Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O, i na taką odpowiedź liczyłem. Dzięki :D Szkoda, że te punkty za event idą tak powoli, bo bym napchał ją od razu kaktusami...

Edytowane przez Szwed
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też mi wpadł DW i nie mam nikogo ciekawego, na kogo go wrzucić...

Fencer dobiła do ponad 460 ATK na Iffricie, ale i tak trzymam ją na Diablosie, żeby na Arenie kosiła. BCL mogę dobić do 370 ATK, ale częściej jej używam do Hex Strike niż Ultimate Blow, więc w sumie nie wiem, gdzie lepiej materię spożytkuję.

A z daily złoty kryształ i oczywiście Amarant... K***a.

Opublikowano (edytowane)

Ja olewam daily, mam bardzo dobry team, cod i elza z DW na atak, drugi cod swietny support/dd. Czekam na trzy postacie Orlandu, Noctisa i Balthiera.

Edytowane przez Shen
  • Minusik 1
Opublikowano

W JP jestem juz w Olderionie na poczatku. Mam juz 3 postacie na 6* (Gilgamesh, Ashe i Cecil). Akurat jest fajny weekend bo jest i cactuar dunes i labirynt, pelno expa i matsow mozna zebrac. No i sa kaktusy co daja po 100k expa.

Brakuje daily missions ale z drugiej strony tyle rzeczy jest lepszych ze poki co to szkoda mi tylko znajomych.

Opublikowano

Zebrało mi się 6 ticketów, a że banner FFV jeszcze był dostępny, to wykorzystałem.

2x Penelo, 2x Bedile, Maria, Miyuki. W tym dwa złote kryształy.

Czy ja powinienem reinstalować tę grę, czy coś, żeby ten pech się ode mnie odczepił?

Opublikowano

Spoko, pewnie znasz chinski to Ci nie przeszkadza, ja jednak wole zrozumialy jezyk.

Gdyby japońska wersja miała chiński, to bym sam na JP grał :D A może ma?

Opublikowano

Mialem podobnego buga jak puszczalem makro na tmr a potem sie przesiadlem na telefon

Też to miałem zaraz po tym gdy przerwałem macro.

No ale jednak zresetowałem MEmu,więc nie kumam skąd ten bug.

Opublikowano

Właśnie, co do konta Chińczyków na globalu: zastanawia mnie to. Gra bez VPNa mi się zawiesza (pewnie dlatego, że telefon nie może połączyć się z serwerem Facebooka, który w Chinach jest zablokowany). W Chinach Facebook oficjalnie nie istnieje, więc do czego oni przypisują konto? Nie powiem, gdybym mógł grać bez tego utrudnienia, to byłoby wspaniale... Aż chyba napiszę do supportu.

Opublikowano

Wow, dobry pull - z daily wpadł mi Snow. Moja czwarta jednostka 6*, z czego drugi tank... Jak wróci kiedyś labirynt z kaktusami, to wyleveluję i pewnie się przyda.