Opublikowano 21 listopada 20168 l Wystarczy wejść w abilities takiego gościa i sprawdzić co tam ma.Oni modyfikują pliki gry i np. taki jeden z drugim mają Tm 30% att x 4, którego jeszcze nie ma w grze.Tak cheaty są faktem. np mam kolesia co na wieloryba nigdy nie wygladal, wczoraj na postaci 2x tm lunetha i 2x karla
Opublikowano 21 listopada 20168 l Pałka dla CoD przybywa, do tego ciąg dalszy story (i Carbuncle) i gwiazdki dla Krile, Exdeath, Bartza i przede wszystkim Galufa.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Palka sie przyda, bo mam tylko trzy rising sun. Kurde jeszcze jeden Zidane by sie przydal, albo postac z dual wield ;/ Moze wymienie jednego coda na bartza, bo mam lepsze bronie dla niego.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Szkoda, że ExDeath nigdy mi nie dropnął może Bartza wyleveluję, zawsze to 6*, nawet jeśli takie se.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Wczoraj Kain, dzisiaj Kain... Nie widzę sensu przy takim "szczęściu" w ogóle levelować jego TM - sam kiedyś wpadnie... CoD oczywiście brak. Jeśli nowy banner będzie miał jednostki jak z nowego Awakeningu, to nawet daily nie ciągnę. Boost rate do Galufa - nigga, please... Edytowane 21 listopada 20168 l przez Suavek
Opublikowano 21 listopada 20168 l Jest Maxwell, za pierwszym podejsciem. Spacerek. Team cod, cod, wol, cecil, refia i garnet
Opublikowano 21 listopada 20168 l Suavek,specjalnie dla Ciebie dam Elzie najlepszy sprzet i ustawie ja na maina. Ma Dw i 575 ataku teraz chyba.Powodzenia Nie chciałbyś jej wrzucić na Diablosa? Myślę, że więcej DMG by wtedy robiła. Generalnie nie ma szans, żebym ją ubił zdobywając postać, ale z dobrym znajomym i przy odrobinie szczęścia (parsk...) może chociaż przejdę samą misję i zdobędę Trust Moogla. CoD Shena zbiłem jej HP do poziomu, że rzuciła Endless, ale to zabiło mi wszystkich poza Cecilem, więc dupa. Edytowane 21 listopada 20168 l przez Suavek
Opublikowano 21 listopada 20168 l Na filmikach wszyscy biorą Elzę z Diablosem i DMG jest ogromny. Elza z Ifritem wali 2-3x słabiej, a mnie by właśnie potrzebne było jak najszybsze ubicie Maxwell. Jakoś tego Diablosa się przeboleje, ewentualnie rzuci się Phoenix Down.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Jeszcze tylko 10k karmy zostalo,troche ciezko mi sie wstrzelic, bo jak sie moj cod rozpedzi to nie ma co zbierac. Teraz dojdzie jeszcze nowa bron dla niej i recka na materie 10% do ataku.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Dzisiaj mialem farta z Grand Gaia i 3 razy trafilem na metal gods. Akurat w teamie mialem 2 postacie z BF czyli duuuuuzo karmy dostalem. Juz moogla kupilem i matsy na 6*. Sie zastanawiam czy brac bronie czy materie, nie wiem czy znowu bede mial farta z bogami. Maxwell juz sobie odpuscilem. Jak czekam az mi sie LB naladuje to mi zaczyna powoli team wybijac. Jak nie czekam to ja niszcze w 5-6 rund.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Ta, ja odkąd mam Maxwell latam z +275% (Tilith, Max i pożyczona Elza) dwa razy trafiłem na metal gods, w obydwu przypadkach w zawrotnej ilości jednej sztuki, jakby mi ktoś w pysk napluł.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Suavek,specjalnie dla Ciebie dam Elzie najlepszy sprzet i ustawie ja na maina. Ma Dw i 575 ataku teraz chyba.Powodzenia Nie chciałbyś jej wrzucić na Diablosa? Myślę, że więcej DMG by wtedy robiła. Generalnie nie ma szans, żebym ją ubił zdobywając postać, ale z dobrym znajomym i przy odrobinie szczęścia (parsk...) może chociaż przejdę samą misję i zdobędę Trust Moogla. CoD Shena zbiłem jej HP do poziomu, że rzuciła Endless, ale to zabiło mi wszystkich poza Cecilem, więc dupa. Mogę wrzucić na Diabolosa,jasne. BTW - Dostajemy Gilgamesha,Bartza,ExDeath i Faris na następnym bannerze. Edytowane 22 listopada 20168 l przez Ader
Opublikowano 22 listopada 20168 l Panowie dobiłem do limitu jednostek i mam od ch,uja tych metal cactuarów. Co mam z nimi zrobić? One chyba mi dają expa, ale czy warto je wykorzystywać kiedy jeszcze nawet story nie skończyłem i mam levele koło 15? Są jakieś jednostki w które na pewno warto pakować? (Nie wiem, Lasswell czy Rain np.) Drugie pytanie: co z dublami? Je się jakoś łączy, tak? Można to zrobić obojętnie kiedy czy znowu lepiej czekać ma max lvl na przykład czy coś.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Sprawdź swoje jednostki tu https://exviuswiki.com/Unit_Rankings żeby zdeterminować czy warto je pakować czy nie i ogólnie których się trzymać. Z łączeniem warto poczekać aż lepiej ogarniesz grę, gupio by było jakbyś połączył np dwóch Zidane'ów i miał potem żałować ;].
Opublikowano 22 listopada 20168 l BTW - Dostajemy Gilgamesha,Bartza,ExDeath i Faris na następnym bannerze.juz gilgamesh? musze story wyczyscic dla lapisu ;/
Opublikowano 22 listopada 20168 l event chyba jest jednorazowy, przejsc i zapomniec, to bedzie czas na to.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Gilgamesh? Nawet się nie nastawiam, wpadnie z daily to wpadnie, jak nie to cóż, nie będę raczej dla niego rzucał się na 5k pull, trzeba działać racjonalnie.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Tm od Maxwell + Genji Gloves i masz poteznego DPS-a. Ja mam odlozone 10 biletow i 12k+ lapisu. Jak go nie wyciagne to zrobie story zeby znowu 5k miec.
Opublikowano 22 listopada 20168 l 3k lapisu i 4 bilety, na lunetha wszystko wywalone w bloto. Ze story powinienem sporo wyciagnac, bo mam dwa ostatnie aktualizacje nieruszone i misji prawie zadnych. Elza wpadla z 250 daily, chyba wyczerpalem limit farta ;p