Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno te espery i itemy zalicza jak władujesz nimi overkill. Mi za to dziś Chizuru sp*erdoliła zabicie Njana magią ubijając cwela counterem  :whyyy:

No właśnie czytałem, że można wszystkie achivy zdobyć overkillem, ale tak jak z limitem czy itemem nie miałem problemów, tak espery, których DMG wejdzie po overkillu jakoś nie są zaliczane. Dziś sobie poradziłem po prostu odpalając Espera jako pierwszego, a resztą robiąc auto-attack, i dopiero wtedy zaliczyło.
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Trolli pozbędą się pewnie tak jak w Japonii czyli po bannerze z FF VI tam gdzie Kefka i Terra dostają 6*. W przybliżeniu będzie to połowa roku. Po prostu przyjdzie na to czas w ich marketingu i je wyrzucą.

Ling jest bardzo ok na ten czas. Za dwa miesiące będzie to taka Rikku i Tillith 6* dla ubogich. No ale to excluzywny unit i też ją chcę, a jeszcze nie wpadła. 

Nie wpadł mi jeszcze żaden unit z bannera nawet Xiao.

Mało tego miałem dzisiaj RAINBOW crystal z free summona, a tam Seven. W dodatku zjadłem nią inną Seven która miała excluzywną materię i dzięki bogu materia nie zostałą zjedzona tylko trafiła do ekwipunku.

Ale się nie przejmuję rainbowy mi lecą jak po(pipi)ane i wiem, że tak będzie dalej XD. 

Edytowane przez devilbot

To tylko szczęście. Na reddicie ludzie z rangą wyższą niż twoja często narzekają, że rainbowa na oczy nie widzieli. Ja wylosowałem do tej pory 6 Rainbow kryształów range mam 51.

Miałem szczęście nooba zacząłem grać na końcówce banneru Gilgamesha i początku banneru Lightnig. Wylosowałem w ciągu dwóch tygodni Gilgamesha, 2x Lightning i 5* Vanille(z której się cieszyłem nie zdając sobie sprawy, że to troll Rainbow). Pytałem tu na forum o coś w rodzaju czy Gilgamesha wstawić za Raina. Potem miałem tylko dwie tęcze D.Fine i dzisiaj Seven.

Dziwne, że mam wszystkie postacie 3* base oprócz Rosy i Zidana? Na pewno przypadek, że Zidane mi nie wpadł, a rate jest taki sam dla wszystkich 3* XD jasne (pipi)a

Ja dopiero przed rangą 70 zacząłem mieć szczęście z pullami, bo wcześniej miałem problem, żeby dorwać nawet dobrych 3* base, jak Cecil, Exdeath, czy CoD, a wszelkie eventy na ELT to była męczarnia. Teraz troszkę lepiej, przede wszystkim za sprawą Noctisa (mój pierwszy rainbow), ale wpadła mi też Luka i parę innych niezłych postaci. Nie pogardziłbym teraz Ling, więc jak z daily nie wypadnie, to chyba rzucę jeszcze ticketami.

Powiem tak - miesiące pecha sprawiły, że te kilka dobrych pulli ostatnio były o niebo bardziej satysfakcjonujące.

Stracisz 100 lapisu za logowanie, 100 za daily, 40 z areny i 60 z eventu

To prawda, dlatego wciaz sie zalogowalem, zrobiłem darmowy pull i rozesłałem gifty, ale nie zużyłem ani jednego NRG. I czuję się z tym całkiem nieźle, to był bardziej jak codzienny obowiązek niż przyjemność.

Nie narzekam. Dziś kolejny Zidane. Ale czwartego DW to już mi się nie będzie na pewno chciało grindować, więc poleci do fuzji.

Wziąłem jeszcze daily za 250. Złoty kryształ i Agrias. Szkoda, że nie wpadała mi tak z bannera, kiedy naprawdę by mi się przydała...

Ling jeszcze poproszę, mimo wszystko.