Suavek 4 805 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Zaczynam się nad tym poważnie zastanawiać. Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Ja dzisiaj drugi Cecil. Suavek, moze w lotka ci lepiej pojdzie? Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Przy takim szczęściu nawet jednej liczby nie trafię. Pulle mam od tygodni beznadziejne, Checkmate przestał mi nagle działać (choć ludzie na Reddicie piszą, że slot postaci i Esper mogą mieć wpływ na proc chance). No odechciewa się. Jak jutro nie wpadnie Cecil, to może spróbuję 11-pull. Jak tu też go nie dorwę, a skończę z armią Edge'ów, to chyba będzie ragequit. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Juz jeden tutaj psychicznie nie wytrzmał i zrobił rage quit xd a ja znowu (pipi), Penelo kolejna, ale to nie koniec swiata 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Ech, złoty kryształ, pomyślałem 'pewnie Galuf' po cichu liczyłem na Rosę, dostałem Edgeagara. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Wczoraj dropnęła Freya i Vivi z FF9. Fajna sprawa. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Nie widziałem tematu o Mobius Final Fantasy, więc wrzucam tu - http://www.siliconera.com/2016/10/18/mobius-final-fantasy-headed-pc-november-japan/ W sumie Brave Exvius też bym nie pogardził na platformie Gabena z jakimś Cross-Play. Bo Mobius kompletnie nie przypadł mi do gustu. Ładnie wyglądał, ale za cholerę nie widziałem sensu rozgrywki. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Są eventy rankingowe, kto wyzej dojdzie w wiezach gdzie co pietro walczy sie z trudniejszymi bossami, plus multiplayer. Ja teraz glownie multi sobie gram raz na jakis czas, bo klasy juz mam wyfarmione. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Nowy event zapowiada się wyśmienicie,te przedmioty,te nowe jednostki ....mmmm Dziś z daily pulla drugi Cecil,jestem wniebowzięty Właśnie drugiego mi brakowało Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Jeśli nowe postacie to będą tylko re-skiny obecnych, to ja dziękuję. U mnie z daily druga Rosa, a Cecila brak. No ale przynajmniej nie wypadł kolejny Edge... Wieczorem 11-pull, to zobaczymy, ile przedmiotów skończy na ścianie. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Jeśli nowe postacie to będą tylko re-skiny obecnych, to ja dziękuję. U mnie z daily druga Rosa, a Cecila brak. No ale przynajmniej nie wypadł kolejny Edge... Wieczorem 11-pull, to zobaczymy, ile przedmiotów skończy na ścianie. Przecież możesz zobaczyć już w grze czy to tylko reskiny - podpowiem - NIE Mają za(pipi)iste TMy,są całkiem silne i generalnie boski event się zapowiada Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Gdzie zobaczyć? W reklamówce są tylko statsy i TMy, bez zdolności. A TMy mnie i tak nie obchodzą, bo nie bawię się w boty. Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Ale ogolnie sa silniejsze i moga do 6* dojsc. Lasswell ma miec jakies skille z drain czyli tego raczej nie ma standardowy Lasswell. Bede probowal ciagnac ale z samego eventu bedzie mozna duzo lakoci wyciagnac. Moj Kefka bedzie jeszcze potezniejszy!! Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Gdzie zobaczyć? W reklamówce są tylko statsy i TMy, bez zdolności. A TMy mnie i tak nie obchodzą, bo nie bawię się w boty. Ale co chcesz jeszcze zobaczyć?Mają zupełnie inne klasy,umiejętności(co też jest napisane w reklamówce) i TMy.Laswell ma 195 base att,co czyni go jeszcze sielniejszym niż Dark Knight Cecil. Ja tam się jaram Liczę na White Witch FInę Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Dzisiaj wypadl zloty krysztal a w nim 4* Rydia... Moglo byc gorzej. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Ja złoty kryształ i Anzelm xd Spoko itemki z eventu, banner całkowicie olewam, nic ciekawego co by znalazło miejsce w mojej druzynie. 1 Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 19 października 2016 Autor Opublikowano 19 października 2016 Suavek, czy Ty aby przypadkiem bardziej się przez tą grę nie irytujesz niż bawisz ? No ja właśnie odpadłem na tym, że już było więcej frustracji niż funu no i ten grind wszechobecny to był gwóźdź do trumny. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 3000 Lapis, za kasę za drogie jednak, więc nie będzie 11-pull. "A pociągnę chociaż ze 3-4 za 500, trudno". Pierwszy pull - Vaan (kind of yay) Drugi pull - Russel :\ Trzeci pull - Cecil Oczywiście tylko 3 gwiazdki, więc będzie grind, ale z czasem przynajmniej Leo pójdzie w odstawkę, bo i tak nie jest szczególnie pomocny na chwilę obecną. Teraz jeszcze ktoś sensowny do DMG by się przydał, bo Artemios ginie od byle czego. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Vaan to jeden z najlepszych supportow, masz focus i full break, twoje zycie stanie sie latwiejsze. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 No niezłe pulle,gratsy Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) No sęk w tym, że na razie mam problem ze stworzeniem dobrej ekipy do rozwalania czegokolwiek. Mam dużo magów, supportów i healerów, a mało czegoś zadającego obrażenia. Na dzień dzisiejszy mój główny team wygląda tak: Leo - Golem (tank) Artemios - Diablos (drugi DMG) Fencer - Ifrit (główny DMG) Lenna - Siren Shiva (Heal/Support) Tellah - Ramuh (MAG/Heal) Fencer ma Mana Strike, więc on robił za mój debuff -30% DEF, a Lenna z Cheer buffowała drużynę. Tellah ma Raise, więc oszczędzam Phoenix Down, plus jako mag jest całkiem spoko, choć pewnie nie aż tak jak Kefka (no i nie będzie miał 6*). Artemios niby ma Barrage, ale przeciętnie zadaje 3x 500 DMG bossom, nawet mając Killer Bow i wszelkie inne buffy do ATK. Dla porównania Fencer z Piercing Strike potrafi walnąć po 15,000 DMG. No i Art ginie strasznie łatwo. Dlatego chciałbym go kimś zastąpić innym. Na chwilę obecną jedyny sensowny wariant to Kain. Leo miał mi robić za Tanka, plus ma kilka dobrych zdolności, ale w większych potyczkach tak naprawdę nic wielkiego nie robił, a i też dość szybko potrafił zginąć, mimo dużego DEF i ~3300 HP. Teraz jednak zdecydowanie zastąpi go Cecil. Nie wiem, gdzie miałbym tu jeszcze Vaana wcisnąć, bo to właściwie tylko support i breaker. Aczkolwiek pewnie przygotuję różne warianty drużyn do różnych sytuacji. Póki co bez kaktusów i tak szybko go nie wyleveluję. Edytowane 19 października 2016 przez Suavek Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) Tank jest calkowicie zbedny na ten moment. Na healera daj Shive, Siren to najgorszy summon. Edytowane 19 października 2016 przez Shen 1 Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Źle wpisałem, oczywiście chodziło o Shivę na Lennie. Siren nie używam. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 ja bym dał Vaana za Leo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi