Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwa dni nie gralem bo nie pamietalem na jaki fakeowy facebook przypisałem konto. Okazało się że na jakieś nieaktywne. Na szczęście support gumi pomógł mi szybko. Musze ich pochwalić. Odpisywali szybko na każdego maila.

Arianny event z dupy bo nawet lapisu nie daje.

Opublikowano

Ja rzucam smoke bomb jest szybciej. Mam party - 1 mag i 4 postacie z type-0 do bonusa wiec jednym ludzikiem nie zabije doublicorna, a pojawia się tak rzadko, że nie opłaca mi się pod niego team brać i rezygnować z bonusu.

Opublikowano

Miałem tak dzisiaj. Musiałem ratować się Smoke Bomb i Phoenixami, żeby w ogóle zaliczyć misję, bo bym go już nie rozwalił. Pierwszy FF zadał mu Sleep, drugi go wybudził. Żadna inna jednostka w tym czasie nie atakowała.

Generalnie z tym Sleep to nie ma łatwo, bo mam zarówno Sleep Sword na postaciach, zwykłe Sleep, Lullaby itp. i prawdę mówiąc miewam problemy z samym Noctisem i Exdeathem (bo reszta to Type-0).

Aha, dałem jednej postaci Type-0 materię Pilfer. Nic właściwie nie robią w evencie, to mogą równie dobrze trochę Gil podkraść przy okazji. Z jednego ELT wpada w ten sposób ~1000 Gil. Niby nic, ale przy takiej częstotliwości trochę się nagromadzi.

Od poniedziałku Enchanted Maze... Lekkie przegięcie, trzy eventy jednocześnie. Chyba trochę Lapis na NRG pójdzie, bo obecnego bannera i tak już nie chce mi się ciągnąć.

Opublikowano

Od piątku prawdopodobnie ekskluzywny event dla Globala - Chiński Nowy Rok.

W tym nowe ekskluzywne jednostki:

Monk na Chocobosie:

Job: Chocobo rider 5-6★

Uses fist for weapons.

TM: [Light Armor] +52 DEF +25% Fire resist.
When equipped with a fire weapon +30% ATK

v3LTwIb.png

Jakaś tancerka:

Job: Dancer 4-6★.
Ability: Debuff and counter(?)
TM: [Dagger] +85 ATK 30% chance to poison/paralyze

RFbvuE7.png

Xiao dostanie 6*:

DB7jSqj.png

Przerażające bestie:

ca6OeER.png

(pipi) JP server. Global only!