Suavek 4 628 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Podobno te espery i itemy zalicza jak władujesz nimi overkill. Mi za to dziś Chizuru sp*erdoliła zabicie Njana magią ubijając cwela counterem No właśnie czytałem, że można wszystkie achivy zdobyć overkillem, ale tak jak z limitem czy itemem nie miałem problemów, tak espery, których DMG wejdzie po overkillu jakoś nie są zaliczane. Dziś sobie poradziłem po prostu odpalając Espera jako pierwszego, a resztą robiąc auto-attack, i dopiero wtedy zaliczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 moogla i ticket zdobylem za pierwszym podejsciem, esper nie wszedl, pozniej bede probowac jeszcze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ładnie się farmi Ice i Fire Megacryształy w tym evencie za 5 energii. Dwa Hero ringi już się krafcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nie mieli się pozbyć tych trollowych kryształów? Wreszcie wpadł mi dziś złoty, a tam Fang... Ling dalej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Trolli pozbędą się pewnie tak jak w Japonii czyli po bannerze z FF VI tam gdzie Kefka i Terra dostają 6*. W przybliżeniu będzie to połowa roku. Po prostu przyjdzie na to czas w ich marketingu i je wyrzucą. Ling jest bardzo ok na ten czas. Za dwa miesiące będzie to taka Rikku i Tillith 6* dla ubogich. No ale to excluzywny unit i też ją chcę, a jeszcze nie wpadła. Nie wpadł mi jeszcze żaden unit z bannera nawet Xiao. Mało tego miałem dzisiaj RAINBOW crystal z free summona, a tam Seven. W dodatku zjadłem nią inną Seven która miała excluzywną materię i dzięki bogu materia nie zostałą zjedzona tylko trafiła do ekwipunku. Ale się nie przejmuję rainbowy mi lecą jak po(pipi)ane i wiem, że tak będzie dalej XD. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Nie czaje jak Wam się to wszystko trafia... Z tych darmowych dziennych narazie same niebieskie. Nigdy jeszcze nie wylosowalem postaci base 5. Ranga 66. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 To tylko szczęście. Na reddicie ludzie z rangą wyższą niż twoja często narzekają, że rainbowa na oczy nie widzieli. Ja wylosowałem do tej pory 6 Rainbow kryształów range mam 51. Miałem szczęście nooba zacząłem grać na końcówce banneru Gilgamesha i początku banneru Lightnig. Wylosowałem w ciągu dwóch tygodni Gilgamesha, 2x Lightning i 5* Vanille(z której się cieszyłem nie zdając sobie sprawy, że to troll Rainbow). Pytałem tu na forum o coś w rodzaju czy Gilgamesha wstawić za Raina. Potem miałem tylko dwie tęcze D.Fine i dzisiaj Seven. Dziwne, że mam wszystkie postacie 3* base oprócz Rosy i Zidana? Na pewno przypadek, że Zidane mi nie wpadł, a rate jest taki sam dla wszystkich 3* XD jasne (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ja dopiero przed rangą 70 zacząłem mieć szczęście z pullami, bo wcześniej miałem problem, żeby dorwać nawet dobrych 3* base, jak Cecil, Exdeath, czy CoD, a wszelkie eventy na ELT to była męczarnia. Teraz troszkę lepiej, przede wszystkim za sprawą Noctisa (mój pierwszy rainbow), ale wpadła mi też Luka i parę innych niezłych postaci. Nie pogardziłbym teraz Ling, więc jak z daily nie wypadnie, to chyba rzucę jeszcze ticketami. Powiem tak - miesiące pecha sprawiły, że te kilka dobrych pulli ostatnio były o niebo bardziej satysfakcjonujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Pierwszy dzień bez FFBE od dwóch miesięcy, ciekawe czy wytrzymam. Wczoraj wyfarmiłem pierwsze TMR i sobie zdałem sprawę jak mnie ta gra pochłania i to właściwie bez celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Stracisz 100 lapisu za logowanie, 100 za daily, 40 z areny i 60 z eventu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Stracisz 100 lapisu za logowanie, 100 za daily, 40 z areny i 60 z eventu To prawda, dlatego wciaz sie zalogowalem, zrobiłem darmowy pull i rozesłałem gifty, ale nie zużyłem ani jednego NRG. I czuję się z tym całkiem nieźle, to był bardziej jak codzienny obowiązek niż przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No nie wiem, jak dzięki realizacji codziennych obowiązków moja Chizuru dobiła do 700 ataku (na Ifrycie) to zrobiło mi się ciepło na serduszku. Teraz ze wzgardą odrzucam zapki do znajomych wszystkich pińćsetcośtam Lightning i Lunethów Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 tez musze selekcje zrobic, masa wlasnie takich smieciowych lightning i lunethow u mnie, a zaraz przekrocze 800 ataku na Noctisie Im dluzej sie gra, tym mniej czasu imo trzeba poswiecac. Sporo rzeczy olewam. Arene juz mam w (pipi)e, postacie potami dopakowane, tmr robie na spokojnie, wiec moogla tez nie musze miec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Rano pękłem, daily porobione i arena. Co ja w sumie będę robić w drodze do pracy i na kiblu? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Znienawidzicie mnie - z ticketa YUN. Niewiem czy kozak sprawdze skille potem bo jade autem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Rano pękłem, daily porobione i arena. Co ja w sumie będę robić w drodze do pracy i na kiblu?ja czytam extrima albo gram wlasnie ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Znienawidzicie mnie - z ticketa YUN. Niewiem czy kozak sprawdze skille potem bo jade autem. Yun to akurat good for you, ale jeśli kierujesz i grasz to faktycznie jest jakiś powód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jack, same szroty z tych free summonow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie narzekam. Dziś kolejny Zidane. Ale czwartego DW to już mi się nie będzie na pewno chciało grindować, więc poleci do fuzji. Wziąłem jeszcze daily za 250. Złoty kryształ i Agrias. Szkoda, że nie wpadała mi tak z bannera, kiedy naprawdę by mi się przydała... Ling jeszcze poproszę, mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Oddaj jednego Zidana ;/ potrzebny mi trzeci dual. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wpadnie Ci ich pewnie kilka jak wydasz te zaległe tickety na Orlandu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Znienawidzicie mnie - z ticketa YUN. Niewiem czy kozak sprawdze skille potem bo jade autem.Yun to akurat good for you, ale jeśli kierujesz i grasz to faktycznie jest jakiś powód. Gram tylko jak dzieci wysiadają z autobusu. Gorsze jest to, że jeszcze mnie trzyma po weekendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wpadnie Ci ich pewnie kilka jak wydasz te zaległe tickety na Orlandu.Pewnie tak bedzie, ponad 80 ticketow juz czeka ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 100 ticketów to podobno gwarant ze wpadnie tęcza. Także jszcze 20 i masz orlandu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie ma czegos takiego jak gwarantowany pull. Nie widziales jak koles ponad 500 summonow wywalil na Fine? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi