Opublikowano 24 grudnia 20168 l U mnie Snow i 2x Tellah. Powinienem zacząć grindować TMy, ale nie mam kiedy, ciągle robię eventy. A w sumie gdzieś na filmiku fajny był pomysł zrobienia Equip H Shield od Charlotte i wrzucenia go na healera. Nawet przez myśl mi to wcześniej nie przeszło, a faktycznie, slot w drugiej ręce przecież mają wolny.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Szkoda mi lapisu nawet na daily, marny banner.Wylosował Noctisa, Chizuru pewnie ma od dawna, to teraz szpanuje, że marny. ;> no ale co tam masz? cerius i medius do kosza, roselia tez jest marna w tej wersji, Noel niby moze byc, ale ten sprite jest okropny i nawety gdybym go trafil, to do teamu bym nie wrzucil. Co to (pipi)a jest w ogole
Opublikowano 24 grudnia 20168 l No Noel niby jest ok ale jak ktoś chce Tanka z Curaja lub fullbreakiem, a raczej każdy chce to Noel bezużyteczny. Tylko do kolekcji imo.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Teraz mam taki przepakowany team, do tego Refia z dualcastem, ze ten Cecil mi wadzi, oprocz focusa to robi niewiele, czekam na upgrade WoLa
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Banner z Noctisem dalej trwa, więc można dziennie dwa tickety na niego dawać. Obecny mam w nosie.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Ja pisałem ze szkoda mi lapisu na daily. Tickety na Noctisa jak najbardziej.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Banner z Noctisem dalej trwa, więc można dziennie dwa tickety na niego dawać. Obecny mam w nosie. Chyba naprawdę chcesz te TMR Equip Heavy Shield skoro zużywasz tickety na ten banner
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Naprawdę chcę Chizuru, żeby mój team nie ssał jeśli chodzi o physical DMG. A jeśli jest jakaś minimalna szansa na dobrego base-5*, to tym bardziej. Edytowane 24 grudnia 20168 l przez Suavek
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Chizuru mam już 3 niestety konkurowała by w moim teamie o katanę bo mam jeszcze Gilgamesha który ma pasywy do katany i lightning która też może przygarnąć katanę. Obydwoje na pewno kiedyś dostaną TMR od Chizuru. A TMRy to nie wiem kiedy zacznę farmić na poważnie. Za niski level mam i jeszcze trochę expienia postaci. Edytowane 24 grudnia 20168 l przez devilbot
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Podliczajac bundle i event, po swietach dobije do 46 biletów, do czasu Orlandu i Balthiera pewnie jeszcze wpadnie troche. Musze ich miec.
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Podliczajac bundle i event, po swietach dobije do 46 biletów, do czasu Orlandu i Balthiera pewnie jeszcze wpadnie troche. Musze ich miec. I ja i Ty i wszyscy tutaj wiemy jak to sie skonczy.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l 8 biletów wjechało. Sabin, Xiao, Maria, Penelo xD. Terra, Mercedes, Medius i Bartz. Gdzie ten mój Noctis :<
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Brakuje mi dobrego healera na 6* raczej. Mag - Exdeath już na 6*, to zostaje Healer - Lenna (mam WWF, ale ona jest kiepska na 6*) DD - BCL (chyba zastąpię Bartzem albo Mercedes) Tank - Cecil, zostaje Buff/DD? - CoD, nie mam pomysłu
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Cod jest bardzo dobry, ma barrage, comeback i omni veil, nie mowiac juz o pasywkach man eater, ktore na arenie robia masakre. Lenna jest bardzo dobra, poki nie trafilem Refii to przechodzilem nia wszystko. Lenna nadal w topce sie trzyma https://exviuswiki.com/Unit_Rankings Edytowane 25 grudnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Nie ma 6*, ale jest super, nie przeczę . CoD na razie słabiutka u mnie, ale chyba dopiero na 6* staje się użyteczna albo coś źle robię.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Przed 6* to ma tylko barrage, Ciekaw jestem ile Szarlotek dzis Suavek wyciagnie.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Jedną. Poza tym Rosa 4*, Kefka 4*, Miyuki 4*, Agrias 4*, Russel, Lani. Kurde tyle złotych, ale Chizuru oczywiście brak... Dwa tickety sobie zostawiłem na razie, bo zaczyna mnie denerwować ten banner i chyba faktycznie zacznę powoli odkładać na coś nowego.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l No, na pewno się przyda dla Chizuru, której nie mam. Miyuki mam już trzy. Nie chce mi się TMR farmić. Kolejka duża, ale szkoda mi energii.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Sugerujesz, że gdyby dostała, to by była warta uwagi? Faktem jest, że ma Cheer, ale brakuje Esuna oraz Stona, czy też Raise. Co tylko mi przypomina, że nadal nie mam Refii i nadal bardzo by mi się przydała zamiast Lenny, cholera... Czy ja mógłbym choć raz z tych pullów/bannerów dostać coś uniwersalnie przydatnego? Proszę...? Edytowane 25 grudnia 20168 l przez Suavek