Opublikowano 28 września 20168 l Jeny, jaki ten event fajny. Dobiłem na nim szybko Artemiosa i Leo do 80, oraz w drodze jest Amarant, wpadło już sporo Burst Potów, oraz kilkanaście Screamroot i Star Quartz. Ten event byłby lepszy tylko, gdyby jeszcze wypadały Holy Crystal i Trust Moogle. I gdybym mógł go robić częściej, bo poza domem niezbyt mam jak. Na minus fakt, że znowu z daily wypadł mi Clyne...
Opublikowano 29 września 20168 l Nowy baner : Jedyna postać,na której mi zależy ma base 5 star. Nie dziękuję
Opublikowano 29 września 20168 l nie czytalem nawet jakie skille maja te postacie. Dziwne ze Ramzy nie ma. Ja i tak za 250 codziennie summonuje co by nie bylo.
Opublikowano 29 września 20168 l nie czytalem nawet jakie skille maja te postacie. Dziwne ze Ramzy nie ma. Ja i tak za 250 codziennie summonuje co by nie bylo. Z tego co mówi reddit,to Delita do party jedynie się nadaje,ma base att 114 i barrage.Wszytskie jednostki mają za to niezłe TMy.Delity oczywiście najlepszy 118 atk sword skille: Gaffgarion - https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/268 Delita - https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/261 Alma - https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/265 Edytowane 29 września 20168 l przez Ader
Opublikowano 29 września 20168 l No czytalem wlasnie, Delite bym przygarnal. Mam 2x cloud of darkness z barrage, ale wiadomo ze ona ma (pipi)owe bronie wiec nie wyciaga za duzo ataku.
Opublikowano 29 września 20168 l No Delita 5 star,także masz takie same szanse na niego jak na Lightning
Opublikowano 29 września 20168 l z FF9 wyciagnalem 2x Zidane, wiec jest jakas szansa ;p Wyciągnąć base 3 star a base 5 star to jednak różnica Szansa zawsze jakaś jest,powodzenia BTW Mój Kefka ma już 347 Mag i dualcast O kur.wens nowy colab z FFT jako event i nowe coloseum wyglądają super. Piękne itemki można wyrwać Edytowane 29 września 20168 l przez Ader
Opublikowano 29 września 20168 l 4 kainow na 10% TM, ale ciagle jakies eventy i szkoda mi energie marnowac ;/
Opublikowano 29 września 20168 l Czemu czterech robisz osobno? TM się sumują, czy zawsze przy fuzji jest +5%?
Opublikowano 29 września 20168 l Sluchajcie, jak przejsc w tym NOX Autentication ProblemNo robiłem juz to milion razy i nadal nic.
Opublikowano 29 września 20168 l Czemu czterech robisz osobno? TM się sumują, czy zawsze przy fuzji jest +5%? Poza tym logiczne jest,że lepiej jak 4 jednostki wbijają to 0,1% niż jedna która ma nawet 20% po fuzji. Welna,nie mam pojęcia jaki masz problem,robiłeś wszystko jak na filmiku parę stron wcześniej?
Opublikowano 29 września 20168 l Nie mialem czegos takiego, sciagnalem noxa, potem gre, zalogowalem sie i smiga.
Opublikowano 29 września 20168 l Kuwa już chyba wiem wełna o co chodzi xD Olej te reklamy na początku,po prostu olej,albo same znikną,albo kilknij ikonę home z menu noxa po prawej stronie.Nie klikaj w reklamę,tylko gdzieś obok w noxie. Edytowane 29 września 20168 l przez Ader
Opublikowano 29 września 20168 l Nie porostu wprowadzam swoje konto google , loguje sie normalnie , i jak wchodze w google play i probuje sciagnac jakakolwiek gre to wyskakuje Autentication Require , log to your accountAle ja (pipi)a jestem zalogowanya NOX mi potrzebny bo nigdy nie wyfarmie TM
Opublikowano 29 września 20168 l Nie porostu wprowadzam swoje konto google , loguje sie normalnie , i jak wchodze w google play i probuje sciagnac jakakolwiek gre to wyskakuje Autentication Require , log to your account Ale ja (pipi) jestem zalogowany a NOX mi potrzebny bo nigdy nie wyfarmie TM Zrobiłem WSZYSTKO jak na filmiku i nie miałem takich problemów.Gry nie ściągasz przez google play w noxie. Edytowane 29 września 20168 l przez Ader
Opublikowano 29 września 20168 l Wszystko juz OK, farmimy TM na noc Edytowane 29 września 20168 l przez Welna
Opublikowano 29 września 20168 l Chrzanić Lightning. Patrząc na ten banner zdecydowanie bym chciał Delita do drużyny. Szczegół, że pewnie i tak skończę z armią Alm i Clyne'ów.
Opublikowano 29 września 20168 l Tez bym chcial Delite, ale bardziej jestem zainteresowany tym nowym eventem.
Opublikowano 30 września 20168 l W następnym tygodniu na 99% Agrias Ramza i Mustadio,ja tam poczekam na nich