Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No więc dobra...

Daily: Firion 4*

1. Charlotte

2. Cyan...

3. Amarant 4*

4. Sazh...

5. Charlotte

6. Maria...

7. Luna

8. Leo 4* ...

9. Galuf 4* :`(

10. Agrias 4*

11. Charlotte

Fajnie, że Agrias, a poza tym, to idź pan w ch*j z takim czymś... Rage quit.

EDIT:

Jeszcze jeden Ticket za 6000 kółek od Moogla... i Shadow... Tak na dobitkę.

W sumie dobrze, że jestem zbyt zmęczony, żeby się frustrować.

Edytowane przez Suavek

Suavek nie martw się. Galuf to świetny tank i zarazem mag. Naprawdę unikatowa postać.

A poważnie to taka jest ta gra. Tylko szczęście. Nie da się mieć wszystkiego odrazu. Pograć w robocie i brać co los przyniesie.
Ja tam codziennie ciągnę daily na nic nie liczę jak coś fajnego wpadnie to ok.

Oczywiście takie podejście do tej gry przestaje funkcjonować w momencie jak się wejdzie na forum i przeczyta, że ktoś wyciągnął noctisa za 4 biletem.

Do tej pory nie mam żadnego tanka. Niewiem jak to możliwe - ani wola, ani cecila, ani snowa, ani nawet amaranta.

Narazie olewam eventy itp. skupie sie na fabule jezeli cos zostalo i zdobyciu summonow w koncu.

Edytowane przez devilbot

Tak, bo na pewno przyjemność z gry wcale nie jest mniejsza, kiedy musisz miesiącami polegać na "znajomych", żeby grindować eventy i zdobywać tym w miarę użyteczny ekwipunek dla tych średniej klasy postaci, podczas gdy inni robią to z przysłowiowym palcem w (pipi)e nawet kiepsko wyekwipowanymi 6*.

Ja rozumiem, że cała gra oscyluje wokół RNG, ale przy aż takim pechu nie mam już nawet ochoty wydawać na grę więcej kasy - no bo po co? Póki wydaję to, co zdobywam grając, to pół biedy, ale jak na pulle swego czasu poszło trochę Lapis za kasę, to już tak wesoło nie było. Teraz zwyczajnie nie biorę jakiegokolwiek wydatku pod uwagę, właśnie w obawie przed kolejnymi beznadziejnymi pullami.

Od miesięcy nie tknąłem praktycznie żadnych triali, bo obawiam się, że będzie to tylko strata NRG. Tzn. żadnych, poza tym z Maxwellem, którego wałkowałem i wałkowałem, a koniec końców i tak tej postaci nie zdobyłem - no bo mój team był za słaby, nawet z mocarnym znajomym. No a jak kto ma przynajmniej taką CoD, to połowa z tych questów automatycznie staje się prostsza.

Gram codziennie od sierpnia, czyli niedługo po premierze, i jakoś sytuacja się nie zmienia. Gdyby nie fakt, że koncept gry jest fajny i szkoda mi już tych zdobytych rzeczy i zainwestowanego czasu, to chyba serio bym zrobił rage quita i więcej nie wracał.

Tam i tak (pipi) leci, wchodze tylko po kaktusy.

Tylko, czy aż? Za 10 NRG to najlepsza opcja levelowania jednostek. Plus lecą różne materiały, w tym Sacred Crystals. Edytowane przez Suavek

Gdyby jeszcze lapis kosztowało jakieś sensowne pieniądze, ale to jest cholernie, absurdalnie drogie. Nawet jak w pewnym momencie myślałem, że kurczę, czemu by trochę nie kupić, to jak zobaczyłem ceny, to zaniosłem się tylko pustym śmiechem.

Tęcza z dailay, już cały obs,rany klikam...

6f867809def232d02d006ff31f8eec14.png

No nie jest to zła jednostka, ale ogólnie widząc tęczę w tym okresie to kurde chciałbym, żeby z niego Noctis wyleciał xD. Teraz mogę chyba już przestać liczyć, że go zdobędę, bo dwie tęcze w przeciągu tych parunastu pulli po prostu się nie zdarzają.

Robi ktoś takie kombinacje, że gra sobie normalnie na iOS, ale ma też emulator na Androidzie na PC i tam odpala makra? Zacząłem farmić TM Luny, mam jakieś 0,5% w sumie no i już mi się odechciało, przecież nie będę tego ręcznie robić xD. iOS ma niby jakieś możliwości zautomatyzowania za pomocą ustawień dostępności, ale to półśrodki. Makra na tym całym memu chyba dają radą, pytanie tylko czy można grać na paru urządzeniach i robi to jakichś problemów. Wiem, że lapis się nie przenosi i to nawet lepiej, a reszta normalnie jest dzielona między urządzeniami?