Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

14 sierpnia znowu jako daily będzie 11-pull ticket. Ładnie Gumi rozpieszcza.

Veritasy albo Victoria dobre? Już mi się ponad 70 ticketów uzbierało, to w sumie bym na coś rzucił kilka, ale na razie bannery były nędzne.

Opublikowano (edytowane)

Veritas dobry,ale na 99% jestem pewny,że po tym będzie Nier,a ja jednak wolę dorwać te time limited jednostki,Veritas nie ucieknie.

Edytowane przez Ader
  • Plusik 2
Opublikowano

Zrobiłem daily i rzuciłem 5 biletów. Wpadł Veritas of the Dirt i jeden Timmy, będę sobie daily pullował i może na końcu rzucę jeszcze kilka biletów, więcej lub mniej w zależności od tego jaki banerek zapowiedzą.

Opublikowano

Zła passa wraca. Wyrzuciłem 20 ticketów i z bannera wypadł raptem jeden Timothy. :\ Miałem 6 złotych, to wypadła 2x Fina w bikini, Ashe, Hope (no bo jakże by inaczej), Leon i Meliadoul. Reszta niebieskich również tragiczna. Niby mam jeszcze prawie 60 ticketów, ale zostawię je już na inny banner.

Po tym buffie podobno Veritas of Earth niezły jest, ale zadowolę się Wilhelmem.

Opublikowano (edytowane)

Leona TM już mam, jako jedyny, który wygrindowałem raptem z dwóch sztuk postaci. A jakoś nie mam ochoty na grind drugi raz, w moim tempie.

Rzuciłem jeszcze dwa tickety i udało się z ziemnym Veritasem, ale ogólnie żal z tymi pullami. Nawet Tim nie wypadł w większej ilości, a jego TM bym w sumie nie pogardził, jako jeden z nielicznych 3*.

Liczę, że w przyszłym tygodniu dadzą wreszcie jakiś Raid, najlepiej z NIER.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

25 biletów 3 x daily

1xVictoria

3xEarth Veritas

11xTim

Szkoda ,że nie wpadł DV te jego TM bym przytulił.

Zaraz pewnie będzie raid tlko pytanie jaki z Nier czy FFXI?!

Opublikowano (edytowane)

Mi tam zależa ,aby mieć 9s x 2 TM i jak najwięcej 2 1 ohh TM'ów ,a jak przy okazji wpadnie 2b płakać nie będę.

ps.jak był ostatni Raid w JP to tam z rainbow crystal leciały trust mogle 10% i z żółtych 5% .

Edytowane przez masta_g
Opublikowano

Właśnie wyczytałem ,że z tych biletów 10+1 będzie można wyciągnąć jednostki z Nier tylko z tych pojedyńczych ex biletów nie .

Dobrze ,że nie używałem tego i jeszcze jedno 10+1 będzie za logowanie w czasie trwania raidu.