Killabien 556 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Na Trial z Gilgameshem na poczatek bedziecie potrzebowac pewnie z 30-40 minut. Trzeba miec naprawde mooooocarny team zeby go szybko rozwalic. A im dluzej sie z nim walczy tym mocniej on bije. Trzeba tez miec hipkow co atakuja roznymi elementami, zeby nas nie za(pipi)al. I co najlepsze zaczyna bic bardzo mocno od ok 80% HP. Jak ja z nim walczylem to juz mialem Rikku a ona w chooy pomaga w trialach. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Miałem dzisiaj trolla żółty kryształ miała być luka, a tam garnet (pipi)a. Jak nie będę miał healera 6* w tym bannerze to nie gram w to. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Zaraz będę miał 15k lapisu. Co ja mam z tym robić :D? Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Elle ma chociaż TMR przyzwoite. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Zaraz będę miał 15k lapisu. Co ja mam z tym robić :D?tak jak mowi bot, farma tmr mnie juz (pipi) strzela z tym memu, gdyby sie nie wywalal to na jeden dzien bym postawil z odnowa energii za lapis i z glowy. No atak to musze zagladac co jakis czas. Edytowane 8 stycznia 2017 przez Shen 1 1 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Zaraz będę miał 15k lapisu. Co ja mam z tym robić :D?trzymac na Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Czuję, że będzie ogromny zawód i płacz jak już wyjdzie ten Orlandu. Tyle ticketów, lapisu i tylko cała armia Mustadio. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Aj tam, jak znam życie to Shen trafi drugim ticketem :P Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Czuję, że będzie ogromny zawód i płacz jak już wyjdzie ten Orlandu. Tyle ticketów, lapisu i tylko cała armia Mustadio. te sama spiewke slyszalem przy Noctisie a trafił sie chyba za 4 czy 5 razem Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Noctis pospolity musi być bo nawet Suavek go trafił. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) Zaraz będę miał 15k lapisu. Co ja mam z tym robić :D?tak jak mowi bot, farma tmr mnie juz (pipi) strzela z tym memu, gdyby sie nie wywalal to na jeden dzien bym postawil z odnowa energii za lapis i z glowy. No atak to musze zagladac co jakis czas. Ja ustawiłem memory na MEmu na max 9999 i używam macra,które włącza grę po crashu automatycznie - nie mam problemów ze stabilnością MEmu od tego czasu i farma idzie gładko,ni zdarzyło się bym miał zwiechę lub farma się zatrzymała.Mam wyłączone animacje czarów/umiejętności i inne pierdoły w MEmu,może to też ma wpływ. Edytowane 8 stycznia 2017 przez Ader Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 O matko, rekord, 18x Earth Shrine i ani razu +0,1% na choćby jednej postaci... Ta gra mnie nienawidzi. Swoją drogą, tak swego czasu się uwziąłem na Barrage Luny, a teraz wychodzi na to, że nie mam na kogo go wrzucić, bo każda postać albo ma już Barrage, albo ma coś lepszego/porównywalnego. No chyba, że Cecil, na te sporadyczne sytuacje, kiedy nie ma co robić. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 u mnie Cecil ma i ten miecz co wrzuc blind. Wbilem przez weekend 40% tmr na postaciach, bo tym rzucie juz bede mogl zwolnic ;p Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 No tak, mam już pięciu na trzech gwiazdakch to może teraz taki na czterech mi się przyda xd Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Nie wypadła mi Luka z dzisiejszych ticketów tylko troll żółty Tellah. (pipi)a nie mam healera chyba będę musiał wstawić tę Santa Roselie. Sama w sobie nie jest zła tyle, że nie chcę postaci w stroju mikołaja. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Dobry tm i dostanie 6*. no fakt, mogło być gorzej Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Nie wypadła mi Luka z dzisiejszych ticketów tylko troll żółty Tellah. (pipi) nie mam healera chyba będę musiał wstawić tę Santa Roselie. Sama w sobie nie jest zła tyle, że nie chcę postaci w stroju mikołaja. gdzie te czasy kiedy Tellah byl topowa jednostka. 58 ticketow, mam nadzieje ze jakis event sie tarfi jeszcze przed Orlandu ;/ 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Rzuciłem od niechcenia biletem, bo mam naście, a w daily był summon, więc czemu nie. Rainbow. Tak trochę w szoku zacząłem się zastanawiać czy cieszy mnie Dark Fina, kiedy wypadł Ramza. W sumie to gówniak, więc trochę smuteczek, choć i tak lepsze niż troll rainbow crystal. TMkę się wyfarmi. Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) gdzie te czasy kiedy Tellah byl topowa jednostka.Nadal używam. Na Arenie - Raise na wszelkie CoDy i Recall z nadzieją na Death. No ale zastąpię go siłą rzeczy, jak wyleveluję Exdeatha do 100. PS. Dziś złoty kryształ, a w nim Galuf... Edytowane 9 stycznia 2017 przez Suavek Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Ten Ramza spoko on i Dark Knight Cecil jako pierwsze jednostki mają dostać jakieś tam ulepszenia. Piszą na wiki, że buff od Ramzy będzie zwiększał wszystko o 100%. Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 No (pipi)a wreszcie... To czekamy na event z kaktusami. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi