Shen 9 610 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Widzę,że nie tylko ja arenę olałem za duzo grindu, od czasu do czasu porobie, ale utrzymanie sie w top30k to jak druga praca, (pipi)e to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No już bez przesady. Przez miesiące miałem tutaj jeden z gorszych teamów, a z Areną ani trochę się nie męczyłem, grając właściwie tylko i wyłącznie wieczorami. Rano nie mam czasu na Arenę, w pracy w BE nie gram, po powrocie czasem jeszcze trzeba było 3 tokeny na Colosseum przeznaczyć, a i tak jeszcze ani razu nie byłem poza 30,000. Wy to pewnie mając te kozackie postacie to już w ogóle rozprawiacie się z botami w kilka sekund. Ja to musiałem dotychczas kombinować i liczyć na szczęście. Dopiero teraz z Noctisem czuję, że będzie znacznie łatwiej. Potem jak dodam Exdeatha i CoD, to już w ogóle. A warto Arenę robić mimo wszystko dla tych dodatkowych nagród, w tym Star Quartz, czy potów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Spoko nagrody za logowanie w styczniu, do 60 ticketow dobije, jak jeszcze event wpadnie jakis to nawet wiecej bedzie. Oczywiscie bundla na nowy rok brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A gdzieś tam w tych nagrodach nie przepadł 5% Trust Moogle? Przysiągłbym, że był jeden w połowie miesiąca, a drugi miał być na koniec, a tu nic. W dzisiejszym bundlu za Gil dają 2x Fire Megacryst. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 No były dwa, w grudniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Nie dostałem. Za to w ostatnich dniach chyba trzy razy pod rząd dostałem 50/100 Lapis, co wydało mi się dziwne. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Lapis był po mooglu ostatnim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ale moogle był jakoś w ostatnich dniach? To na pewno nic nie mam, trzy dni z rzędu miałem Lapis... Coś takiego można jakoś zgłosić, czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ten miesiąc całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ale moogle był jakoś w ostatnich dniach? To na pewno nic nie mam, trzy dni z rzędu miałem Lapis... Coś takiego można jakoś zgłosić, czy cuś? Był w srode 28 grudnia. Potem lapis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Przestałem brać daily przy obecnym bannerze więc lapis się niby jakoś odkłada, ale gram też mniej bo mam zapierdziel na uczelni (nie robię wszystkich daily, a nawet zapominam odebrać nagrody za nie jak zrobię ). Mam nadzieję, że w piątek coś lepszego wrzucą, bo w sumie to lubię ten dreszczyk emocji przy daily pullu. Bo ogromnego parcia nie mam (w sumie team i tak mam już dream). Tylko ekwipunek zdobyć. Muszę powywalać jednostki, bo od początku gry praktycznie żadnych nigdy nie sprzedawałem/usuwałem i mam 80 slotów zawalonych (praktycznie wszystko z daily, bo tych za friend pointy nie robię, czekam aż będzie opcja wylosowania kaktusów i potów, bo chyba kiedyś taka była, nie?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Kur.wa,Ariana Grande ma być w FFBE Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Do dziś nie wiedziałem ze ktoś taki istnieje, wpisalem w google, pierwszy wynik http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=75017 Warto było odkładać tickety. Jako ze (pipi) dostalismy na nowy rok, cały lapis wykorzystam na tmr, jak skoncze z tym to Noctis bedzie troszke silniejszy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mam nadzieje, ze do JP nie wrzuca zadnej gwiazdki bo pewnie wezma jakas laske z AKB48. A gdzie postacie z FF? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Kur.wa,Ariana Grande ma być w FFBE https://www.youtube.com/watch?v=OXjkBdEQ0g4 Sprawdzili w google, że osoby wpisujące w google ffbe wpisują też ariana grade no i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Sprite jest fajny więc whatever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No i reklama dla gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nowy bannner i eavent 100 Lapis for Daily Quest completion in January. Majin Fina, Elle, Luka on the banner Chamber of Crystals open this weekend Maintenance on 1/5 from 00:00 - 04:00 PST Memories from the Aquapolis Event (Vortex Dungeon with 6* materials) Event Rewards: BGN: Rare Summoning Ticket INT: Maiden's Vestment (Clothes - DEF +20, SPR +15, Water Resist +10%, Females Only) ADV: Water God's Amulet (Accessory - DEF +15, SPR +15, Water Resist +20%) PRO: Empress Birch (Whip - ATK +12, MAG +64, Chance to Blind/Silence on hit) ELT: 5* Trust Moogle (10% ALL) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cos z tych postaci warte uwagi? Spoko z tym lapisem, skoncze szybko tmr dla Noctisa. Potem moge zwolnic bo juz nie mam nic ciekawego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Majin Fina najlepszy mag w grze przez dluuuugi czas. Ale 5* base. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 to porobie daily, ticketow nie bede marnowac. Mam 5 exdeathow, wiec nie mam spiny z magami. Cos na reddit pisza ze jakis healer fajny ma byc na bannerze, szansa dla Suavka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dark Fina https://exviuswiki.com/Dark_Fina Elle https://exviuswiki.com/Elle Luka https://exviuswiki.com/Luka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) to porobie daily, ticketow nie bede marnowac. Mam 5 exdeathow, wiec nie mam spiny z magami. Cos na reddit pisza ze jakis healer fajny ma byc na bannerze, szansa dla Suavka. Healer 5* base,także ten... A nie,jednak 4 Szansa jest Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mam Refie z dualcastem, takze ten... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mam Refie z dualcastem, takze ten... Ja odnosiłem się od Suavka,mi tez nie potrzebna Generalnie nie będę robił nawet daily.Majin Fina spoko - wiadomo najlepszy mag,ale magowie w tej grze póki co są mało przydatni ,tym bardziej jak się ma topowych atakerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi