Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Randi jest tak wysoko gdyż w wersji jp zsumuje się doublehand i jeszcze dodatkowo dostał enhancements.

Jak Orlandu dostanie enhancements znowu "złamie gre"

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Primm widze kolejna zmarnowana postac przez hybrydowe ataki

znowu farma, matsow na awaken mam w okolicach 90 z kazdego, postaci do wyexpienia zadnych, zgarniam tickety, korone i spadam

(pipi)a jak nie Alma to Agrias z free summona ;/

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

Dzisiaj 10+1 3xPopoi

Reszta prawie szrot 2xArc i dzisiaj 2 Omnirod wpadnie.

ps.Dwa tygodnie dzien w dzien free pull ,1/2 pull,bilety

i dzisiaj 10+1 i tylko 3 złote kryształy przez dwa tygodnie ,gra mnie przestała lubić chyba musze w każdym poście ponarzekać tak jak sławek to może częściej rainbow zobacze...

Opublikowano (edytowane)

Trafiłem MEdiusa - wyfarmie jego Growth Egg - przyda sie do szybkiego levelowania innych osob

On wpływa jeszcze na cos oprocz EXP?

EDIT - to wpływa tylko na EXP z walki, E walic to

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak bo gra nim polega głównie na atakowaniu jego limitem, a w tym wypadku Dual Wield nie działa to pewnie dlatego pakują w niego Doublehandy w JP.

edit: znalazłem chodzi też o to ulepszenie w wersji JP z którym DH też się stackuje:

Hero Of Holy Sword

:+100% ATK/+35% DEF/SPR when equipped with Sword & Equip ATK Bonus +100% when only using one hand

I kilka innych ulepszeń boostujących zdobywanie LB.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

Ja już żadnego lapisu nie wydaje na pulle tylko bilety ,dzisiaj znowy same niebieskie kryształy ...k@#$a

Najlepiej by było jakby dali w takiej kolejności bannery Valentynkowy ,FF 0 part II,FF 2 i FF Tactics part II .

Ciekwe kiedy dodadzą opcje z tym ,że rainbow to zawsze 5 star base unit w JP to po pół roku wprowadzili ??

Opublikowano

(pipi), wezcie idzcie sobie z tymi Zidanami. ;/

Zidane z daily...

Mam już trzech nadmiarowych, więc dwóch leci do fuzji. Do tego Moogle z eventu i będzie drugi DW.

Fajne itemy w tym evencie, ale bez jednostek z bonusem tak sobie idzie grind. Mam tylko Popoi i znajomego. Sam event też trudniejszy niż poprzednie na ELT. Plus za te króliczki, bo dość często się pojawiają, mam wrażenie.

Opublikowano (edytowane)

Poprzedni imo był trudniejszy na elite. Farmiłem PRO tu farmie ELT mając tylko fullbreakera,DD i maga.

Odpaliłem sobie dzisiaj Secret Of Mana i od razu na początku w świątyni wody spotykamy strażniczkę wody o imieniu Luka. Przypadek?

Edytowane przez devilbot
Opublikowano (edytowane)

Event mega łatwy, 
Exdeath x2 + Luneth/Noctis/Elza i wszystko pada w 1 runde, pozostałe sloty na bonusowe postacie

Ja sam jestem Ustawiony Ex/ Luneth Elza + 2 bonusy - dobieram Exa lub innego maga z dualcast i wszystko wchodzi jak w masło

Elza dopiero atakuje w 7 rundzie / zakłada break na Defa /SPR i jade to samo co w kazdej innej rundzie

Edytowane przez Welna