Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rzucam ~12 biletów day 1, w zależności od tego co wypadnie podejmę decyzję o daily pullach, 5k w grę nie wchodzi, bo mam tylko jakieś ~3,5k. Jak wpadną Mercedes i Charlotte, to raczej nie będę dalej miotał się o Coctisa, trwonienie środków na 5* raczej nie jest dobrym doradcą dla frituplejowców.

Ja już stwierdziłem, że nigdy więcej 11-pullów, bo to strata Lapis. Wolę poczekać na jakieś dobre bundle, a obecnie kusi mnie ten rzekomy noworoczny, co ma mieć 3 tęczowe kryształy i ATK+30%. Tylko mam obawy, że kupię to i z tęczowych nie wypadnie żaden base-5*, lecz jakieś crapy...

Do kiedy trwa Hanging Edge? Do jutra, czy przedłużyli o jeden dzień w związku z zeszłotygodniowym maintenance? Bo zdobywam raptem ~700 kółek/13NRG, a jeszcze bym ze dwa tickety po 6000 i materiały 6* kupił.

Ja już nie wiem na co wydawać te gearsy, wszystkie tickety i materie i te tansze matsy, wszystkie przedmioty ktore byly ograniczone mam, 100 cactuarów też. Nie biore broni ani materii dla postaci z FF XIII, bo po co. Chyba wezme trust moogle'a za 30k żeby wyzerować i tyle, bo tego za 70k mogę nie zdążyć. Albo może te droższe matsy 6*.

Po maintenance to kurde całkiem dobry event się zrobił :D.

Noctis już jutro, tak?

To jaka strategia? Daily pulle aż do ostatniego dnia i jeśli starczy, to wtedy pulle po 5000 lapis i wszystkie tickety na samym początku?

Banner jest do 29,więc nie wydawałbym lapisu na przykład w ogóle - mają być świąteczne bundle i jeśli się nam poszczęści,będzie bundle z trzema gwarantowanymi 5* za 10k lapisu.Ja tam poczekam :)

Gdzie robicie farmy TM? W Earth Shrine, gdzie jest 1 NRG za questa? I rozumiem, że ustawiacie po parę (idealnie po 5) postaci, farmicie do 15% i je łączycie?

zalezy jaka postac, jak jakas pospolita to fuzja, jak np Zidane to nie ma opcji. Trzeba jechac do 100%.

Daily - Garland

ticket 1 - Alma

ticket 2 - Sabin

ticket 3 - Edge

ticket 4 - Noctis xd

15 ticketow zostalo, moge dalej odkladac na Balthiera. Pozdrawiam was goraco :)

Edytowane przez Shen
  • Plusik 1
  • Minusik 1

Słabiutko, 13 biletów jedna 4* - Lenna. Do tego sporo ludków których nie miałem, ale nikt specjalnie wart uwagi w czasach 6*. Z bannera tylko jedna Szarlotka, szkoda, że nie wpadła Chizuru, z dwóch farmienie Blade Mastery byłoby znacznie mniej bolesne.

Edytowane przez mugen

11 ticketów: Firion, Gaffgarion 4*, Lani, Celes, Ingus, Medius, Shadow xdd, Terra, Faris, Shantotto, Cecil

Daily: Fran

No cóż, przynajmniej Edge'a nie dostałem kolejnego :).

Teraz będę codziennie cierpliwie daily pulle robić i może się trafi.