Opublikowano 29 listopada 20168 l Dzisiaj z daily nawet nie pamietam kto. Myslalem, ze na banerze znowu bedzie Lightning, moze za tydzien? I ciagle ciupie w wersje JP. Poki co jest jedwab, przynajmniej mam Gilgamesha.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Nie skomentuje dzisiejszych pulli, Ale wyfarmiłem TM Mastudio i teraz jade kolejne. Cecil ma juz 88% i zaraz jest koniec miesiaca wiec bedze Moogli z Areny
Opublikowano 29 listopada 20168 l Czasem mam wrażenie, że Anzelm jest gorszym pullem od Shadowa. Przynajmniej TM tego drugiego jest unikatowy, gdzie ten pierwszy normalnie jest dostępny z craftingu... Oprócz niego wpadł Cyan. No bo przecież nie mógł być Exdeath, nie, to by było zbyt fajne. Banner XIII mnie nie jara. Za tydzień pewnie dodadzą Hope, Fang i Lightning. Wszystko praktycznie nędzne 3-5*, więc meh. Ale i tak trzeba będzie grindować kolejny event tymi jednostkami... Dobrze, że mam trochę L wśród "znajomych".
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ja dzisiaj wyciągnąłem bartza z daily i mam już wszystkich z bannera z V. No i CloudOf Darkness w końcu zaczęła robić jakiś damage po 37lvlu dostaje + 20% atack i jest też świetnym debuferem. Edytowane 29 listopada 20168 l przez devilbot
Opublikowano 29 listopada 20168 l Wszystko odnośnnie nowego eaventu jak zwykle na pierwszy ogień Metal Gigantuary https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/5fhm9e/gl_news_recap_ff_xiii_banner_event_more_112916/ Edytowane 29 listopada 20168 l przez masta_g
Opublikowano 29 listopada 20168 l Na pierwszy ogień tickety... Co mi po kaktusach, jak nie mam nic ciekawego do levelowania...? Generalnie jakieś takie mało szałowe te itemy. Thunderfall jeden, który może się przydać, a tak to nędza. Mało komu przyda się ATK/MAG +10%, bo zwykle ważne jest albo jedno, albo drugie. Buff bez szału, skoro tylko dla castera, plus przeciętne bronie dla kiepskich postaci. Nawet 6* materiałów nie mam po co grindować. Mam zapas bodajże po 60 każdego, bo nie posiadam więcej postaci do podbicia na ten poziom... Winged Saint to zbroja? +56 ATK brzmi miło. Edytowane 29 listopada 20168 l przez Suavek
Opublikowano 29 listopada 20168 l Zbroja i ten Thunder to sa rzeczy warte uwagi - Thundera dam na Cecila albo Ramze i mam Tanka z potezna magia. Reszty nie bede robił , nadal farmie TM
Opublikowano 29 listopada 20168 l Noctis ma wyjsc mniej wiecej rownolegle na calym swiecie. Bedzie to pierwsza postac wydana w tym samym momencie. Oby to bylo w grudniu!
Opublikowano 29 listopada 20168 l Głupie pytanie, ale... gdzie te eventy się rozgrywa? Bo już sprawnie się poruszam po mapie świata, Colloseum i Vortexach, ale kurde jakoś oprócz bannerów przy pullach jednostek nie widzę nic tematycznego.
Opublikowano 29 listopada 20168 l W Vortex pojawiaja sie dodatkowe rzeczy, Jak np teraz The Big Bridge
Opublikowano 30 listopada 20168 l Kolejna Maria i kolejna Faris... Jutro ostatnie dwie szanse na Exdeatha. Znając życie go nie trafię. A sprawdziłby się idealnie w nowym evencie do chainu thundagi. Potem oszczędzam tickety. Na nikim z XIII mi nie zależy. A ten Winged Saint ładny troll... Czyli serio nic ciekawego w tym evencie nie ma.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Kompletnie nic.Nawet te materie i sprzęt z moogle kinga to gunwo. Wezmę matsy i kaktusy jak zwykle
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ja mam CoD i exDeath do wyexpienia. Moze jeszcze Firion, ale chyba sobie zostawie na kogos innego (nadal licze na Gilgamesha).
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ukończyłem wczoraj fabułę. Jedyny boss na ktorym musialem sie leczyc to ostatni i miałem farta bo biore przypadkowe postacie z friendlisty i akurat trafilem ramze ktory mial cura. Teraz widze że brakuje mi healera w party bo te vortexy trudniejsze. Niby w bannerze ff13 bedzie jakas laska co leczy ale walić to bo nie ma czaru Curaja. Ogolnie wszystkie postacie beda do dupy w tym bannerzem. Tylko high tier się liczy na inne szkoda czasu.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ja sobie zaczekam do swiat i sie zastanawiam czy by nie zaczac od nowa. Jak zaczynalem to nic nie widzialem o tej grze i przez to mam team, ktory mi sie nie podoba (nie tylko silowo). Zobaczymy co na swieta wymysla.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ech spieprzyłem. Straciłem chyba z 3 czy nawet 5 tysięcy karmy. Myślałem że można prawilnie wykorzystać do jutra (tj. północy w czwartek w ameryce), a tu już dzisiaj zablokowali... A z daily Luna...
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ech spieprzyłem. Straciłem chyba z 3 czy nawet 5 tysięcy karmy. Myślałem że można prawilnie wykorzystać do jutra (tj. północy w czwartek w ameryce), a tu już dzisiaj zablokowali... A z daily Luna... Po co ta karma była? Ze 2000 tego miałem chyba, miałem się dzisiaj pytać co to jest xD.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Czasem w trakcie eventów zbierasz taką wirtualną walutę, za którą możesz sobie potem kupić odpowiednie eventowe przedmioty. Jutro zaczyna się nowy ze zbieraniem czego innego. Kaktusy i przedmioty do awansowania postaci zawsze spoko.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Z dwóch ostatnich daily Exdeathy, sorry Suavek Z dwóch ostatnich daily Anzelm... A idź pan w ch... z takim czymś... No naprawdę, jak można mieć takiego pecha? Czasem mam wrażenie, że coś jest na rzeczy i moje konto jest jakieś felerne. Po co ta karma była? Ze 2000 tego miałem chyba, miałem się dzisiaj pytać co to jest xD.Byś sobie kupił z 20 kaktusów, albo trzy tickety za to. EDIT: Widzę Arena jest zbugowana i tokeny odnawiają się niemal automatycznie. Ciekawe, jak to się skończy i jak wpłynie na ranking... Edytowane 1 grudnia 20168 l przez Suavek
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Cały tydzień nie grałem arenY ,a teraz taka miła niespodzianka chyba dobije do 100killstrak i starczy xD Edytowane 1 grudnia 20168 l przez masta_g