Suavek 4 628 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zastanawiałem się, na co teraz przeznaczać kaktusy, ale chyba faktycznie drugi Exdeath się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 ja wylewelowalem swoje bonusowe postacie bo wala magia, nie mialem i tak co robic z kaktusami. Event na lajcie idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wywaliłem 90% swojej friend listy i wysłałem invite do masy Randich dla lepszego bonusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ja dopakowałem ExD trust masterami to mam prawie 700magii i prawie wszystko w tym evencie sam zabija za jakiś czas chyba wyfarmie 2x Magistral Crest. Teraz wszystkie tm jakie robie to pod Firiona jakby Orlandu nie chciał z jakiegośpowodu dołączyć do mojego teamu(f@#k RNG) Moonblade Kaiser Knuckles 1x Champion's Belt (gdzie mój drugi Snow?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czy da się jakoś dla róznych party wybrać inne summony? Bo strasznie mnie irytuje, że sloty na summony są te same dla wszystkich ustawień, a bym sobie pozmieniał trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) @masta Wyciągnij Yuna dla kurteczki jak już fisty dajesz;). Banner jeszcze wisi. Atak skoczy bardzo mocno(+30% atk z fistami) Edytowane 4 Lutego 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Event nie jest specjalnie trudny jeśli nawet ja jestem w stanie bez spocenia się zrobić ELT z bonusowymi jednostkami, ale drop rate to jakiś dramat. Trochę mi się nie chce tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo. Na pewno musi żyć. Więc ekwipunek na HP albo Evade. W łapę sztylet +10% HP z Type-0 Akademeia. Materie na Evade albo na HP. Te z Akedemei Speed Plus widzę ludzie dają to +20% więcej Evade. Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Moj Noctis z wyjatkiem tego szlamu zabija wszystko na hita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To jakiś lipny ten Noctis. Mój Arc zabija ten szlam na hita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Pewnie dlatego ze ma mega def ale jest wrazliwy na magie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jak przy Dual Wield działają statusy z broni? Jeśli np. wrzucę na CoD Golem's Staff, to przy Barrage 4/8 ataków będzie miało szanse na Petrify, czy wszystkie 8? Nie lubię recenzji tego gościa. Połowa filmów to pierdoły z wiki, a druga połowa to info i buildy dla wielorybów, i osób grindujących TMy. Edytowane 4 Lutego 2017 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Kto by czekał aż CoD skończy 8 ataków? Może lepiej wstawić inną postać z szybszą animacją? edit: O (pipi)a CoD po ulepszeniach będzie miała 5 ciosów w Barrage. Edytowane 4 Lutego 2017 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wyskoczylo mi chyba z 5 bonusowych potworkow i wpadlo prawie 5k eventowych itemkow :| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Trzeci zidane i dwudziesta charlotte. (pipi)e nie robie pulli do czasu Tidusa. Nie bede zaśmiecał tematu takimi wpisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (pipi)a co wy macie z tymi zidanami, ja dwoch wyciagnalem jak byl banner z ff9 i od tego czasu nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja nie miałem żadnego prze 2,5 miesiąca odkąd gram, a teraz na tym bannerze wpadły 3 ale nie mam nikogo z bannera do bonusa ;(. Nadmiar już mam i będę zjadał. Bo raczej nie potrzeba 4 dual wieldów (razem z genji glove). Pulla gównianych postaci 3* jest coraz większa i coraz trudniej trafić co się chce. No i jak się kitra tickety to nie wypadnie widadomo. Ja rzucam wszystko co gra daje od razu. Gdybym tego nie robił i rzucił wszystko np na banner orlandu i go nie trafił to nie miałbym nic. A tak kilka 5* base wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 95 ticketow mam, dobije do 100 i reszte bede przewalac. Mam nadzieje ze na Orlandu wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mnie ta gra wyraźnie kantuje. W tym roku nie widziałem jeszcze zlotego kryształu, do eventu na 4 pulle żadnej bonusowe postaci a przed chwilą miałem 5 królików, Randiego od znajomych w teamie i nie dostałem bonusa... Gram dalej bo w końcu każdy musi mieć swoje 5 minut. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja w sumie zrobiłem z 8 pulli w tym bannerze i nie mam żadnej bonusowej postaci. Tak bywa. Trzeba zaakceptować działanie gier tego typu inaczej zwariujemy. No i gdyby każdy dostawał co chce to Gumi poszłoby z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 W poprzednim bannerze co drugi pull to Xiao, tutaj na jakieś ~10 dostałem co prawda Primm (ta 4*), ale gówniaka 3* żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja trochę pulli zrobiłem z ticketów + daily, to dostałem 4 Popoi, ale żadnej Primm, którą bym nawet chciał, bo widzę bardzo różnorodne buildy można porobić. Niby wpadł Gaffgarion przy okazji, ale ja to i tam TMów nie grinduję, więc "yay". Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja właśnie zacząłem się rozglądać jak mogę mojego Exdeatha dopakować, bo jak tak patrzę na friend listę to kiepski trochę. Na pierwszy rzut będzie farma Arca, Omnirod co daje prawie +100 MAG to będzie konkret boost. I chyba rzucę trochę ticketów, a nóż się trafi Ingus z Letter and Arms? Ogólnie to kiepski mam ten team i zastanawiam się co mogę zrobić, żeby trochę podpakować. Chyba muszę gdzieś poszukać spisu najlepszego ekwipunku który można dostać ze skrzynek otwieranych magic keys, i ogólnie tego, co można ze story wyciągnąć, to może być jakiś start. Hero's ring też sobie muszę zrobić, ale trzeba farmić megacrysty z eksploracji, meh :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi