Welna 1 094 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) Skonczyłem Elze i Lunetha - teraz jade Refie 6* 61 lvl - dzis powinienem ja skonczyc i moze rzeczywiscie wyleveluje Shanto KUr.... jak cie wywali z Areny w Memu to masz Instant Lose. Własnie mi sie to stało, Streak ...97 - w 1 rundzie za(pipi)ałem mu 4 został Cecil. Właczam jeszcze raz , YOU LOSE Edytowane 20 listopada 2016 przez Welna Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Grasz na emu? W gierke z telefonu na kompie? Xd Nudzi mnie ta arena, bede tylko sie utrzymywac w top 30k i styka 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ja wczoraj mialem rank level up wiec mialem wiecej walk w arenie i teraz jestem w top 10k. Nie chce za dlugo tam siedziec bo nie mam jeszcze 100 win streak i naslabsi sa calkiem mocni jak mi pechowo runde wylosuje. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Mam cztery sztuki bo chcialem jej tm wyfarmic kiedys. Lepsza od Arca? Znajomy mi wyskoczyl z cod ktory ma 605 ataku, ciekawe czy cheater, na Maxwella chyba sie przyda. Mówią ,że teraz to taki Arc na sterydach. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Maxwell rozjechana w 3 tury, w poniedzialek bede probowal zaliczyc wszystkie misje ;/ 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Też mam ją ubitą (z pomocą 500+ DW Elzy), ale odpalanie Diabolosa sobie chyba odpuszczę, szkoda nerwów i lapisu na liczenie na jakiś szczęśliwy zbieg okoliczności. Może z DC na Refii, WoLem zamiast Agrias i jeszcze jakimś siepaczem na 6* mógłbym jakoś poprzeciągać walkę, ale z tym co mam to mi się za szybko wszystko zamienia w rozpaczliwą walkę o przetrwanie, a Refia i Cecil nie wyrabiają ze wskrzeszaniem i utrzymywaniem składu przy życiu. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Refia wali ten swoj mocniejszy cheer, Cecil agro na siebie sciaga, WoL fullbreak, CoD daje resisty i da sie przezyc te jej ataki. Na Rydie chce wrzucic ten armor i powinno byc ok https://exviuswiki.com/Mirage_Vest 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ten Mirage to niweluje całkiem atak na postać w danej turze, czy jeśli atak składa się np. z kilkunastu ciosów, to tylko dwa nie wejdą? Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Wpadła je*ana suka Łapy mi się trzęsą jak na ostrym kacu, oczy mi zwilgotniały, z przejęcia nawet nie wykończyłem szefa burstem choć Elza miała naładowanego, ale ch*j, to była 11 runda, jakby coś nie pykło to w 12 by mnie zmiotła, MP już na wykończeniu Dawno nie odczuwałem takiej satysfakcji w giereczce. Drużyna wyklęta: Agrias, Cecil, CoD, Refia, Rydia (która w sumie do niczego się nie przydała i jak już w pewnym momencie padła, to nawet jej nie podnosiłem, już bardziej by się przydał jakiś porządny 5* healer) i pożyczona Elza z DW 590 dmg która na dobrą sprawę robiła mi demedż. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Graty,niektórzy ludzie przez ten trial zrezygnowali z gry Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Mnie się udało jej zbić 3/4 HP, ale potem nie wiem, czy zwiększa jej się ilość ataków, czy jak, ale wali 3x Genesis + zwykłe ataki w jednej turze i siłą rzeczy padają mi jednostki z max HP. Generalnie nie mam szans jej pokonać bez dobrego znajomego. Teraz brałem CoDa Shena z DW, to Call of the Void walił ładnie. W sumie gdybym się skupił tylko na atakowaniu, to bez achievementów może bym dał radę, ale chyba za dużo się broniłem, aż wreszcie wszystko mi zdechło, mimo buffów i debuffów. Nie wiem, kogo wysłać do walki z nią. Cecil oczywiście jako Tank, Vaan do Full Break i leczenia, BCL do Hex Strike i supportu, Lenna do Cheer i leczenia, a na piąte miejsce wziąłem Tellaha z Mirage do drobnych heali i Raise. Wszystkim starałem się podbić HP materiami i Muscle Belt. No i za Tellaha ewidentnie by się przydał kto inny, na przykład - och, no nie wiem... - Cloud of Darkness? Tj. gdyby raczyła mi wydropić zamiast kolejnego Kaina... Wtedy przynajmniej mógłbym podzielić role - jedna CoD by rzucała Omni-Veil, a znajomy wieloryb skupiłby się wyłącznie na DMG. Gdybym miał pewność, że ten event kiedyś wróci i będzie można Maxwell zdobyć jeszcze raz, to teraz bym sobie nawet głowy nie zawracał, a tak kurde presja czasu. Cicho liczę, że kolejna szansa się pojawi, jak dadzą jej 6* w globalu. Na chwilę obecną nawet nie wiem, na kogo przeznaczać kaktusy, bo i tak nie mam postaci w rezerwie, którą bym zastąpił kogoś z głównego teamu. Póki co dobijam Rydię do 80, żeby siedziała na ławce rezerwowych, a gdzieś tam dalej w kolejce będzie Bartz, Kefka i może Garnet. No bo tak - bo nie mam nikogo innego wartego uwagi... Bartz przynajmniej dostanie te 6*, nawet jeśli jest z low-tieru, to może do czegoś się przyda. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Tez ja zdobylem wlasnie. Zajelo mi to ok 10 rund, pod koniec juz ledwo zylem. CoD znajomego z 500+ ATK zrobila swoje chociaz nabijanie summona za duzo czasu mi zajelo. Ogolnie to teraz jakbym mial ja roz(pipi)ac to z dobrym friendem szybko leci, moze jeszcze sprobuje LB odpalid tylko i koniec. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Suavek szanse masz,gorzej jakbyś nie miał fullbreaka. Wpisz w youtube F2P maxwell guide i znajdź youtubera Ziss.Zobacz jakimi jednostkami ja rozwalił, fakt,miał za friend Elze 640 att,ale wystarczy wejść na reddit i jest temat help with maxwell,whales assemble czy coś i poprosić o dodanie. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Te cheaty na wbijanie tmr to chyba fakt. Przez ostatnie dwa dni kilku znajomych nagle zrobilo postacie po 600-700 ataku. Dziwny zbieg okolicznosci. 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 On też ma CoD w teamie, plus znajomego do DMG. Ja mogę mieć albo-albo, bo CoD mnie unika (czyli albo DMG, albo Omni-Veil, obu nie da rady). Rozważam zamianę Tellaha na Leo, albo Amaranta jako dodatkowych tanków z draw-attacks. Mam paru znajomych z DW, to oni by mogli robić za DMG, a reszta teamu tylko by leczyła, buffowała i debuffowała. Reszta to kwestia szczęścia. Może spróbuję jeszcze parę podejść przed końcem eventu. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) Wystarczy wejść w abilities takiego gościa i sprawdzić co tam ma.Oni modyfikują pliki gry i np. taki jeden z drugim mają Tm 30% att x 4, którego jeszcze nie ma w grze.Tak cheaty są faktem. Edytowane 20 listopada 2016 przez Ader Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Co do maxwell, ja stawiam na to ze przy drugim bannerze ze znów będzie opcja by ją zgarnac, Maxwell ma w końcu 6 star,podobnie jak Tilith,do tego brakuje jeszcze kilku postaci z BF. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Polece chyba 2xcod, wol, cecil, refia i znajomy co ma coda 610 ataku. Oprocz Refii wszyscy maja resist na light, do tego nie sa papierami. Bez problemu powinienem diablosa i limity nabic zwyklymi atakami. Jutro testy. 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Suavek,specjalnie dla Ciebie dam Elzie najlepszy sprzet i ustawie ja na maina. Ma Dw i 575 ataku teraz chyba.Powodzenia 2 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Dzięki. Dziś kaktusy, jutro dobiję Rydię do 80 i spróbuję do czwartku coś zdziałać. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Problemem nie jest zabicie tego Maxwella ale odpalenie Diablosa Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ubilem w 3 tury konczac z 2/3 paska summona, mysle ze jak z 5 tur przezyje to bedzie ok. 1 Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 No ten pasek to bardzo różnie się napełnia, jak mu się akurat zachce. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Jakies tipsy jak nabic LB dla postaci zeby ubic Maxwella? Chcialem CoD wypelnic i nawet jej dalem hyper w trakcie walki ale ledwo co jej ten pasek sie podniosl. Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Elza jak użyje ten swój nibybarrage to szybciej ładuje bursta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi