Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dobiłem Bartza do 100lvl, uzbroiłem go tak, żeby jak najmocniej podbić DMG, a mimo tego ma on niższy ATK, niż moja 5* Fencer z tym samym ekwipunkiem, tj. poniżej 400 bez DW... Wracam do Fencera, tym bardziej, że na Arenie w tym tygodniu Bartz wiele nie zdziała bez Barrage. No i nie ma żadnego AoE.

Chizuru, pls...? :|

Jutro darmowy ticket, czyli rozczarowanie będzie podwójne.

No Charlotte mi dzisiaj z daily wypadła :). Kurde muszę pchnąć to story dalej, bo mi lapis topnieje :/. Jest progres, bo w pierwszej walce zabrałem temu bossowi z 10% HP, wczoraj już 75%, ale no wciąż przegrywam.

Mi z daily amarant wypadł i dobrze bo nie mam tanka, a zrobiłem te fisty z hanging edge co dodają do Defa. W dodatku widzę że amarant jest całkiem niezły z tą chakrą co odnawia mu 30% hp i MP, a on tylko stoi zasłania i counteruje. Dałem go do party bo innego wyboru nie mam a jak bedzie (pipi)owy to i tak warto go trzymać dla jego trust HP +30%. 

Moje party to teraz:

Gilgamesh - Divider kończy każdą walką poza tymi z bossami.

Lightning - szczerze mówiąc wolę gilgamesha jako DD ale też jest niezła

Cloud Of Darkness - narazie słaba bo nie przebudzona

Amarant

Krile - świetny healer i nuker - double cast Aeroga lub Curaga, nie ma Raise ale za to Amarant ma i ją uzupełnia o to.

Z dobrych postaci mam tylko:

Bartz

2x Chizuru

ExDeath

Reszta to sam szrot nawet TM nie warto farmić (może Gaffgariona bracer)

Także rewelacji nie ma. A ticketów i lapisu mnóstwo poszło na summony. 

Edytowane przez devilbot

Staje się chyba zbyt zachłanny na jednostki bo to chora gra.

Wg statystyk z reddita jest 20% szans na dostanie Charlotte z tego baneru, a na Noctisa 1,5%. Ja już chyba jutro odpuszczam daily nie chce kolejnej Charlotki. To pewnie prawda bo na jakims filmie z youtube ktoś z 10+1 wyciagnal 4.

Edytowane przez devilbot