effects i nie mam jak walczyć praktycznie. Wcześniej leciał bio spray, hex strike i jakoś szło z atakiem lunetha na wszystkich i thundarą... Mój team: Lasswell 4* (mogę już go budzić, ale nie wiem czy jest sens), Kuja 4*, Roselia 4*, Luneth 6* (właściwie to był na pięciu ale uznałem że go ulepszę już po napisaniu posta), Black Cat Lid 5*. Z rzadszych postaci mam jeszcze Serię 4* (dwa razy nawet, ech), Penelo 4*, Krile 4*, Russel 4* (tak, wiem że to taki generyczny wojak ale wcześniej nawet się sprawdzał), Vivi 3*, kilku Edgarów na 3*, Shadow 3*, Fran 3*, Cyan 3*, Clyne 3*, Luna 3*, Galuf 3*, Ingus 3*. Jakieś porady, co z nimi zrobić? W sensie czy zamienić kogoś (Kuja jest słaby trochę póki co, ale trzymam go ze względu na sentyment do FFIX), czy obecny team jest w porządku? Nie ustawiam makr, więc raczej na TM nie liczę (przy tej ilości disconnectów mojego VPN i w ogóle internetu to nawet nie ma sensu tego ustawiać). Edytowane 18 listopada 20168 l przez Szwed
Opublikowano 18 listopada 20168 l Popracuj nad wymaxowaniem niektórych postaci.Luneth jak będzie miał Dual Wield na 100 lvlu ułatwi Ci życie.Krile jak dostanie 5* będzie jednym z lepszych magów - trzeba też to wziąć pod uwagę.Ingus na tle innych Twoich postaci jest jedną z lepszych,na pewno lepszy niż Laswell. Zerknij też tu i zjedź niżej,masz ranking postaci podzielony na gwiazdki - ładnie też opisane czym dana postać się wyróżnia itp.,klikasz w daną postać i widzisz skille : https://exviuswiki.com/Unit_Rankings#4_Star_Rarity Edytowane 18 listopada 20168 l przez Ader
Opublikowano 18 listopada 20168 l O, takiego rankingu było mi trzeba. Dzięki! Wyekspię Ingusa i pomyślę co z Krile. Czyli teraz tak, dalej farma karmy (przy jednej mojej Serii i jakiejś postaci od frienda zdobywam 200 na walkę za 8, bo niestety trzeciego poziomu nie jestem w stanie zrobić chyba póki co) i liczenie na te dodatkowe moby, które dropią dużo tej waluty. Potem kupię cactuary i mattsy i będzie git.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Walczylem z troll teamem jakims, w 10 rundzie ledwo wygralem. 2 tankow i 2 supporty, do tego tylko dwie rundy zaczynalem pierwszy. Chyba zrobie na arene team cecil, wol, amarant i dwie refie
Opublikowano 18 listopada 20168 l Teraz kiedy jest dualcast na Arenie,Kefka AoE za 999 wszystkim i walki trwają krócej Niech dają już te kaktusy bo Luneth czeka na 100 lvl Edytowane 18 listopada 20168 l przez Ader
Opublikowano 18 listopada 20168 l Rydia meteorem to samo. Dual casta zaczalem farmic dopiero. wkrecilem sie w kolejna ruletke, dragon ball dokkan battle [`]
Opublikowano 18 listopada 20168 l Az tak ciezko? Chcialem wziac 2x cod, Elze, mam we friendsach Elze ponad 500 ataku i myslalem ze pojdzie gladko. ;/ eventowy boss pada 1 turze.
Opublikowano 18 listopada 20168 l jego w 1 nie zabijesz , a on ciebie moze Mysle ze Elzy powinny rzucic na siebie Auto-Live czy jak sie to nazywa , zdejmujesz z niego defa i nie wiem ile Cody mu zabiora , ale z 30 % max moim zdaniem Edytowane 18 listopada 20168 l przez Welna
Opublikowano 18 listopada 20168 l Nie zawsze ale generalnie tak Idz Cod/ COD/ Elza / Elza / WOL + Refia Duzo sie leczyc i debuffowac go. Zabrałem mu za drugim razem z 80% zanim mnie u(pipi)ał. PS: COD niech rzuca Veil - dopiero obczaiłem Edytowane 18 listopada 20168 l przez Welna
Opublikowano 18 listopada 20168 l Caly weekend 100% kaktusy zeby Refie wyexpic, w poniedzialek bede probowac. Pamietaj ze Elza ma lepszy debuff na defa, najpierw warto wjechac fullbreak bo obniza ofensywne staty tez, a potem poprawic Elza.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ależ dostałem wp*erdol, chciałem ostrożnie, żeby sobie naładować diabolosa i LB, a przy 50% HP takie orando, że zostały mi trzy postaci na skrawku życia. Kiepsko to widzę, będę chyba podchodził tylko jak się odnowi jedna dual wielding 500+ Elza od znajomka.
Opublikowano 18 listopada 20168 l I h.... prawie go miałem , rzucił Endlesss i mi wszsytkich za(pipi)ał Nie robie juz go puki nie wyekspie Refi Edytowane 18 listopada 20168 l przez Welna
Opublikowano 18 listopada 20168 l Łatwo nie było,ale tylko ze względu na potrzebę przyzywania Diablo - chory pomysł. Wziąłem Rydię do składu i jakoś się udało,za 6 razem bodajże...wszystkie misje zaliczone,Maxwell w party. BTW to nie jest on tylko ona Tutaj niestety nawet najbardziej OP friend nie pomoże. Trochę Gumi poje.bało z tym trialem,bo w JP mieli go znacznie później,na drugim bannerze BF i mieli dużo więcej jednostek,oraz już np. ExDeath,Bartz czy inne miały upgrade 6*. Mi się udało,ale nie sądzę by każdy był w stanie zdobyć Maxwell.Tym razem przeciętne jednostki nie wystarczą. Edytowane 18 listopada 20168 l przez Ader
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ostatnio Gumi cos w chooya tnie z banerami i poziomem trudnosci ogolnie.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Nakladaja presje zeby ktos kupił, NRG lub Lapisy dla szybszego rozwoju
Opublikowano 18 listopada 20168 l Nie no ten wymóg przywołania espera psuje to cały trial,gdyby nie to,nie byłoby tak źle.Przegięcie z tym trochę.Jak już wełna ma problemy to nie wiem Edytowane 18 listopada 20168 l przez Ader