Opublikowano 21 września 20168 l To się wysypie wszystkim Galufów w piątek... Przy okazji pytanko - jak rozdzielany jest Unit EXP między drużynę? Po równo wszystkim, niezależnie od levelu? I czy jeśli mam w drużynie postać na max level, to jej exp przepada, czy jest po równo rozdzielany między resztę postaci? EDIT: Dobra, Wiki twierdzi, że postacie na maxie i tak 'dostają' exp, czyli przepada. Edytowane 21 września 20168 l przez Suavek
Opublikowano 21 września 20168 l Exp jest rozdzielany na wszystkie postacie, nawet te z max lvl. Dlatego na vortexy biore tylko te ktore chce expic i znajomego
Opublikowano 21 września 20168 l Na vortexie tak, ale w eksploracji chciałem zabrać Lennę z włączonym Auto Limitem. Wtedy na nic nie zwracam uwagi, bo wszystko samo walczy i samo się leczy. Niby można w te miejsce zabrać znajomego, ale akurat z moich mało kto wrzuca healerów.
Opublikowano 21 września 20168 l A ja mam już dwie chizuru i farmię TMY z macro. Shen polecam to Tobie bo naprawdę prosta sprawa i zero wysiłku. Ustawiłem macro z tych filmików które podane były w tym temacie.Dziś w nocy przez 6h urosło 1,5% na postaciach z 0%,a moja Lenne ma już ponad 41 dziala jak złoto, na pierwszy ogień Lenna, WoL, Maria i 2x Zidane. Widzialem na reddicie makra pod exploracje, moze tak drewno pofarmie
Opublikowano 22 września 20168 l No i na koniec bannera z daily 1/2 wpadła Chizuru. Wolałbym WoL, bo fullbreak chyba jednak bardziej by się przydał, ale nie będę narzekał. Ogólnie z tego bannera z daily i trzech ticketów z sensownych rzeczy wpadli Kefka, Chizuru i Cecil (na przyszłość) wiec nie było źle. Teraz czas na Lightning z jutrzejszego 1/2
Opublikowano 22 września 20168 l A ja mam już dwie chizuru i farmię TMY z macro. Shen polecam to Tobie bo naprawdę prosta sprawa i zero wysiłku. Ustawiłem macro z tych filmików które podane były w tym temacie.Dziś w nocy przez 6h urosło 1,5% na postaciach z 0%,a moja Lenne ma już ponad 41 kurde makro sie sypie jak koncza mi sie znajomi, wtedy wybiera randoma a po walce wyskakuje zapytanie czy dodac do znajomych czy nie
Opublikowano 22 września 20168 l Pytanie. Nie mam gry powiązanej z fejsbukiem, ale jest powiązana z kontem google play. Czy w takim przypadku mogę korzystać z obecnego save'a na innych urządzeniach, czy tylko połączenie z fejsem pozwolą mi na backup danych?
Opublikowano 22 września 20168 l Gdzie mozna dostac summoning cards? Za jakies questy tez sie dostaje?
Opublikowano 22 września 20168 l Za darmo niekiedy z eventów i czasem daily login. Za kasę w bundlach.
Opublikowano 23 września 20168 l A ja mam już dwie chizuru i farmię TMY z macro. Shen polecam to Tobie bo naprawdę prosta sprawa i zero wysiłku. Ustawiłem macro z tych filmików które podane były w tym temacie.Dziś w nocy przez 6h urosło 1,5% na postaciach z 0%,a moja Lenne ma już ponad 41 kurde makro sie sypie jak koncza mi sie znajomi, wtedy wybiera randoma a po walce wyskakuje zapytanie czy dodac do znajomych czy nie Ile masz slotów na znajomych?Ja chyba 35 i nie mam miejsca na nowych,mi ta wiadomość nie wyskakuje. @Suavek nie jestem pewny,ale raczej musisz z facebookiem się połączyć by mieć save na innych urządzeniach. Edytowane 23 września 20168 l przez Ader
Opublikowano 23 września 20168 l @Suavek nie jestem pewny,ale raczej musisz z facebookiem się połączyć by mieć save na innych urządzeniach.No właśnie czytam rozbieżne opinie, a nie mam jak sprawdzić. Facebook na pewno potrzebny jeśli się korzysta z Androida oraz iOS. Tymczasem znalazłem parę opinii, że wystarczyło komuś konto Google Play, by móc reinstalować grę i grać ze starymi danymi. Po połączeniu z twarzoksiążką z czym się wiąże? Tj. czy jakiś spam mi wrzuca, powiadomienia, itp? Do jakichś danych ma wgląd?
Opublikowano 23 września 20168 l tylko do facebooka sie przypisuje stan gry, wiec lepiej nie przypisywac do jakiegos fake konta, bo juz placz na reddicie widzialem jak kolesie tracili wszystko, bo im facebook konto usunal. w Mobius Final Fantasy na szczescie wszystko sie przypisuje do konta google. 12 ticketow, terra i 2x charlotte [`] Edytowane 23 września 20168 l przez Shen
Opublikowano 23 września 20168 l Ticket i daily, zamiast Lightning Sabin i Penelo. Ale jakiś chińczyk z listy friendsów ma i pożyczyłem na chwilę, żeby poczuć się jak wygryw.
Opublikowano 23 września 20168 l Zachomikowalem 300 energii z nagrod i moze uda sie wyspe wyczyscic dzis
Opublikowano 23 września 20168 l 10000 lapisów i Charlotka x2 no ,ale jeszcze będę próbował fotka z Gafa jest mi smutno Edytowane 23 września 20168 l przez masta_g
Opublikowano 23 września 20168 l ja tego bossa nowego nie moge pokonac, gdzies 2/3 hp mu zbijam max ;/ magowie by sie przydali z blizzara
Opublikowano 23 września 20168 l ja tego bossa nowego nie moge pokonac, gdzies 2/3 hp mu zbijam max ;/ magowie by sie przydali z blizzara Mogę kefkę ustawić jako maina jak chcesz Shen.
Opublikowano 23 września 20168 l Aaa zapomniałem No tak,ja dałem radę swoim normalnym teamem.Vaan,WoL,Kefka,Lenna i CoD
Opublikowano 23 września 20168 l Wszystkie schomikowane tickety i lapisy i 4 razy z rzędu Szarlotka. Nawet trochę mi wesoło. Mój team ustalił się od razu na poczatku mojej gry z miesiąc temu kiedy to nawet nie wiedziałem że tickety będą rozdawane tak rzadko. Cod, WoL, Lenna, Exdeath i Amarant. Później nie wypadło mi już nic topowego. Za to nigdy nie wypadł mi Galuf