Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Ja olewam event calkowicie, slabe te nagrody, nie chce mi sie farmic. Od kilku dni sie tylko loguje po daily bonus. Edytowane 6 kwietnia 20178 l przez Shen
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Bleh, 14 pulli i nie wpadł Xon. To teraz nadzieja w daily, bo podoba mi się postać. EDIT: Dziś Aiden z daily i Xon z ticketa. Jest dobrze. Edytowane 7 kwietnia 20178 l przez Suavek
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Ten Xon to może być całkiem ciekawy: https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/comments/63wfzt/xons_twist_of_fate_works_on_bosses/
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Ja Xona wczoraj wyciągnąłem z daily i chyba sobie daruje dzienne pulle i poczekam na event DQ tam jest sword +125atk bez elementu za 300000 więc chyba warto?! Edytowane 7 kwietnia 20178 l przez masta_g
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l Szlag, co ja niby mam zrobić z Trust Mooglami do Fryevia's Needle? Żal wyrzucać, ale miejsce zajmują, a Fryevii pewnie i tak nie trafię.
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Tragiczny jest ten crafting jajek... Chyba już gorszej i bardziej monotonnej metody nie mogli opracować.
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l W sumie poza craftingiem, to taki event mi odpowiada. Dobry moment do nadrobienia fabuły i questów, bo zawsze coś z tych dungeonów i eksploracji wyciągam. Ludzie piszą, że Twist of Fate Xona działa na bossów. W niektórych przypadkach ładnie może namieszać w niektórych trialach.
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Ja sie od 2 dni wpatruje w te nagrody i próbuje na siłę znalezc coś dla czego warto ten event robić. Jestem ślepy?
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l Nic specjalnego, ale w drugim tygodniu niby wjeżdża nowy towar, może wtedy coś.
Opublikowano 8 kwietnia 20178 l DQ event postać Orochi TM 40% Atk60% Def/Spr after HP drops below 50% WOW Piękny TM dla tanka WoL?! Edytowane 8 kwietnia 20178 l przez masta_g
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Nędza, enhancementy dla Lightning, Mercedes, Seven i Mediusa. Edytowane 11 kwietnia 20178 l przez mugen
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Tego się nie spodziewałem ,że tak szybko dadzą ten trial xD ps.banner (pipi)owy i nie 6 gwiazdki dla WoL :(
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Dobrze,że wymaksowałem Marie,szkoda tylko,że jeszcze nie mam jej TMa...
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l I skąd ja mam wziąć miejsce na 25 kaktusów, żeby maila w ogóle przyjąć? Znowu sloty trzeba powiększać... I szlag już mnie trafia z tymi mooglami do TM Freyvii. Najchętniej bym wywalił, ale gdyby kiedyś jakimś cudem wpadła ta postać, to będę żałował, że muszę zaczynać od 0%.
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Nowy trial jest easy z Orlandu i Xonem(3 z 4 zadań,nie mam jeszcze tylko moogla 10%),wygrana w dwie tury,nawet mnie nie tknęli xD Pierwsza tura - Xon używa twist of fate na Ifricie,Noct warp break a Orlandu plus Orlandu friend(obaj z esperem Ifrit) robią chaina i OTKO,Dark Ifrit leży.Druga tura to powtórzenie tego samego na Siren = GG xD
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Nowy trial jest easy z Orlandu i Xonem(3 z 4 zadań,nie mam jeszcze tylko moogla 10%),wygrana w dwie tury,nawet mnie nie tknęli xD Pierwsza tura - Xon używa twist of fate na Ifricie,Noct warp break a Orlandu plus Orlandu friend(obaj z esperem Ifrit) robią chaina i OTKO,Dark Ifrit leży.Druga tura to powtórzenie tego samego na Siren = GG xD Ja taką samą taktyke zastosowałem tylko,że miałeem Delita zamiast Nocta.
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l 1k attack dzięki nowej materii pękło Zostawiam Orlandu na Ifricie,bo pewnie sporo osób będzie chciało zastosować tą taktykę :)
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l 17 Trust Moogli z Fryevia's Needle... Znacznie więcej, niż wpadło mi do tej pory Patches i Vestment of Mind. Oczywiście Fryevii nie mam i pewnie mieć nie będę, a Moogli pewnie jeszcze trochę wpadnie. Sam nie wiem, czy sprzedawać, czy liczyć na szczęście. Trochę szkoda mi już ticketów na ten banner. Cwaniacy z Gumi pewnie celowo tak zrobili, żeby zmotywować ludzi do pulli. Irytujące.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Jak ktoś ma postacie do wylevelowania to najlepszy sposób Beasts of the Dark ADV za 10 punktów enegii mam dla postaci 130000 expa https://www.youtube.com/watch?v=vra30xYkOqY&feature=youtu.be ps.W następanym tydodniu King Mog event FFVI i nowe postacie Trance Terra , Setzer, Gau. Kefka i Terra dostają 6* Edytowane 15 kwietnia 20178 l przez masta_g