Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

A to s(pipi)iesyn, taki team ma i jeszcze zle zyczy.

Ja za to zycze Suavkowi Noctisa, niech ma chociaz jedna top postac.

Tyle postaci do podpoakowania, gdzie ja czas na to znajde.

BTW, teraz zauwazylem ze w JP jest tabelka z % jaka postac mozna zdobyc w trakcie baneru i poza. Teraz w pracy jestem to nie dam rady ale jak wroce to wrzuce. Ogolnie to 5* poza banerem ma ok 0.03%.

Edytowane przez Killabien
  • Plusik 1

animacje Nocta
http://imgur.com/a/GDOLh

Passive<
Power of Kings - Short Swords
Power of Kings - Swords
Power of Kings - Large Swords
Power of Kings - Shields
Power of Kings - Throwing Weapons
Power of Kings - Guns
Power of Kings - Katanas
Power of Kings - Spears

Ja (pipi)e jeszcze Point-Warp TO JEST CHYBA PRZEGIĘCIE

Spodziewałem się hybrydy ,ale nie takiej

:obama:

ps.jakby u nas dali oficjalne ratio jeśli chodzi o drop postaci to by się okazało ,że jestśmy ruchani...

Edytowane przez masta_g

ps.jakby u nas dali oficjalne ratio jeśli chodzi o drop postaci to by się okazało ,że jestśmy ruchani...

Rozumiem, że wersja Global nie jest oficjalnie wydana w Chinach? Tj. tam grają w wersję Jap? Bowiem miał wejść jakiś przepis wymagający od wydawców podawania szans procentowych jeśli chodzi o wszelkie loterie, lockboxy itp. W efekcie taki developer musi albo się zgodzić, albo zablokować grę w regionie.

Mnie tam generalnie szanse nie interesują, bo jak widać szczęście to szczęście - jeden wylosuje pierdyliard Lighting jako F2P, a drugi będzie się babrał z nędznymi postaciami do usranej śmierci...

Chciałbym Noctisa, ale zadowolę się przynajmniej Chizuru lub Mercedes. Niemniej jednak ograniczę się tylko do daily i ok. 10 ticketów, więc nie robię sobie nadziei. Lapis odkładam na noworoczny bundle.

Mam 20 ticketow, pojdzie wszystko na ten banner, lapisu nie ruszam, az tak mi nie zalezy.

Zależy. Pisałeś w temacie z 5 razy o tym Noctisie i zrobisz wszystko żeby go mieć.

Chciałbym Noctisa, ale zadowolę się przynajmniej Chizuru lub Mercedes. Niemniej jednak ograniczę się tylko do daily i ok. 10 ticketów, więc nie robię sobie nadziei. Lapis odkładam na noworoczny bundle.

Jasne. Chizurów i Mercedesów to każdy będzie miał w bród bo tym bannerze. Liczysz bardzo na Noctisa bo do tej pory szczęście Ci nie dopisywało

I tak go nie dostane wiec sie nie spinam

Tak samo się będziesz spinał jak Shen i Suavek i inni jutro rano.

Wszyscy się oszukujecie.

Każdy chce Noctisa.

Ja też wszedłem napisać tu, że mam go gdzieś bo nie mam na niego już miejsca w party ale byłoby to kolejne kłamstwo.

Ta gra właśnie to robi z ludźmi. 

Jutro na śniadaniu wchodzę tu czytać ile ticketów wtopiliście i nic. Tylko proszę nie denerwować screenshotami z Noctisem jak już jakimś cudem wypadnie i dawać je w spoiler.

Hype is real.

Unit-Noctis-6.pngUnit-Noctis-6.pngUnit-Noctis-6.pngUnit-Noctis-6.pngUnit-Noctis-6.png

Mam 20 ticketow, pojdzie wszystko na ten banner, lapisu nie ruszam, az tak mi nie zalezy.

Zależy. Pisałeś w temacie z 5 razy o tym Noctisie i zrobisz wszystko żeby go mieć.

Zalezy mi na jednej postaci tylko, nawet pewnie bym kasa sypnal zeby go wyciagnac, ale obstawiam ze moga rzucic ten banner na premiere remastera FF XII, wiec mam czas. Gnaty z Mustadio musze zaczac farmic.

hqdefault.jpg

• Minusik 1

Jasne. Chizurów i Mercedesów to każdy będzie miał w bród bo tym bannerze.

To samo ludzie mówili przy poprzednich bannerach o Cloud of Darkness. Albo Exdeathu. Albo Refii. Albo Cecilu. Albo Tilith... A jeśli czytałeś moje żale, to dobrze wiesz, jak wyglądało moje "szczęście" nawet do tych jednostek...

Jasne, że bym chciał najbardziej OP jednostkę w grze, ale na tym etapie zwyczajnie nie wierzę w takie szczęście. Niemniej jednak zadowoliłbym się przynajmniej jednym dobrym DMG dealerem na 6*, nawet jeśli nie są najlepsi w swej klasie. Bo na razie physical DMG u mnie dalej odwalają Fencer i BCL...

Plus lubię jednostki, które "ciekawie" wyglądają, dlatego taka Mercedes też byłaby spoko. ;) Pasowałaby do Fencera. :P