mugen 1 975 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 No i kolejny mog event w tej samej gównianej formie co poprzedni. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Dzisiaj z daily nawet nie pamietam kto. Myslalem, ze na banerze znowu bedzie Lightning, moze za tydzien? I ciagle ciupie w wersje JP. Poki co jest jedwab, przynajmniej mam Gilgamesha. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Nie skomentuje dzisiejszych pulli, Ale wyfarmiłem TM Mastudio i teraz jade kolejne. Cecil ma juz 88% i zaraz jest koniec miesiaca wiec bedze Moogli z Areny Cytuj
Suavek 4 807 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Czasem mam wrażenie, że Anzelm jest gorszym pullem od Shadowa. Przynajmniej TM tego drugiego jest unikatowy, gdzie ten pierwszy normalnie jest dostępny z craftingu... Oprócz niego wpadł Cyan. No bo przecież nie mógł być Exdeath, nie, to by było zbyt fajne. Banner XIII mnie nie jara. Za tydzień pewnie dodadzą Hope, Fang i Lightning. Wszystko praktycznie nędzne 3-5*, więc meh. Ale i tak trzeba będzie grindować kolejny event tymi jednostkami... Dobrze, że mam trochę L wśród "znajomych". Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) Ja dzisiaj wyciągnąłem bartza z daily i mam już wszystkich z bannera z V. No i CloudOf Darkness w końcu zaczęła robić jakiś damage po 37lvlu dostaje + 20% atack i jest też świetnym debuferem. Edytowane 29 listopada 2016 przez devilbot Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) Wszystko odnośnnie nowego eaventu jak zwykle na pierwszy ogień Metal Gigantuary https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/5fhm9e/gl_news_recap_ff_xiii_banner_event_more_112916/ Edytowane 29 listopada 2016 przez masta_g Cytuj
Suavek 4 807 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) Na pierwszy ogień tickety... Co mi po kaktusach, jak nie mam nic ciekawego do levelowania...? Generalnie jakieś takie mało szałowe te itemy. Thunderfall jeden, który może się przydać, a tak to nędza. Mało komu przyda się ATK/MAG +10%, bo zwykle ważne jest albo jedno, albo drugie. Buff bez szału, skoro tylko dla castera, plus przeciętne bronie dla kiepskich postaci. Nawet 6* materiałów nie mam po co grindować. Mam zapas bodajże po 60 każdego, bo nie posiadam więcej postaci do podbicia na ten poziom... Winged Saint to zbroja? +56 ATK brzmi miło. Edytowane 29 listopada 2016 przez Suavek Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Zbroja i ten Thunder to sa rzeczy warte uwagi - Thundera dam na Cecila albo Ramze i mam Tanka z potezna magia. Reszty nie bede robił , nadal farmie TM Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 To nie zbroja tylko bron - knuckles. Wszyscy sie na to nabieramy. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Noctis ma wyjsc mniej wiecej rownolegle na calym swiecie. Bedzie to pierwsza postac wydana w tym samym momencie. Oby to bylo w grudniu! Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 Głupie pytanie, ale... gdzie te eventy się rozgrywa? Bo już sprawnie się poruszam po mapie świata, Colloseum i Vortexach, ale kurde jakoś oprócz bannerów przy pullach jednostek nie widzę nic tematycznego. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 OK, mam, w Vortex to jest. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 W Vortex pojawiaja sie dodatkowe rzeczy, Jak np teraz The Big Bridge Cytuj
Suavek 4 807 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Kolejna Maria i kolejna Faris... Jutro ostatnie dwie szanse na Exdeatha. Znając życie go nie trafię. A sprawdziłby się idealnie w nowym evencie do chainu thundagi. Potem oszczędzam tickety. Na nikim z XIII mi nie zależy. A ten Winged Saint ładny troll... Czyli serio nic ciekawego w tym evencie nie ma. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Kompletnie nic.Nawet te materie i sprzęt z moogle kinga to gunwo. Wezmę matsy i kaktusy jak zwykle Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Bedzie na wyfarmienie Exdeath , Kefki , Arca i to wszystko Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Ja mam CoD i exDeath do wyexpienia. Moze jeszcze Firion, ale chyba sobie zostawie na kogos innego (nadal licze na Gilgamesha). Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ukończyłem wczoraj fabułę. Jedyny boss na ktorym musialem sie leczyc to ostatni i miałem farta bo biore przypadkowe postacie z friendlisty i akurat trafilem ramze ktory mial cura. Teraz widze że brakuje mi healera w party bo te vortexy trudniejsze. Niby w bannerze ff13 bedzie jakas laska co leczy ale walić to bo nie ma czaru Curaja. Ogolnie wszystkie postacie beda do dupy w tym bannerzem. Tylko high tier się liczy na inne szkoda czasu. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ja sobie zaczekam do swiat i sie zastanawiam czy by nie zaczac od nowa. Jak zaczynalem to nic nie widzialem o tej grze i przez to mam team, ktory mi sie nie podoba (nie tylko silowo). Zobaczymy co na swieta wymysla. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ech spieprzyłem. Straciłem chyba z 3 czy nawet 5 tysięcy karmy. Myślałem że można prawilnie wykorzystać do jutra (tj. północy w czwartek w ameryce), a tu już dzisiaj zablokowali... A z daily Luna... Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Z dwóch ostatnich daily Exdeathy, sorry Suavek Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Ech spieprzyłem. Straciłem chyba z 3 czy nawet 5 tysięcy karmy. Myślałem że można prawilnie wykorzystać do jutra (tj. północy w czwartek w ameryce), a tu już dzisiaj zablokowali... A z daily Luna... Po co ta karma była? Ze 2000 tego miałem chyba, miałem się dzisiaj pytać co to jest xD. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Czasem w trakcie eventów zbierasz taką wirtualną walutę, za którą możesz sobie potem kupić odpowiednie eventowe przedmioty. Jutro zaczyna się nowy ze zbieraniem czego innego. Kaktusy i przedmioty do awansowania postaci zawsze spoko. Cytuj
Suavek 4 807 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Z dwóch ostatnich daily Exdeathy, sorry Suavek Z dwóch ostatnich daily Anzelm... A idź pan w ch... z takim czymś... No naprawdę, jak można mieć takiego pecha? Czasem mam wrażenie, że coś jest na rzeczy i moje konto jest jakieś felerne. Po co ta karma była? Ze 2000 tego miałem chyba, miałem się dzisiaj pytać co to jest xD.Byś sobie kupił z 20 kaktusów, albo trzy tickety za to. EDIT: Widzę Arena jest zbugowana i tokeny odnawiają się niemal automatycznie. Ciekawe, jak to się skończy i jak wpłynie na ranking... Edytowane 1 grudnia 2016 przez Suavek Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Cały tydzień nie grałem arenY ,a teraz taka miła niespodzianka chyba dobije do 100killstrak i starczy xD Edytowane 1 grudnia 2016 przez masta_g Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi