Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No już bez przesady. Przez miesiące miałem tutaj jeden z gorszych teamów, a z Areną ani trochę się nie męczyłem, grając właściwie tylko i wyłącznie wieczorami. Rano nie mam czasu na Arenę, w pracy w BE nie gram, po powrocie czasem jeszcze trzeba było 3 tokeny na Colosseum przeznaczyć, a i tak jeszcze ani razu nie byłem poza 30,000.

Wy to pewnie mając te kozackie postacie to już w ogóle rozprawiacie się z botami w kilka sekund. Ja to musiałem dotychczas kombinować i liczyć na szczęście. Dopiero teraz z Noctisem czuję, że będzie znacznie łatwiej. Potem jak dodam Exdeatha i CoD, to już w ogóle.

A warto Arenę robić mimo wszystko dla tych dodatkowych nagród, w tym Star Quartz, czy potów.

Opublikowano

Spoko nagrody za logowanie w styczniu, do 60 ticketow dobije, jak jeszcze event wpadnie jakis to nawet wiecej bedzie. Oczywiscie bundla na nowy rok brak

• Minusik 1
Opublikowano

A gdzieś tam w tych nagrodach nie przepadł 5% Trust Moogle? Przysiągłbym, że był jeden w połowie miesiąca, a drugi miał być na koniec, a tu nic.

W dzisiejszym bundlu za Gil dają 2x Fire Megacryst.

Opublikowano (edytowane)

Nie dostałem. Za to w ostatnich dniach chyba trzy razy pod rząd dostałem 50/100 Lapis, co wydało mi się dziwne.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Ale moogle był jakoś w ostatnich dniach? To na pewno nic nie mam, trzy dni z rzędu miałem Lapis... Coś takiego można jakoś zgłosić, czy cuś?

Był w srode 28 grudnia. Potem lapis

c42648e1f3b14272b3d96b0e73923102.png

• Minusik 1
Opublikowano

Przestałem brać daily przy obecnym bannerze więc lapis się niby jakoś odkłada, ale gram też mniej bo mam zapierdziel na uczelni (nie robię wszystkich daily, a nawet zapominam odebrać nagrody za nie jak zrobię :/). Mam nadzieję, że w piątek coś lepszego wrzucą, bo w sumie to lubię ten dreszczyk emocji przy daily pullu. Bo ogromnego parcia nie mam (w sumie team i tak mam już dream). Tylko ekwipunek zdobyć.

Muszę powywalać jednostki, bo od początku gry praktycznie żadnych nigdy nie sprzedawałem/usuwałem i mam 80 slotów zawalonych (praktycznie wszystko z daily, bo tych za friend pointy nie robię, czekam aż będzie opcja wylosowania kaktusów i potów, bo chyba kiedyś taka była, nie?).

Opublikowano

Nowy bannner i eavent

100 Lapis for Daily Quest completion in January.

Majin Fina, Elle, Luka on the banner

Chamber of Crystals open this weekend

Maintenance on 1/5 from 00:00 - 04:00 PST

Memories from the Aquapolis Event (Vortex Dungeon with 6* materials)

Event Rewards:

BGN: Rare Summoning Ticket

INT: Maiden's Vestment (Clothes - DEF +20, SPR +15, Water Resist +10%, Females Only)

ADV: Water God's Amulet (Accessory - DEF +15, SPR +15, Water Resist +20%)

PRO: Empress Birch (Whip - ATK +12, MAG +64, Chance to Blind/Silence on hit)

ELT: 5* Trust Moogle (10% ALL)

Opublikowano

to porobie daily, ticketow nie bede marnowac. Mam 5 exdeathow, wiec nie mam spiny z magami.

Cos na reddit pisza ze jakis healer fajny ma byc na bannerze, szansa dla Suavka. 

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

to porobie daily, ticketow nie bede marnowac. Mam 5 exdeathow, wiec nie mam spiny z magami.

Cos na reddit pisza ze jakis healer fajny ma byc na bannerze, szansa dla Suavka. 

Healer 5* base,także ten...

A nie,jednak 4 :) Szansa jest :P

Edytowane przez Ader
Opublikowano

Mam Refie  z dualcastem, takze ten...

Ja odnosiłem się od Suavka,mi tez nie potrzebna ;)

Generalnie nie będę robił nawet daily.Majin Fina spoko - wiadomo najlepszy mag,ale magowie w tej grze póki co są mało przydatni ,tym bardziej jak się ma topowych atakerów ;)