Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No już bez przesady. Przez miesiące miałem tutaj jeden z gorszych teamów, a z Areną ani trochę się nie męczyłem, grając właściwie tylko i wyłącznie wieczorami. Rano nie mam czasu na Arenę, w pracy w BE nie gram, po powrocie czasem jeszcze trzeba było 3 tokeny na Colosseum przeznaczyć, a i tak jeszcze ani razu nie byłem poza 30,000.

Wy to pewnie mając te kozackie postacie to już w ogóle rozprawiacie się z botami w kilka sekund. Ja to musiałem dotychczas kombinować i liczyć na szczęście. Dopiero teraz z Noctisem czuję, że będzie znacznie łatwiej. Potem jak dodam Exdeatha i CoD, to już w ogóle.

A warto Arenę robić mimo wszystko dla tych dodatkowych nagród, w tym Star Quartz, czy potów.

Przestałem brać daily przy obecnym bannerze więc lapis się niby jakoś odkłada, ale gram też mniej bo mam zapierdziel na uczelni (nie robię wszystkich daily, a nawet zapominam odebrać nagrody za nie jak zrobię :/). Mam nadzieję, że w piątek coś lepszego wrzucą, bo w sumie to lubię ten dreszczyk emocji przy daily pullu. Bo ogromnego parcia nie mam (w sumie team i tak mam już dream). Tylko ekwipunek zdobyć.

Muszę powywalać jednostki, bo od początku gry praktycznie żadnych nigdy nie sprzedawałem/usuwałem i mam 80 slotów zawalonych (praktycznie wszystko z daily, bo tych za friend pointy nie robię, czekam aż będzie opcja wylosowania kaktusów i potów, bo chyba kiedyś taka była, nie?).

Nowy bannner i eavent

100 Lapis for Daily Quest completion in January.

Majin Fina, Elle, Luka on the banner

Chamber of Crystals open this weekend

Maintenance on 1/5 from 00:00 - 04:00 PST

Memories from the Aquapolis Event (Vortex Dungeon with 6* materials)

Event Rewards:

BGN: Rare Summoning Ticket

INT: Maiden's Vestment (Clothes - DEF +20, SPR +15, Water Resist +10%, Females Only)

ADV: Water God's Amulet (Accessory - DEF +15, SPR +15, Water Resist +20%)

PRO: Empress Birch (Whip - ATK +12, MAG +64, Chance to Blind/Silence on hit)

ELT: 5* Trust Moogle (10% ALL)