Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj z daily nawet nie pamietam kto.

Myslalem, ze na banerze znowu bedzie Lightning, moze za tydzien?

I ciagle ciupie w wersje JP. Poki co jest jedwab, przynajmniej mam Gilgamesha.

Opublikowano

Czasem mam wrażenie, że Anzelm jest gorszym pullem od Shadowa. Przynajmniej TM tego drugiego jest unikatowy, gdzie ten pierwszy normalnie jest dostępny z craftingu...

Oprócz niego wpadł Cyan. No bo przecież nie mógł być Exdeath, nie, to by było zbyt fajne.

Banner XIII mnie nie jara. Za tydzień pewnie dodadzą Hope, Fang i Lightning. Wszystko praktycznie nędzne 3-5*, więc meh.

Ale i tak trzeba będzie grindować kolejny event tymi jednostkami... Dobrze, że mam trochę L wśród "znajomych".

Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj wyciągnąłem bartza z daily i mam już wszystkich z bannera z V.

No i CloudOf Darkness w końcu zaczęła robić jakiś damage po 37lvlu dostaje + 20% atack i jest też świetnym debuferem. 

Edytowane przez devilbot
Opublikowano (edytowane)

Na pierwszy ogień tickety... Co mi po kaktusach, jak nie mam nic ciekawego do levelowania...?

Generalnie jakieś takie mało szałowe te itemy. Thunderfall jeden, który może się przydać, a tak to nędza. Mało komu przyda się ATK/MAG +10%, bo zwykle ważne jest albo jedno, albo drugie. Buff bez szału, skoro tylko dla castera, plus przeciętne bronie dla kiepskich postaci.

Nawet 6* materiałów nie mam po co grindować. Mam zapas bodajże po 60 każdego, bo nie posiadam więcej postaci do podbicia na ten poziom...

Winged Saint to zbroja? +56 ATK brzmi miło.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Kolejna Maria i kolejna Faris... Jutro ostatnie dwie szanse na Exdeatha. Znając życie go nie trafię. A sprawdziłby się idealnie w nowym evencie do chainu thundagi.

Potem oszczędzam tickety. Na nikim z XIII mi nie zależy.

A ten Winged Saint ładny troll... Czyli serio nic ciekawego w tym evencie nie ma.

Opublikowano

Ukończyłem wczoraj fabułę. Jedyny boss na ktorym musialem sie leczyc to ostatni i miałem farta bo biore przypadkowe postacie z friendlisty i akurat trafilem ramze ktory mial cura. Teraz widze że brakuje mi healera w party bo te vortexy trudniejsze. Niby w bannerze ff13 bedzie jakas laska co leczy ale walić to bo nie ma czaru Curaja. Ogolnie wszystkie postacie beda do dupy w tym bannerzem. Tylko high tier się liczy na inne szkoda czasu.

Opublikowano

Ja sobie zaczekam do swiat i sie zastanawiam czy by nie zaczac od nowa.

Jak zaczynalem to nic nie widzialem o tej grze i przez to mam team, ktory mi sie nie podoba (nie tylko silowo). 

Zobaczymy co na swieta wymysla.

Opublikowano

Ech spieprzyłem. Straciłem chyba z 3 czy nawet 5 tysięcy karmy. Myślałem że można prawilnie wykorzystać do jutra (tj. północy w czwartek w ameryce), a tu już dzisiaj zablokowali... :/ A z daily Luna...

Opublikowano

Ech spieprzyłem. Straciłem chyba z 3 czy nawet 5 tysięcy karmy. Myślałem że można prawilnie wykorzystać do jutra (tj. północy w czwartek w ameryce), a tu już dzisiaj zablokowali... :/ A z daily Luna...

Po co ta karma była? Ze 2000 tego miałem chyba, miałem się dzisiaj pytać co to jest xD.

Opublikowano

Czasem w trakcie eventów zbierasz taką wirtualną walutę, za którą możesz sobie potem kupić odpowiednie eventowe przedmioty. Jutro zaczyna się nowy ze zbieraniem czego innego. Kaktusy i przedmioty do awansowania postaci zawsze spoko.

Opublikowano (edytowane)

Z dwóch ostatnich daily Exdeathy, sorry Suavek :(

Z dwóch ostatnich daily Anzelm...

A idź pan w ch... z takim czymś... No naprawdę, jak można mieć takiego pecha? Czasem mam wrażenie, że coś jest na rzeczy i moje konto jest jakieś felerne.

Po co ta karma była? Ze 2000 tego miałem chyba, miałem się dzisiaj pytać co to jest xD.

Byś sobie kupił z 20 kaktusów, albo trzy tickety za to.

EDIT:

Widzę Arena jest zbugowana i tokeny odnawiają się niemal automatycznie. Ciekawe, jak to się skończy i jak wpłynie na ranking...

Edytowane przez Suavek
Opublikowano (edytowane)

Cały tydzień nie grałem arenY ,a teraz taka miła niespodzianka chyba dobije do 100killstrak i starczy xD

Edytowane przez masta_g