Ader 383 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 9 ticketów: Kuja 4*,Roselia 4*,WoL 4*, Amarant 3*,Bartz 3*, Charlotte 3*,Edge 3*, Firion 3*, Gilbert 3* Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 kurde wywalilem 50 kaktusow na expienie exdeathow na arene, teraz z Noctisem sie bede meczyc ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ader chyba tylko ten WoL coś warty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ok, oficjalnie skonczylem grac na GL. Wywalilem wszystkie bilety + lapis, dostalem pelno Charlotte i Agriasa. Odinstalowalem apke i bede gral tylko w JP. Co nie znaczy, ze nie bede tutaj zagladal i sie udzielal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zegnaj. Mialem Cie w znajomych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Ader chyba tylko ten WoL coś warty? Dla mnie każda z tych jednostek jest nic nie warta.WoL to już chyba będzie szósty u mnie,podobnie jak Bartz i Firion.No może Amarant sie przyda do farmy TM dla Cecila,ale póki co są ciekawsze TMy do farmienia. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zegnaj. Mialem Cie w znajomych? Ta, killabie, Kefka jako main. Mozesz usunac. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 A niektórzy to mają o tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Daj jednego :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 To nie moje, ale też bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Ja poczyszcze mape, moze nazbieram 5k na pulla NA arenie trafiłem na : Noctis , Noctis , Lightning , Luneth Luneth Nawet sie nie ruszylem w Skladzie - Luneth Elza Cecil Refia Ramza Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Noctis cos pieknego, support, tank i dd w jednym. Kusi mnie zeby jeszcze drugiego wyciagnac ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) No więc dobra... Daily: Firion 4* 1. Charlotte 2. Cyan... 3. Amarant 4* 4. Sazh... 5. Charlotte 6. Maria... 7. Luna 8. Leo 4* ... 9. Galuf 4* :`( 10. Agrias 4* 11. Charlotte Fajnie, że Agrias, a poza tym, to idź pan w ch*j z takim czymś... Rage quit. EDIT: Jeszcze jeden Ticket za 6000 kółek od Moogla... i Shadow... Tak na dobitkę. W sumie dobrze, że jestem zbyt zmęczony, żeby się frustrować. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Join the JP side! Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Tak na marginesie na ten nowy Wortex działa Locke i jego drop rate- pamietajcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Tam i tak (pipi) leci, wchodze tylko po kaktusy. Suavek [`] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Suavek nie martw się. Galuf to świetny tank i zarazem mag. Naprawdę unikatowa postać.A poważnie to taka jest ta gra. Tylko szczęście. Nie da się mieć wszystkiego odrazu. Pograć w robocie i brać co los przyniesie.Ja tam codziennie ciągnę daily na nic nie liczę jak coś fajnego wpadnie to ok. Oczywiście takie podejście do tej gry przestaje funkcjonować w momencie jak się wejdzie na forum i przeczyta, że ktoś wyciągnął noctisa za 4 biletem. Do tej pory nie mam żadnego tanka. Niewiem jak to możliwe - ani wola, ani cecila, ani snowa, ani nawet amaranta.Narazie olewam eventy itp. skupie sie na fabule jezeli cos zostalo i zdobyciu summonow w koncu. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Tak, bo na pewno przyjemność z gry wcale nie jest mniejsza, kiedy musisz miesiącami polegać na "znajomych", żeby grindować eventy i zdobywać tym w miarę użyteczny ekwipunek dla tych średniej klasy postaci, podczas gdy inni robią to z przysłowiowym palcem w (pipi)e nawet kiepsko wyekwipowanymi 6*. Ja rozumiem, że cała gra oscyluje wokół RNG, ale przy aż takim pechu nie mam już nawet ochoty wydawać na grę więcej kasy - no bo po co? Póki wydaję to, co zdobywam grając, to pół biedy, ale jak na pulle swego czasu poszło trochę Lapis za kasę, to już tak wesoło nie było. Teraz zwyczajnie nie biorę jakiegokolwiek wydatku pod uwagę, właśnie w obawie przed kolejnymi beznadziejnymi pullami. Od miesięcy nie tknąłem praktycznie żadnych triali, bo obawiam się, że będzie to tylko strata NRG. Tzn. żadnych, poza tym z Maxwellem, którego wałkowałem i wałkowałem, a koniec końców i tak tej postaci nie zdobyłem - no bo mój team był za słaby, nawet z mocarnym znajomym. No a jak kto ma przynajmniej taką CoD, to połowa z tych questów automatycznie staje się prostsza. Gram codziennie od sierpnia, czyli niedługo po premierze, i jakoś sytuacja się nie zmienia. Gdyby nie fakt, że koncept gry jest fajny i szkoda mi już tych zdobytych rzeczy i zainwestowanego czasu, to chyba serio bym zrobił rage quita i więcej nie wracał. Tam i tak (pipi) leci, wchodze tylko po kaktusy.Tylko, czy aż? Za 10 NRG to najlepsza opcja levelowania jednostek. Plus lecą różne materiały, w tym Sacred Crystals. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Gdyby jeszcze lapis kosztowało jakieś sensowne pieniądze, ale to jest cholernie, absurdalnie drogie. Nawet jak w pewnym momencie myślałem, że kurczę, czemu by trochę nie kupić, to jak zobaczyłem ceny, to zaniosłem się tylko pustym śmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tęcza z dailay, już cały obs,rany klikam... No nie jest to zła jednostka, ale ogólnie widząc tęczę w tym okresie to kurde chciałbym, żeby z niego Noctis wyleciał xD. Teraz mogę chyba już przestać liczyć, że go zdobędę, bo dwie tęcze w przeciągu tych parunastu pulli po prostu się nie zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Mialem oszczedzac lapis, ale cholera wie czy to co Ader mowi o tym bundlu za 10k sie sprawdzi, wiec trzasnalem daily, a tam Mercedes xd szkoda ze ma słabe skille, tm tez bez szału, bo mało kto toporów uzywa. Serio koncze z summonami do swiat, bo mam juz caly banner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Poki co nie mam Nocta ale zgarnalem tyle dobrych postaci, ze nie jest mi smutno. Mialem 2 teczowe krysztaly, Rem i Knight Ramza. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Up... ;_; Z daily Terra. No niby bez tragedii, bo ma w przyszłości 6*, ale i tak nie widzę u siebie miejsca dla takiej postaci. Nadal chcę Chizuru i/lub Mercedes... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Chetnie bym Ci oddal swoja Mercedes bo jest (pipi)a warta. ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Robi ktoś takie kombinacje, że gra sobie normalnie na iOS, ale ma też emulator na Androidzie na PC i tam odpala makra? Zacząłem farmić TM Luny, mam jakieś 0,5% w sumie no i już mi się odechciało, przecież nie będę tego ręcznie robić xD. iOS ma niby jakieś możliwości zautomatyzowania za pomocą ustawień dostępności, ale to półśrodki. Makra na tym całym memu chyba dają radą, pytanie tylko czy można grać na paru urządzeniach i robi to jakichś problemów. Wiem, że lapis się nie przenosi i to nawet lepiej, a reszta normalnie jest dzielona między urządzeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi