Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko się przenosi,musisz zalogować się przez FB przecież,podobnie jak na telefonie.Nie możesz grac na dwóch urządzeniach na raz,ale to oczywiste chyba.

Ja tylko tak gram - w sensie na PC,a jak w pracy to na telefonie.

• Plusik 2
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobiłem Bartza do 100lvl, uzbroiłem go tak, żeby jak najmocniej podbić DMG, a mimo tego ma on niższy ATK, niż moja 5* Fencer z tym samym ekwipunkiem, tj. poniżej 400 bez DW... Wracam do Fencera, tym bardziej, że na Arenie w tym tygodniu Bartz wiele nie zdziała bez Barrage. No i nie ma żadnego AoE.

Chizuru, pls...? :|

Jutro darmowy ticket, czyli rozczarowanie będzie podwójne.

Opublikowano

Drop rate na tego Noctisa jest (pipi)owy jak zapewne wiecie śledząc reddita czy oglądając filmiki ludzi którzy wydali po 400 iwięcej euro na 10+1 i nic. Za to charlotte potrafi wypaść nawet po 5 sztuk w 1 pulu.

Wyobraźcie sobie jaki będzie szał jak wyjdzie np. Cloud, a potem Sephiroth. Wtedy Gumi dopiero się obłowi.

Opublikowano

Mam DW, ale na BCL. Mam trzech Bartzów do wyfarmienia TM, ale nie mam kiedy tego robić. Wolę NRG przeznaczyć na inne rzeczy. Poza tym teraz TM Arca jest w kolejce, gdyż mam na nim więcej %. Myślałem też nad spluwą Mustadio, żeby na BCL wrzucić.

Opublikowano (edytowane)

Mi z daily amarant wypadł i dobrze bo nie mam tanka, a zrobiłem te fisty z hanging edge co dodają do Defa. W dodatku widzę że amarant jest całkiem niezły z tą chakrą co odnawia mu 30% hp i MP, a on tylko stoi zasłania i counteruje. Dałem go do party bo innego wyboru nie mam a jak bedzie (pipi)owy to i tak warto go trzymać dla jego trust HP +30%. 

Moje party to teraz:

Gilgamesh - Divider kończy każdą walką poza tymi z bossami.

Lightning - szczerze mówiąc wolę gilgamesha jako DD ale też jest niezła

Cloud Of Darkness - narazie słaba bo nie przebudzona

Amarant

Krile - świetny healer i nuker - double cast Aeroga lub Curaga, nie ma Raise ale za to Amarant ma i ją uzupełnia o to.

Z dobrych postaci mam tylko:

Bartz

2x Chizuru

ExDeath

Reszta to sam szrot nawet TM nie warto farmić (może Gaffgariona bracer)

Także rewelacji nie ma. A ticketów i lapisu mnóstwo poszło na summony. 

Edytowane przez devilbot
Opublikowano (edytowane)

Gilgamesh - Divider kończy każdą walką poza tymi z bossami.

Lightning - szczerze mówiąc wolę gilgamesha jako DD ale też jest niezła

Cloud Of Darkness - narazie słaba bo nie przebudzona

rewelacji nie ma.

xd

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Staje się chyba zbyt zachłanny na jednostki bo to chora gra.

Wg statystyk z reddita jest 20% szans na dostanie Charlotte z tego baneru, a na Noctisa 1,5%. Ja już chyba jutro odpuszczam daily nie chce kolejnej Charlotki. To pewnie prawda bo na jakims filmie z youtube ktoś z 10+1 wyciagnal 4.

Edytowane przez devilbot