masta_g 63 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Na pierwszy rzut oka to Noct wygląda jak dopakowana Ramza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wyglad moze byc mylacy, ale Ramza to jednak mezczyzna. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Bo z dobrego domu jest. Tak poki co to ten Noctis taki meh. Zobaczymy jak wyjdzie co sie da z niego zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Hybrydy raczej miejsca bytu nie mają w tej grze,ale zobaczymy jeszcze jakie skille będzie mial. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 CoD to hybryda i chyba daje radę. Noctis też może dostać jakeś chore obrażenia i będzie topem. Wyglad moze byc mylacy, ale Ramza to jednak mezczyzna. Ramza i Luneth to fajne dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 W GL i JP inny sprite i TMR w JP ma dodatkowe +30%MAG/ATK. Jednak musieli troche oslabic go dla GL. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/5iggl4/gl_maintenance_quick_peek_1215/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Czego on nie ma? Z dual wieldem bedzie mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Za(pipi)isty DD i tank, wywale wszystko co mam ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Przesadzony, a ja się wy(pipi)ałem z ticketów i lapisów. Życzę wam wielu Vivich i Galufów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) A to s(pipi)iesyn, taki team ma i jeszcze zle zyczy. Ja za to zycze Suavkowi Noctisa, niech ma chociaz jedna top postac. Tyle postaci do podpoakowania, gdzie ja czas na to znajde. BTW, teraz zauwazylem ze w JP jest tabelka z % jaka postac mozna zdobyc w trakcie baneru i poza. Teraz w pracy jestem to nie dam rady ale jak wroce to wrzuce. Ogolnie to 5* poza banerem ma ok 0.03%. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Killabien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tam jest takie prawo jesli chodzi o gatcha games, raty musza byc jawne, u nas wolna amerykanka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Aaaa, zapomnialem. Myslalem, ze Gumi tylko to je kopiuje, ale nigdy nie wiadomo. Mogliby to wszedzie dac. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) animacje Noctahttp://imgur.com/a/GDOLh Passive<Power of Kings - Short SwordsPower of Kings - SwordsPower of Kings - Large SwordsPower of Kings - ShieldsPower of Kings - Throwing WeaponsPower of Kings - GunsPower of Kings - KatanasPower of Kings - Spears Ja (pipi)e jeszcze Point-Warp TO JEST CHYBA PRZEGIĘCIE Spodziewałem się hybrydy ,ale nie takiejps.jakby u nas dali oficjalne ratio jeśli chodzi o drop postaci to by się okazało ,że jestśmy ruchani... Edytowane 15 Grudnia 2016 przez masta_g Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ps.jakby u nas dali oficjalne ratio jeśli chodzi o drop postaci to by się okazało ,że jestśmy ruchani...Rozumiem, że wersja Global nie jest oficjalnie wydana w Chinach? Tj. tam grają w wersję Jap? Bowiem miał wejść jakiś przepis wymagający od wydawców podawania szans procentowych jeśli chodzi o wszelkie loterie, lockboxy itp. W efekcie taki developer musi albo się zgodzić, albo zablokować grę w regionie. Mnie tam generalnie szanse nie interesują, bo jak widać szczęście to szczęście - jeden wylosuje pierdyliard Lighting jako F2P, a drugi będzie się babrał z nędznymi postaciami do usranej śmierci... Chciałbym Noctisa, ale zadowolę się przynajmniej Chizuru lub Mercedes. Niemniej jednak ograniczę się tylko do daily i ok. 10 ticketów, więc nie robię sobie nadziei. Lapis odkładam na noworoczny bundle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 I tak go nie dostane wiec sie nie spinam Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 W Chinach maja Global, ale nie ma go tam chyba oficjalnie wiec nie musza nic ujawniac. Byl o tym temat na reddicie nawet, nie pamietam co tam dokladnie mowili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 I tak go nie dostane wiec sie nie spinam ty najlepiej nic nie pisz Mam 20 ticketow, pojdzie wszystko na ten banner, lapisu nie ruszam, az tak mi nie zalezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) O je.bany,nawet jego LB to przegięcie połączenie LB Cecila i najmocniejszy DMG w jednym. Będę go brał. A tak z ciekawostek,próbka Chizuru na arenie : Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Chizuru ma fajne to aoe, na arene bedzie dobra, planuje ja expic teraz jak bedzie labirynt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Mam 20 ticketow, pojdzie wszystko na ten banner, lapisu nie ruszam, az tak mi nie zalezy. Zależy. Pisałeś w temacie z 5 razy o tym Noctisie i zrobisz wszystko żeby go mieć. Chciałbym Noctisa, ale zadowolę się przynajmniej Chizuru lub Mercedes. Niemniej jednak ograniczę się tylko do daily i ok. 10 ticketów, więc nie robię sobie nadziei. Lapis odkładam na noworoczny bundle. Jasne. Chizurów i Mercedesów to każdy będzie miał w bród bo tym bannerze. Liczysz bardzo na Noctisa bo do tej pory szczęście Ci nie dopisywało I tak go nie dostane wiec sie nie spinam Tak samo się będziesz spinał jak Shen i Suavek i inni jutro rano. Wszyscy się oszukujecie. Każdy chce Noctisa. Ja też wszedłem napisać tu, że mam go gdzieś bo nie mam na niego już miejsca w party ale byłoby to kolejne kłamstwo. Ta gra właśnie to robi z ludźmi. Jutro na śniadaniu wchodzę tu czytać ile ticketów wtopiliście i nic. Tylko proszę nie denerwować screenshotami z Noctisem jak już jakimś cudem wypadnie i dawać je w spoiler. Hype is real. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Co tam sie od Chizurubało na tym filmiku? Oswiadczam ze moje postacie to jakas kpina Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Mam 20 ticketow, pojdzie wszystko na ten banner, lapisu nie ruszam, az tak mi nie zalezy. Zależy. Pisałeś w temacie z 5 razy o tym Noctisie i zrobisz wszystko żeby go mieć. Zalezy mi na jednej postaci tylko, nawet pewnie bym kasa sypnal zeby go wyciagnac, ale obstawiam ze moga rzucic ten banner na premiere remastera FF XII, wiec mam czas. Gnaty z Mustadio musze zaczac farmic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jasne. Chizurów i Mercedesów to każdy będzie miał w bród bo tym bannerze.To samo ludzie mówili przy poprzednich bannerach o Cloud of Darkness. Albo Exdeathu. Albo Refii. Albo Cecilu. Albo Tilith... A jeśli czytałeś moje żale, to dobrze wiesz, jak wyglądało moje "szczęście" nawet do tych jednostek... Jasne, że bym chciał najbardziej OP jednostkę w grze, ale na tym etapie zwyczajnie nie wierzę w takie szczęście. Niemniej jednak zadowoliłbym się przynajmniej jednym dobrym DMG dealerem na 6*, nawet jeśli nie są najlepsi w swej klasie. Bo na razie physical DMG u mnie dalej odwalają Fencer i BCL... Plus lubię jednostki, które "ciekawie" wyglądają, dlatego taka Mercedes też byłaby spoko. Pasowałaby do Fencera. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Noctis już jutro, tak? To jaka strategia? Daily pulle aż do ostatniego dnia i jeśli starczy, to wtedy pulle po 5000 lapis i wszystkie tickety na samym początku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi