Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Widzę,że nie tylko ja arenę olałem :D

za duzo grindu, od czasu do czasu porobie, ale utrzymanie sie w top30k to jak druga praca, (pipi)e to.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 186,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No już bez przesady. Przez miesiące miałem tutaj jeden z gorszych teamów, a z Areną ani trochę się nie męczyłem, grając właściwie tylko i wyłącznie wieczorami. Rano nie mam czasu na Arenę, w pracy w BE nie gram, po powrocie czasem jeszcze trzeba było 3 tokeny na Colosseum przeznaczyć, a i tak jeszcze ani razu nie byłem poza 30,000.

Wy to pewnie mając te kozackie postacie to już w ogóle rozprawiacie się z botami w kilka sekund. Ja to musiałem dotychczas kombinować i liczyć na szczęście. Dopiero teraz z Noctisem czuję, że będzie znacznie łatwiej. Potem jak dodam Exdeatha i CoD, to już w ogóle.

A warto Arenę robić mimo wszystko dla tych dodatkowych nagród, w tym Star Quartz, czy potów.

Opublikowano

Spoko nagrody za logowanie w styczniu, do 60 ticketow dobije, jak jeszcze event wpadnie jakis to nawet wiecej bedzie. Oczywiscie bundla na nowy rok brak

Opublikowano

A gdzieś tam w tych nagrodach nie przepadł 5% Trust Moogle? Przysiągłbym, że był jeden w połowie miesiąca, a drugi miał być na koniec, a tu nic.

W dzisiejszym bundlu za Gil dają 2x Fire Megacryst.

Opublikowano

Nie dostałem. Za to w ostatnich dniach chyba trzy razy pod rząd dostałem 50/100 Lapis, co wydało mi się dziwne.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ale moogle był jakoś w ostatnich dniach? To na pewno nic nie mam, trzy dni z rzędu miałem Lapis... Coś takiego można jakoś zgłosić, czy cuś?

Opublikowano

Ale moogle był jakoś w ostatnich dniach? To na pewno nic nie mam, trzy dni z rzędu miałem Lapis... Coś takiego można jakoś zgłosić, czy cuś?

Był w srode 28 grudnia. Potem lapis

c42648e1f3b14272b3d96b0e73923102.png

Opublikowano

Przestałem brać daily przy obecnym bannerze więc lapis się niby jakoś odkłada, ale gram też mniej bo mam zapierdziel na uczelni (nie robię wszystkich daily, a nawet zapominam odebrać nagrody za nie jak zrobię :/). Mam nadzieję, że w piątek coś lepszego wrzucą, bo w sumie to lubię ten dreszczyk emocji przy daily pullu. Bo ogromnego parcia nie mam (w sumie team i tak mam już dream). Tylko ekwipunek zdobyć.

Muszę powywalać jednostki, bo od początku gry praktycznie żadnych nigdy nie sprzedawałem/usuwałem i mam 80 slotów zawalonych (praktycznie wszystko z daily, bo tych za friend pointy nie robię, czekam aż będzie opcja wylosowania kaktusów i potów, bo chyba kiedyś taka była, nie?).

Opublikowano

Do dziś nie wiedziałem ze ktoś taki istnieje, wpisalem w google, pierwszy wynik http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=75017

Warto było odkładać tickety.

Jako ze (pipi) dostalismy na nowy rok, cały lapis wykorzystam na tmr,  jak skoncze z tym to Noctis bedzie troszke silniejszy.

FOQKpH5.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje, ze do JP nie wrzuca zadnej gwiazdki bo pewnie wezma jakas laske z AKB48. 

A gdzie postacie z FF?

Opublikowano

Nowy bannner i eavent

100 Lapis for Daily Quest completion in January.

Majin Fina, Elle, Luka on the banner

Chamber of Crystals open this weekend

Maintenance on 1/5 from 00:00 - 04:00 PST

Memories from the Aquapolis Event (Vortex Dungeon with 6* materials)

Event Rewards:

BGN: Rare Summoning Ticket

INT: Maiden's Vestment (Clothes - DEF +20, SPR +15, Water Resist +10%, Females Only)

ADV: Water God's Amulet (Accessory - DEF +15, SPR +15, Water Resist +20%)

PRO: Empress Birch (Whip - ATK +12, MAG +64, Chance to Blind/Silence on hit)

ELT: 5* Trust Moogle (10% ALL)

Opublikowano

Cos z tych postaci warte uwagi?

Spoko z tym lapisem, skoncze szybko tmr dla Noctisa. Potem moge zwolnic bo juz nie mam nic ciekawego. 

Opublikowano

to porobie daily, ticketow nie bede marnowac. Mam 5 exdeathow, wiec nie mam spiny z magami.

Cos na reddit pisza ze jakis healer fajny ma byc na bannerze, szansa dla Suavka. 

Opublikowano

to porobie daily, ticketow nie bede marnowac. Mam 5 exdeathow, wiec nie mam spiny z magami.

Cos na reddit pisza ze jakis healer fajny ma byc na bannerze, szansa dla Suavka. 

Healer 5* base,także ten...

A nie,jednak 4 :) Szansa jest :P

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Mam Refie  z dualcastem, takze ten...

Ja odnosiłem się od Suavka,mi tez nie potrzebna ;)

Generalnie nie będę robił nawet daily.Majin Fina spoko - wiadomo najlepszy mag,ale magowie w tej grze póki co są mało przydatni ,tym bardziej jak się ma topowych atakerów ;)