Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No jej TM jest spoko dla healera. Przy dobrej tarczy na pewno da więcej, niż kolejne +10% SPR czy +10% DEF. Weź zostaw sobie 5 szarlotek i w wolnej chwili grinduj i resztę łącz. Healerzy i tak mają wolny drugi slot w dłoni, to tarcza im się przyda.

Ja tam wolę grindować takie "łatwe" TMy, niż te, gdzie mam raptem jedną jednostkę.

EDIT:

Ten bundle za 5000 Lapis to tylko w Jap póki co? Spodziewałem się bundla za 10,000, a tu taka niespodzianka. Sęk w tym, że u nas nie ma 4* ticketów jeszcze.

Edytowane przez Suavek

Nigdy więcej 11-pull. Wolę poczekać na okazje takie jak obecny bundle za 300 Lapis i z tego korzystać, plus ciągnąć daily.

Stwierdziłem, że mimo wszystko chciałbym mieć jeszcze Chizuru i wyzbyłem się wszystkich ticketów. Oczywiście nie wpadła ani ona, ani Mercedes. Plus taki, że wpadł za to Zidane, więc od razu pewnie wszystkie Trust Moogle będę pakować w niego. No i druga CoD wpadła. Szkoda, że obie tak późno, przydałyby się z miesiąc temu...

Na szczęście przeczekałem i moje 7,5k lapisu wciąż bezpieczne. Szkoda, że te bundelki po 300 też się skończyły.

No wreszcie dogrindowałem do Calamity Gems i obudziłem ostatnią jednostkę w mojej drużynie którą mogłem obudzić na 6*, czyli CoD. Zobaczymy w końcu, czy coś warta, bo na razie była najmniej przydatną jednostką :P. Kaktusów starczyło do 67 lvl, ale niedługo kolejne będą.

Mój team teraz:

Exdeath 6*

Lenna 5*

Cecil 6*

Black Cat Lid 5* (chyba zmienię na Bartza, chociaż Focus jest miły)

Cloud of Darkness 6*

Na szczęście przeczekałem i moje 7,5k lapisu wciąż bezpieczne. Szkoda, że te bundelki po 300 też się skończyły.

No wreszcie dogrindowałem do Calamity Gems i obudziłem ostatnią jednostkę w mojej drużynie którą mogłem obudzić na 6*, czyli CoD. Zobaczymy w końcu, czy coś warta, bo na razie była najmniej przydatną jednostką :P. Kaktusów starczyło do 67 lvl, ale niedługo kolejne będą.

Mój team teraz:

Exdeath 6*

Lenna 5*

Cecil 6*

Black Cat Lid 5* (chyba zmienię na Bartza, chociaż Focus jest miły)

Cloud of Darkness 6*

A cecil nie ma focusa?

@Killabien

Nie ma sensu wydawac kasy na te gre. Wszystko da rade przejsc f2p. Najgorzej wciągnąć się w takie (pipi). Nie ma po co gra jest imo bardzo uczciwa dla graczu f2p.

Oczywiście twoja kasa i zrobisz co chcesz.

Gdybym ja musiał i kupił na bank nie wydalbym lapisu na pulle tylko na rzeczy pewne jak farma tmr czy powiekszenie slotówm

No ja pewnie jakoś dużo nie będę już grał, na razie fajnie mi się grinduje eventy, skończę story, później zobaczę. Faktycznie dużo czasu to pochłania.

Faktycznie Cecil ma Focusa :). Mam go na 76 lvl bodajże, a Focus od 82, dlatego wciąż nie używałem. Kurczę, fajna postać. Mnóstwo HP, Curaja, Focus, Saintly Wall na setnym.