Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Macie jakieś buildy dla Ling? Bo w sumie takie ma statystyki, że nie wiem, jakie jej dać materie i ekwipunek, ani jakie poty pakować. Mam ją już na 99 levelu, a większość statystyk poniżej 200. Najwięcej to ma ataku, o dziwo.

Na pewno musi żyć. Więc ekwipunek na HP albo Evade. W łapę sztylet +10% HP z Type-0 Akademeia. Materie na Evade albo na HP. Te z Akedemei Speed Plus widzę ludzie dają to +20% więcej Evade.

Jak przy Dual Wield działają statusy z broni? Jeśli np. wrzucę na CoD Golem's Staff, to przy Barrage 4/8 ataków będzie miało szanse na Petrify, czy wszystkie 8?

Nie lubię recenzji tego gościa. Połowa filmów to pierdoły z wiki, a druga połowa to info i buildy dla wielorybów, i osób grindujących TMy. Edytowane przez Suavek

Ja nie miałem żadnego prze 2,5 miesiąca odkąd gram, a teraz na tym bannerze wpadły 3 ale nie mam nikogo z bannera do bonusa ;(. Nadmiar już mam i będę zjadał. Bo raczej nie potrzeba 4 dual wieldów (razem z genji glove).

Pulla gównianych postaci 3* jest coraz większa i coraz trudniej trafić co się chce. No i jak się kitra tickety to nie wypadnie widadomo. Ja rzucam wszystko co gra daje od razu. Gdybym tego nie robił i rzucił wszystko np na banner orlandu i go nie trafił to nie miałbym nic. A tak kilka 5* base wpadło.

Ja właśnie zacząłem się rozglądać jak mogę mojego Exdeatha dopakować, bo jak tak patrzę na friend listę to kiepski trochę. Na pierwszy rzut będzie farma Arca, Omnirod co daje prawie +100 MAG to będzie konkret boost. I chyba rzucę trochę ticketów, a nóż się trafi Ingus z Letter and Arms? Ogólnie to kiepski mam ten team i zastanawiam się co mogę zrobić, żeby trochę podpakować. Chyba muszę gdzieś poszukać spisu najlepszego ekwipunku który można dostać ze skrzynek otwieranych magic keys, i ogólnie tego, co można ze story wyciągnąć, to może być jakiś start. Hero's ring też sobie muszę zrobić, ale trzeba farmić megacrysty z eksploracji, meh :/.