Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Enchanted Maze jest tak cudowny, że już dobiłem do maksa Bartza, Agrias, a WoL jest na wykończeniu. Szczegół, że nikogo z nich poza Agrias nie będę pewnie używał... No i zdecydowanie bym wolał przeznaczyć te kaktusy np. na Chizuru...

Edytowane przez Suavek
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwsze słyszę. Niby kiedy się one pojawiają?

Zrobiłem z 30-40 runów i pojawił się jeden. Nie da się zagadać. Po prostu brama przy której stoi jest na pewno prawidłowa, takie "ułatwienie". W sumie to fajny ten event, bo można mattsy zdobyć plus cactuary, a tych nigdy za wiele na razie dla mnie. A fabuły nie lubię robić jakoś, hyh.

No przecież, że z daily Maria 3*...

EDIT:

Mam Cerius i mam Mediusa. Pierwsza byłaby spoko, gdyby dostała cokolwiek poza buffami, np. jakąś Curaje. Drugi niestety z założenia jest skazany na porażkę, bo ma draw attacks, a jest kompletnie nieprzystosowany do tankowania. Taki glass cannon pewnie będzie, co zdechnie od byle czego. No chyba, że Camuflage się wrzuci, albo będzie miało szczęście z cover.

Edytowane przez Suavek

Ja jeszcze 18% do Rising sun i 50% do dualcasta dla Refii. Po swietach jak nie bedzie zadnej ciekawej oferty, to lapis na tmr poswiece

Info z reddita, lipa z tym green magic, skoro teraz jest carbuncle, ale cure mu wrzucic i esune z Marii i bedzie dobry healer skoro ma dualcasta

Cerius 6-star [18:20] http://i.imgur.com/yCN4joc.png

AutoRefresh and AutoMP

Rare dark elemental resistance move

Learns Dualcast innately

Only green magic

Combine with rare Cura staff from secret vendor

Medius 6-star [20:15] http://i.imgur.com/907e3Qj.png

Learns Blazing Glory

Status Up and Down spells

Multihit attacks

There will be a decent gun from the frosty event

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1

Wczoraj mi sie udalo roz(pipi)ac triale az do dark ifrita i dark siren. Koorva chlopaki, nie wiem czy to sie da przejsc bez base 5*(w obecnym teamie mam tylko Gilga, pakuje Rem i Merc Ramze). Dobrze, ze gralem na emulatorze bo bym chyba telefon roziebal. Wlosow mi od tego tylko ubylo. 

Ale jest za to Great Sword mastery materia,

• Plusik 1

Do pulli mam pecha, ale wczoraj i dziś mam szczęście do Enchanted Maze i dość często dochodzę niemal do końca. Przez kilka dni dokończyłem levelowanie Bartza, podbiłem Faris, oraz dobiłem do 5* 80 Agrias, WoL, Mediusa, i pewnie jeszcze wyrobię się z Cerius, tym bardziej, że jeszcze mam 20 kaktusów do wykupienia z poprzedniego eventu. No i wpadło sporo materiałów oraz trochę Star Quartz. Zdecydowanie najlepszy event.