Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Trafiłem, w akcje desperacji robiąc 500-pulle. Tylko Cecil poza tankowaniem i leczeniem nic więcej szczególnego nie zdziała. Są misje, gdzie taki Snow jako tank przyda się bardziej, gdyż ma spory ATK, Area Blast i jest nastawiony na kontry, także magii.

Poza tym ja nie mam żadnych naprawdę porządnych postaci do ataku, więc na tym etapie chwytam się wszystkiego. Jak widać nie każdy ma szczęście do pierdyliarda CoD czy Exdeathów.

OK to w dobrym momencie wyszło, bo już prawie miałem Finę na 5 gwiazdek robić, zmarnowały by się matsy. A Refia od razu na czterech wyleciała :cool:

edit: a k,urwa głupi jestem, Rydia, nie Refia. Też mi coś nie pasowało, że tak chwaliliście. Więc spokojnie Suavek, możemy jeszcze być kumplami :D.

Edytowane przez raven_raven

Ja po ostatnim 11-pull odkładam Lapis. Jak masz cierpliwość i nie zależy Ci na jednej konkretnej postaci, na którą jesteś skłonny wyzbyć się wszystkiego, to lepiej robić daily po 250. Lapis przyda się na sloty, NRG i bundle. Był na przykład ostatnio fajny bundle za 350 Lapis, dający Ticketa, Star Quartz, NRG i klucz.

A jeśli wierzyć przeciekom, to w okolicach nowego roku czekają nas dwa bundle, z których będzie można dostać m.in. gwarantowane tęczowe kryształy.

• Plusik 1

Czekam na ten banner z Lightning i może w końcu zacznę ten event farmić,bo póki co to strata energii,wolę sobie TMy pofarmić.Szkoda mi trochę,że snow nie wypadł z daily ,ale pier.dole,nie wydaję ticketów na niego xD

Nie jest źle, Elza ma już chyba 684 ataku,a 4% brakuje mi do Brave Suit i Black Cowl,więc ponad 700 powinienem wyciągnąć ;)

Edytowane przez Ader