Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Z katana z tego triala moj Noctis przekroczy 900atk

Jakis Nimbus mi wyskoczyl po ostatnim bossie, zabil wiekszosc party i uciekl.

Edytowane przez Shen

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 187,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na oczy jeszcze Nimbusa nie widziałem. Parę razy Golden Bomb wyskoczył i tyle. Lipa straszna, jeśli chodzi o % na bonusy w tym evencie. Króliczki były lepsze.

Romandan Pistol wygrindowałem. Teraz by się jeszcze jakiś dobry gunner przydał... Olive oczywiście w sferze marzeń. Na Firiona chyba pójdzie.

EDIT:

Z daily Refia. No wreszcie... Tylko, że mam już Lukę na 100lvl i chyba jednak bardziej mi odpowiada jako główny healer.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Pewnie tego Nimbusa nie dacie rady zabic, ale mozna go okrasc z 350 itemkow jak cos. 

Opublikowano

W opisie eventu jest wyraźnie napisane, że wystarczy go nie atakować tylko użyć steal . Myślałem ,że to powszechna wiedza :)

Opublikowano

W opisie eventu jest też napisane "keep stealing from him(...)" co jest nieprawdą, gdyż ukraść można tylko raz 350 świecidełek, z tego co ludzie piszą.

Nadal ani razu się na niego nie natknąłem. Bomby już też od kilku dni nie widziałem. Zdecydowanie event Secret of Mana był lepszy - tam nawet Moogla za 70000 kupiłem.

Opublikowano

Ten event jest jednym z najgorszych jak nie najgorszym niestety.Żałuję zakupu tego miecza za 10k matsów ,nie wiem w sumie po uj go brałem.

Opublikowano

Ja wzialem tanszego mogla, tickety, krysztaly, sacred crystale i ten pasek co chyba daje hp. Z kazdy quest lecialo 1k itemkow, wiec szybko poszlo. 

Opublikowano

Gilga padł za 1szym podejściem,nie było tak źle z teamem 6cio osobowym :)

Cecil,Rain,Gilgamesh,Refia,Luneth i friend Noctis

Opublikowano

Ja tam nie mam ciśnienia i zrobie wszystko za jednym podejściem jak będę miał Księcie nie przepraszam już Króla^_^

Opublikowano

Ciezko bedzie zdobyc katane z dwoma Noctisami z atakiem w granicach 900? Dzis bede probowac to przejsc

Opublikowano

Jeśli nastawiasz się na wysoki atak to możesz mieć problem.Tu nie chodzi o wysoki atak a pokrycie jak największej ilości żywiołów i to na kilku postaciach,po to,żeby w razie gdy jedna zginie druga mogła atakować danym żywiołem.

Opublikowano

No majac 3 postacie z dual wield chyba da rade wylaczyc mu te najgrozniejsze. Pytanie tylko jak dluga ta wakla trwa, bo jak mam godzine ten sam schemat klepac to wysiadam. 

Opublikowano

Skończyłem wszystkie misje na gilga :obama:

Luneth 943 attack :banderas:

Użyłem dosłownie tej drużyny i tego setupu dla 5 man i no items i poszło gładko :

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Pierwszy WoL po 252 dniach obcowania z grą...szkoda ,że tylko on mi wypadł bo zrobiłem dzisiaj 3x11 i 15000 lapsu poszło się je@#$ ,a Ramzy nie dostałem i jeszcze 11 biletów i ch#$ gdzie się podziały tęczowe kryształy??

Opublikowano

Po co marnowac zapasy na ten banner jak Orlandu niedlugo?

Opublikowano

Miałem ciśnienie na Ramze i to był błąd ,a jeszcze przed nami banner z Noctem Chizuru i Zidanem pewnie.
Gumi zbanowało 59 graczy i tego całego opne co wyframił RoD jako pierwszy brawo Gumi.

Opublikowano

Mam dwoch, ale jeszcze jeden brave suit by sie przydal. Potrzebuje jeszcze jedna chizuru i zidana, wiec cos rzuce w ten banner jak sie pojawi.

Opublikowano

Co prawda za drugim podejściem za pierwszym nie użyłem Thunder Flaska jak mu życie spadło o połowe i już nie było sensu grać ,za drugim wszystko poszło jak należy.

Najlepiej brać Nocta na Diabolosie robi naprawde niezły dps za drugim razem brałem na Odinie i co prawda z overkillem ,ale nutka niepewności była xD.

ELKTkfr.png

g5C1Kmd.png

Opublikowano

Identyczny sklad mialem. Skoncze tmr Snowa i Noctis przekroczy 900 ataku

Zaczalem farmic 3 postacie w tym samym czasie najgorsza ma 11,7%, najlepsza 13,6%. Spory rozrzut

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Graty panowie,z odpowiednim składem i stratami ta walka nie jest taka trudna,nie ? ;)

Opublikowano

No juz weszlismy na gotowe, japonczycy wszystko musieli rozkminiac. 

Ponad 1k ataku z takimi marnymi materiami :obama:

lJlANNw.jpg

ale piekny banner, do tego moogle do kazdego summona. Mysle ze rzuce z 15 ticketow, potrzebna mi jeszcze jedna chizuru i zidane/gilgamesh.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ciekawe, czy wreszcie mi się poszczęści z Chizuru. W sumie szkoda, że wyzbyłem się ticketów na banner FFBE, bo i te Trust Moogle by się przydały, choćby do TMów tych kilku jednostek.

No i jakiś Raid Event się szykuje z postaciami FFXIV do zdobycia.