Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

10/30/50 Permanent Energy Pots
w sensie zwiekszenie max energii? Jesli tak, to spoko dla tych co lapisem odnawiaja. Ja juz mam tyle max ze mi sie przez noc nie zregeneruje wszystko ;p

edit: nvm

They are just like the current energy pots we get, but are saved in their own inventory for use whenever you want, instead of being used once you claim the mail.

Nowa postac to podobno https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/515

akurat bo mam 4 mustadio i gnaty z niego do wyfarmienia ;p

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Banner się kończy, oczywiście CoD brak. Same niebieskie kryształy z crapami przez tydzień.

Zastanawiam się, czy tickety wyrzucać jutro, czy sobie odpuścić. Exdeath spoko, Bartza mam, na Gilgamesha nie liczę, a Faris i tak nie będę używał.

Fajny bundle za 350 Lapis. Ten za 1200 zaś trochę żałosny.

Czy mi się wydaje, czy Lance jest OP w PvP? Jedno użycie zabiera jednostce 100% MP. Moja Lenna ma 262 MP i traci wszystko w pierwszej turze, jak oberwie. Bug, czy tak ma być?

Opublikowano (edytowane)

Opłaca sie kupić u fat chocobo kolczyki dla maga za quartze, czy lepiej dalej je chomikować na przyszłość?

oplaca.

Edit: shadow, maria, vivi, krile, exdeath. Szkoda gadac

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Clyne, Zidane, Faris, Rydia, Maria. Gdzie mój Eksdet? :(

ed

zapomniałem o bileciku w skrzynce z bundla za 350... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Arc...

Edytowane przez mugen
Opublikowano

Bartz, Penelo, Lani, Faris, Lani, Luna, Shantotto...

Luny mam już 5 sztuk. Nie wiem, czy łączyć dla jednego Barrage, czy zostawić coś z myślą, że może kiedyś w jakimś niewiadomym celu będzie mi się chciało grindować drugą sztukę. Ale chyba wybiorę pierwszą opcję, bo szkoda mi czasu.

A chciałem właściwie tylko Exdeath. Jeden plus, że Faris wpadła ze złotego kryształu, to ciut grindu się oszczędzi.

Opublikowano

Chlopaki, nawet mnie nie w(pipi)iajcie z tym banerem. 3x10+1 i 13 biletow. Nie mam Gilgamesha, mam za to z 6 Exdeath, 7 Bartz, Firion, kilka Fran, Cyan, Miyuki, Refia(druga), 2xSabiny, jakis Russell i jeszcze pare innych postacie, ktorych nie sprawdzilem bo akurat do biura wszedlem.

Ogolnie to chooyowo. 

Opublikowano

Exdeath to dobry mag? Party magow chce zrobic i mam wlasnie 4 exdeath i 5 arcow, zastanawiam sie co expic.

10% i bedzie drugi dual wield, liczylem na tego gilgamesha bo mam 3 dd i przydalby sie jeszcze jeden dw :/

• Minusik 1
Opublikowano

Fak, jestem zly i na gre i na siebie. Teraz czytam na reddicie ludzi, ktorzy dostali Gilga z daily albo nie tracac za duzo. Koorwa.

Teraz wiesz, jak to jest... ;) Mam to od miesięcy. Teraz też - chrzanić Gilgamesha, chciałem tylko 3* Exdeath i dupa.
Opublikowano

Fak, jestem zly i na gre i na siebie. Teraz czytam na reddicie ludzi, ktorzy dostali Gilga z daily albo nie tracac za duzo. Koorwa.

A potem poogąldasz wieloryby którym wpadł po 200 pullach. Już się tak nie sugeruj jakimiś skrajnymi przypadkami fuksa.

Shen, podobno w jp lepsi magowie od Eksdeta to tylko 5* bejsy.