Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie Snow i 2x Tellah. Powinienem zacząć grindować TMy, ale nie mam kiedy, ciągle robię eventy. A w sumie gdzieś na filmiku fajny był pomysł zrobienia Equip H Shield od Charlotte i wrzucenia go na healera. Nawet przez myśl mi to wcześniej nie przeszło, a faktycznie, slot w drugiej ręce przecież mają wolny.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda mi lapisu nawet na daily, marny banner.

Wylosował Noctisa, Chizuru pewnie ma od dawna, to teraz szpanuje, że marny. ;>

no ale co tam masz? cerius i medius do kosza, roselia tez jest marna w tej wersji, Noel niby moze byc, ale ten sprite jest okropny i nawety gdybym go trafil, to do teamu bym nie wrzucil. Co to (pipi)a jest w ogole  Unit-White_Knight_Noel-6.png

• Minusik 1

Chizuru mam już 3 niestety konkurowała by w moim teamie o katanę bo mam jeszcze Gilgamesha który ma pasywy do katany i lightning która też może przygarnąć katanę. Obydwoje na pewno kiedyś dostaną TMR od Chizuru. A TMRy to nie wiem kiedy zacznę farmić na poważnie. Za niski level mam i jeszcze trochę expienia postaci.

Edytowane przez devilbot

Brakuje mi dobrego healera na 6* raczej.

Mag - Exdeath już na 6*, to zostaje

Healer - Lenna (mam WWF, ale ona jest kiepska na 6*)

DD - BCL (chyba zastąpię Bartzem albo Mercedes)

Tank - Cecil, zostaje

Buff/DD? - CoD, nie mam pomysłu

Sugerujesz, że gdyby dostała, to by była warta uwagi?

Faktem jest, że ma Cheer, ale brakuje Esuna oraz Stona, czy też Raise. Co tylko mi przypomina, że nadal nie mam Refii i nadal bardzo by mi się przydała zamiast Lenny, cholera...

Czy ja mógłbym choć raz z tych pullów/bannerów dostać coś uniwersalnie przydatnego? Proszę...?

Edytowane przez Suavek